We zijn allemaal zoekend naar onze weg in het leven. Het lijkt alsof we gewoon in de wereld gedropt worden en het zelf maar uit te zoeken hebben. Toch bestaat er een leidraad. Jouw geboortemoment was niet toevallig. Wil jij graag ontdekken wat jouw leven of business voor jou in petto hebben? Boek dan nu jouw afstemmingsgesprek!

De core van alle life & soul trajecten

De zoektocht naar authenticiteit begint hier: Voel je de last van verwachtingen en de constante druk om aan de normen van anderen te voldoen? Het Embodied Astrologie Traject en het Embodied Business Traject nemen je mee op een reis van zelfontdekking, waarbij de geboortehoroscoop fungeert als jouw unieke kompas. Leer manieren om de verwachtingen van anderen los te laten, omarm plezier en vind de diepe bron van jouw authenticiteit.

Overwin blinde vlekken en ontdek een nieuw perspectief: Het leven kan soms als een doolhof voelen, vooral wanneer belemmerende overtuigingen en blinde vlekken in de weg staan. Met behulp van astrologie en andere mystieke tools begeleidt mijn traject je naar de kern van deze blokkades. Transformeer je blinde vlekken in nieuwe inzichten en omarm een fris perspectief dat leidt tot diepere tevredenheid en vervulling.

Leef in moeiteloosheid en ontdek jouw volle potentieel: Stel je voor dat je moeiteloos door het leven kunt gaan, in een constante staat van flow en gemak. Het Embodied Astrologie Traject en het Embodied Business Traject onthullen hoe je conditionering kunt loslaten, waardoor er meer energie vrijkomt om jouw volledige potentieel te benutten. Een leven in flow wacht op jou.

Omarm intuïtie en creativiteit als levenswijze: Laat de kracht van astrologie je leiden naar een dieper begrip van jouw intuïtie en creatieve gaven. Ontdek hoe je deze unieke eigenschappen kunt omarmen en ze kunt inzetten om een leven te leiden dat in perfecte harmonie is met de kosmische energieën.

Bevrijd de zielslessen en omarm persoonlijke groei: Soms dragen we diepgaande zielslessen met ons mee, klaar om begrepen en getransformeerd te worden. Het Embodied Astrologie traject biedt de sleutel tot het ontcijferen van deze lessen, waardoor ruimte ontstaat voor persoonlijke groei en een vervuld leven.

Embodied Astrologie Traject

 • Heb jij ook het gevoel dat wie jij bent ondergesneeuwd is geraakt door alle verwachtingen die vanuit anderen op jou worden gelegd?
 • Voel jij je schuldig als jij plezier hebt en jouw droomleven zich als vanzelf manifesteert?
 • Vind jij dat jij jouw waarde moet verdienen in het leven?
 • Of vind je het gewoon mega spannend om jouw eigen kracht en intuïtieve gaven te gaan claimen?

I’ve got your back! Dit is waar het Embodied Astrologie traject om draait: toestemming om jouw ware zelf uit die kooi van verwachtingen te bevrijden en eindelijk jouw volle potentieel in de wereld te zetten. En dit alles begint bij het leren jezelf graag zien door middel van de mooie taal van jouw geboortehoroscoop.

 • 4 individuele sessies van 1,5 uur gebaseerd op jouw geboortehoroscoop, Human Design en informatie uit de Akasha Kronieken
 • Video-opnames van de sessies en extra materialen om dieper te duiken
 • Mogelijkheid tot coaching per email tussendoor
 • Transformatieve reis van ongeveer 2 maanden

Prijs: 667 euro

Boek jouw gratis en vrijblijvend afstemmingsgesprek om te bekijken hoe dit traject jou ondersteunt naar jouw droomleven.

Embodied Business Traject

Astrologie, Human Design en de Akasha kronieken: unieke tools die jou stuk voor stuk gaan helpen om jouw business echt een verlengstuk van jezelf te maken zodat geen enkele dag meer als werken hoeft te voelen.

Want:

 • Hoe fijn zou het zijn als jij geen moeite meer hoefde te doen om jouw marketing in de wereld te zetten?
 • Wat zou het voor jou doen als jij gewoon wist met welk aanbod jij elke dag impact kan maken en jij zo de ziel van jouw business echt tot leven kan wekken?
 • Hoe tof zou je het vinden om te kunnen ondernemen vanuit een toestand van flow en overvloed waarbij de klanten bij jou aankloppen louter om wie jij bent als persoon?

Hoe meer ambitieuze zielen zoals jij ervoor kiezen om niet meer te settelen voor een grijze muis leven, hoe meer potentieel er op deze wereldbol wordt verwezenlijkt. Het leven als ondernemer lijkt niet de simpelste route, maar het is er eentje om volledig jezelf te worden. Mooier dan dit kan toch niet!

 • 4 individuele sessies van 1,5 uur gebaseerd op jouw geboortehoroscoop, Human Design en de Akasha Kronieken van jezelf en jouw zaak
 • Video-opnames van de sessies en extra materialen om dieper te duiken
 • Mogelijkheid tot coaching per email tussendoor
 • Transformatieve reis van ongeveer 2 maanden

Prijs: 667 euro

Boek jouw gratis en vrijblijvend afstemmingsgesprek om te bekijken hoe dit traject jou ondersteunt naar jouw droom business.

Wie ben ik?

Caroline Risack is een professionele astrologe. Ze gelooft erin dat ze vanuit de complexiteit van de astrologische horoscoop praktische en down-to-earth adviezen destilleert die de levens van haar cliënten transformeert.

Zelfkennis is het begin van alle wijsheid. Of cliënten nu kiezen voor een éénmalige Astrologische Gidsingsessie of een diepe duik nemen in hun geboortehoroscoop door middel van het Astrologie Embodied traject, ze maken terug connectie met zichzelf. Dit komt hun zelfvertrouwen en zelfbewustzijn ten goede.

Caroline’s expertise helpt cliënten om zich aan te passen aan hun eigen natuurlijke ritmes en zo hun flow in het leven terug te vinden. 

Omdat Caroline gelooft in echt holistische zorg is zij ook nog werkzaam als naturopaat. Hiernaast is zij bezig met de opleiding tot vroedvrouw om zo vrouwen te ondersteunen in hun hormonale gezondheid. Haar expertise leert ieder terug connectie maken met hun lichaam en deze te eren en vertroetelen als een heilige tempel.

Caroline’s missie is het terug verbinden van klanten met hun ziel, oerkracht en fysieke lijf zodat ze hun volle potentieel kunnen bereiken en hun gaven aan de wereld kunnen schenken. Zo maakt zij de wereld tot een mooier plekje.