Leven met de Maan - Online Webinar

In deze gratis online lezing via Zoom op woensdag 10 mei neem ik jullie mee doorheen de maanfases en wat deze voor ons persoonlijke leven betekenen. Je ontdekt hoe jij jouw energie voortaan meer kan afstemmen op de natuurlijke cyli om zo meer flow in jouw eigen leven te kunnen ervaren.

Door jouw leven op de Maan af te gaan stemmen, gebeurt er iets magisch. Zeker als je leert om maandelijks te manifesteren op basis van de maan. Een unieke introductie in dit boeiende thema.

Leven met de Maan workshopdag - Waregem

In deze workshop ‘Leven met de Maan’ op donderdag 18 mei 2023 onder begeleiding van astrologe Caroline Risack leer je bewust werken met de fases en tekenwissels van de Maan. Je ontvangt concrete handvaten voor een aangepast agendabeheer. Zo ontdek je wanneer je bepaalde huis-, tuin- en keukenzaken én zakelijke afspraken het best kunt inplannen. Vanaf nu heb je de maanenergie altijd aan jouw zijde.

Tijdens deze informatieve en interactieve workshop leer je ook alles over jouw eigen Maan en maanfase en welke uitwerking deze hebben in jouw persoonlijke leven. Je duikt in de creatieve cyclus van je eigen Maan en leert hoe je deze creatieve fase kan integreren in je dagelijkse leven.

Leven met de Maan online cursus

Een unieke cursus om de magie van de Maan in jouw leven te integreren. Via 4 modules duiken we dieper in de werking van de maan. Je leert de maanfases gebruiken in jouw leven en manifesteren met behulp van de Maan. Verder is er aandacht voor de progressieve maancyclus en staan we stil bij de werking van eclipsen. Het belooft een boeiende cursus te worden die jouw band met de Maan naar een nieuw niveau zal tillen.

Deze cursus is vanaf 19 juni beschikbaar. Meer informatie en inschrijfmogelijkheden volgen.

MeeSTERlijk Gezond editie 2023

Na de positieve reacties van de deelnemers van het MeeSTERlijk Gezond traject van 2022, heb ik besloten dit traject nogmaals aan te bieden in 2023. Vanaf vrijdag 22 september gaan we aan de slag. Je ontdekt jouw eigen horoscoop en welke gezondheidsacties je hier aan kan koppelen. Elke week zitten we in kleine groep samen om de inzichten te bespreken.

Meer concrete details volgen later.