Omdat het soms niet zo simpel is om te bepalen wat jij nu het meest nodig hebt, zet ik hieronder de verschillende trajecten op een rij. Kom je er niet uit? Dan kun je een gratis kennismakingsgesprek boeken en bekijk ik samen met jou wat het meest passende aanbod kan zijn.

Embodied Astrologie Traject

 • Heb jij ook het gevoel dat wie jij bent ondergesneeuwd is geraakt door alle verwachtingen die vanuit anderen op jou worden gelegd?
 • Voel jij je schuldig als jij plezier hebt en jouw droomleven zich als vanzelf manifesteert?
 • Vind jij dat jij jouw waarde moet verdienen in het leven?
 • Of vind je het gewoon mega spannend om jouw eigen kracht en intuïtieve gaven te gaan claimen?

I’ve got your back! Dit is waar het Embodied Astrologie traject om draait: toestemming om jouw ware zelf uit die kooi van verwachtingen te bevrijden en eindelijk jouw volle potentieel in de wereld te zetten. En dit alles begint bij het leren jezelf graag zien door middel van de mooie taal van jouw geboortehoroscoop.

 • 4 individuele sessies van 1,5 uur gebaseerd op jouw geboortehoroscoop, Human Design en informatie uit de Akasha Kronieken
 • Video-opnames van de sessies en extra materialen om dieper te duiken
 • Mogelijkheid tot coaching per email tussendoor
 • Transformatieve reis van ongeveer 2 maanden

Prijs: 667 euro

Boek jouw gratis en vrijblijvend afstemmingsgesprek om te bekijken hoe dit traject jou ondersteunt naar jouw droomleven.

Embodied Business Traject

Astrologie, Human Design en de Akasha kronieken: unieke tools die jou stuk voor stuk gaan helpen om jouw business echt een verlengstuk van jezelf te maken zodat geen enkele dag meer als werken hoeft te voelen.

Want:

 • Hoe fijn zou het zijn als jij geen moeite meer hoefde te doen om jouw marketing in de wereld te zetten?
 • Wat zou het voor jou doen als jij gewoon wist met welk aanbod jij elke dag impact kan maken en jij zo de ziel van jouw business echt tot leven kan wekken?
 • Hoe tof zou je het vinden om te kunnen ondernemen vanuit een toestand van flow en overvloed waarbij de klanten bij jou aankloppen louter om wie jij bent als persoon?

Hoe meer ambitieuze zielen zoals jij ervoor kiezen om niet meer te settelen voor een grijze muis leven, hoe meer potentieel er op deze wereldbol wordt verwezenlijkt. Het leven als ondernemer lijkt niet de simpelste route, maar het is er eentje om volledig jezelf te worden. Mooier dan dit kan toch niet!

 • 4 individuele sessies van 1,5 uur gebaseerd op jouw geboortehoroscoop, Human Design en de Akasha Kronieken van jezelf en jouw zaak
 • Video-opnames van de sessies en extra materialen om dieper te duiken
 • Mogelijkheid tot coaching per email tussendoor
 • Transformatieve reis van ongeveer 2 maanden

Prijs: 667 euro

Boek jouw gratis en vrijblijvend afstemmingsgesprek om te bekijken hoe dit traject jou ondersteunt naar jouw droom business.

Innerlijke Kracht Traject / Touch of Healing

Jouw gezondheid is je kostbaarste schat, toch? Alleen kan je lichaam met bijhorende klachten soms echt een pain in the ass zijn. Jouw fantastische plannen lijken steeds weer gedwarsboomd te worden door dat lieve lijf van jou. Of is dit slechts een illusie? 

Doorheen dit traject kom je terug in contact met de taal van je lichaam. Jouw lichaam heeft haar eigen redenen om de klachten te vertonen die je ervaart. Het verhaal achter die klachten, dat is hetgeen waarvoor ruimte ontstaat. En in die ruimte ontstaat begrip en rust. Een rust die zo hard nodig is om de balans terug te vinden.

Want als jouw lichaam in balans is lief mens, dan heb jij een extra bondgenoot tot je beschikking om jouw dromen te manifesteren. Wil jij eindelijk de gezondheid claimen die in de sterren geschreven staat en zo de sterren van de hemel gaan blazen? Dan ben jij in dit traject aan het juiste adres.

 • 7 individuele sessies van 1,5 uur waarin astrologie, Human Design en de Akasha Kronieken de basis vormen.
 • Bij het Touch of Healing Traject ligt de focus meer op manuele therapie
 • Celgezondheidstest zit inbegrepen in de eerste sessie.
 • Holistisch concept waarbij alle lagen worden meegenomen om tot een echte gezondheid te kunnen komen
 • Mogelijkheid tot coaching per email tussendoor
 • Transformatieve reis van ongeveer 3 maanden

Prijs: 888 euro

Boek jouw vrijblijvende behandeling om te bekijken hoe dit traject jouw gezondheid kan transformeren aan 88 euro. 

Wie ben ik?

Caroline Risack is een professionele astrologe. Ze gelooft erin dat ze vanuit de complexiteit van de astrologische horoscoop praktische en down-to-earth adviezen destilleert die de levens van haar cliënten transformeert.

Zelfkennis is het begin van alle wijsheid. Of cliënten nu kiezen voor een éénmalige Astrologische Gidsingsessie of een diepe duik nemen in hun geboortehoroscoop door middel van het Astrologie Embodied traject, ze maken terug connectie met zichzelf. Dit komt hun zelfvertrouwen en zelfbewustzijn ten goede.

Caroline’s expertise helpt cliënten om zich aan te passen aan hun eigen natuurlijke ritmes en zo hun flow in het leven terug te vinden. 

Omdat Caroline gelooft in echt holistische zorg is zij ook nog werkzaam als naturopaat. Hiernaast is zij bezig met de opleiding tot vroedvrouw om zo vrouwen te ondersteunen in hun hormonale gezondheid. Haar expertise leert ieder terug connectie maken met hun lichaam en deze te eren en vertroetelen als een heilige tempel.

Caroline’s missie is het terug verbinden van klanten met hun ziel, oerkracht en fysieke lijf zodat ze hun volle potentieel kunnen bereiken en hun gaven aan de wereld kunnen schenken. Zo maakt zij de wereld tot een mooier plekje.