Caroline/ maart 29, 2022/ Astrologie/ 0 reacties

De maand april 2022 start onmiddellijk met een nieuwe maan op de 12de graad van Ram. We zouden zomaar eens wakker geschud worden. Je denkt na over wat de noden en behoeften zijn van jouw gezin. Het draait erom wat jij wil, los van inmenging van wie ook. Het is vandaag echt lastiger dan anders als iemand op je vingers staat te kijken of jou vertelt wat jij zou horen te doen. De verbinding tussen Mercurius en Venus vandaag helpt je om contact te maken met je gevoel en wat jij waardevol vindt. Je kunt je gedachten constructief inzetten om jouw wensen naar anderen te communiceren op een verbindende manier.

Stralen van binnenuit met intuïtie begin april 2022

Zondag 3 april 2022 zien we een samenstand tussen de Zon en Mercurius op de 14de graad van Ram. Dit brengt je de mogelijkheid om vol vertrouwen, blij en loyaal met anderen te delen. Je straalt. Toch is het belangrijk om ook aandacht te hebben om te leren ontvangen. Als je vandaag alleen maar uitdeelt, zou het best wel eens kunnen dat je tegen de avond op bent. Probeer te zoeken naar manieren om vrij te geven zonder jezelf weg te geven.

Mars en Saturnus maken een samenstand op dinsdag 5 april. Dit op de 23ste graad van waterman waardoor er een vlijtige, productieve energie waar te nemen is. Wat je vandaag constureert heeft een praktisch nut. Je kunt snel werken met veel toewijding als jij je openstelt voor de intuïtie die vandaag kan doorkomen. Dat Venus naar Vissen verhuist vandaag kan je hierin nog meer ondersteunen om uit die grotere bron te gaan tappen.

Stralen in april 2022

Krachtige geest en psyche

Mercurius en Saturnus maken een verbinding met elkaar op donderdag 7 april waardoor je het gevoel kunt hebben dat jij jouw gedachten echt op een rijtje hebt. Je geest lijkt gemakkelijker te structureren dan anders. Het is een goede dag om stappenplannen en protocollen uit te denken of schrijven. Geconcentreerd schrijfwerk plan je ideaal vandaag in.

Wanneer Mercurius een verbinding maakt met Mars op vrijdag 8 april zien we een erg krachtige psyche. Je bent moedig en ondernemend. De stappen die je moet nemen, kun je met veel zelfvertrouwen neerzetten. Het is gemakkelijk om besluiten te trekken en beslissingen te nemen. Een goede dag om strategisch na te denken.

Ga nu echt in je waarde gaan staan

Zondag 10 april 2022 kun je een verbinding zien tussen Mercurius en Pluto die best wel wat stress kan geven. Misschien vallen er wel harde woorden van kritiek of word je plots diep geraakt door iets wat de ander uitspreekt. Probeer heel dicht bij jezelf te blijven en ga kijken welke boodschap je kunt meenemen uit het hele gegeven. Als er een wonde wordt opengereten, is het misschien tijd om deze wonde voorgoed te helen.

Vanaf maandag 11 april zien we dat Mercurius in Stier loopt. De komende weken zal de communicatie iets meer gericht worden op waarde. Wat ben jij waard? Welke waarde heeft de ander voor jou? Hoe kun je meer waarde creëren? Het zijn zo maar even vragen waar je meer mee bezig kunt zijn. Je gedachten omtrent geld worden gemakkelijk prominenter in deze periode.

De mogelijkheid om heling te ervaren midden april 2022

Jupiter en Neptunus maken hun belangrijke samenstand op dinsdag 12 april 2022 op de 24ste graad van Vissen. Vandaag is een dag waarop je kansen krijgt om een spirituele genezingscrisis te eraren. Vanuit donkere omstandigheden kan plotseling een vonkje intuïtie je de kans geven om je uit de situatie te vechten of je tactiek ten goede te veranderen. Het is een mooie uitnodiging om jezelf te zijn en vanuit jouw centrum te leven, los van alle uiterlijke omstandigheden. Je ontdekt hoe jouw verhaal anderen kan helpen die op hetzelfde punt staan als jij stond. Toch zal dit niet van een leien dakje gaan. Je zou wel eens een onverwachte tegenstander op je bord kunnen krijgen. Als dit het geval is, weet dan dat deze persoon met een reden deze rol opneemt. Ontdek waar jij nog veranderingen en wijzigingen kunt aanbrengen.

Op woensdag 13 april zien we twee verbindingen met de Zon. De eerste is met Saturnus waardoor je een mooie portie wijze inzichten en geduld kunt ervaren. De tweede is met Venus waardoor je het gevoel kunt hebben het je niet te moeilijk te willen maken en even lekker te genieten. Een mooie combinatie voor deze energie bestaat erin om naar een welness te trekken en daar na te denken over de zaken waar jij op langere termijn naartoe wil. Of je geniet gewoon thuis met een lekkere tas thee onder een dekentje en mijmert wat over de toekomst.

zoek jouw waarheid in april 2022

Less is more

Vanaf vrijdag 15 april komt Mars in Vissen waardoor je acties wat kunnen vertragen. Het gaat nu de komende weken echt over het less is more principe. Ga echt gaan voelen welke zaken nu prioriteit dienen te krijgen. De verbinding tussen Mercurius en Neptunus helpt je hier een handje bij. Je kunt echt contact maken met jouw intuïtie en van hieruit actie gaan nemen. Belangrijke beslissingen stel je wel liever uit zeker als er een portie ratio bij betrokken moet zijn.

Op zaterdag 16 april 2022 zien we een verbinding tussen Mercurius en Jupiter die het moeilijk maakt om je gedachten erbij te houden. Je merkt dat je inschattingsvermogen net iets minder is. Plan dus liever wat extra marge in op deze zaterdag. De volle maan op de 27ste graad van Weegschaal brengt sowieso een emotionelere sfeer vandaag. Toch kun je voelen wat momenteel nog niet goed zit in je leven. Je weet waar er verandering vereist is. Het lijkt me een goed idee om vandaag een rustig dagje in te plannen waar vooral niet te veel moet. Wat vrijwilligerswerk of helpen bij anderen kan zeker een extra fijne sfeer creëren met deze volle maan in het teken van relaties.

Sta open voor de inzichten die je kunt krijgen

Maandag 18 april zien we drie verbindingen met Venus. De eerste is met Mercurius, de tweede met Pluto en de derde met Uranus. Mercurius en Uranus staan samen aan de hemel op de 14de graad van Stier. Dit brengt een erg actieve dag waarbij een aantal plotse gebeurtenissen de rust kunnen verstoren. Er zou wel eens nieuwe informatie tot bij jou kunnen komen die je helpt om een aantal zaken te deblokkeren op een slimme manier. Het gaat erom de gemakkelijke route te kiezen. Tracht wat echte vrije tijd in te plannen waarin jij kunt ontvangen, liefst met iemand anders die veel voor je betekent zodat je helemaal gevoed wordt door elkaar. Pas wel op dat je jezelf niet te veel op de voorgrond tracht te schuiven, want de verbinding die de Zon met Pluto maakt, kan deze neiging uitlokken.

Tijd om te beginnen bouwen

Vanaf woensdag 20 april komt de Zon in Stier waardoor we nu de focus leggen op bouwen. Welke zaken wil jij de komende maand nog opbouwen? Waar wil jij nu die waarde gaan creëren? Het is tijd om je wortels te schieten en je zaadjes te planten voor die spannende projecten die jij in 2022 nog wilt bereiken.

Mercurius maakt een verbinding met Saturnus op zondag de 24ste april waardoor je de mogelijkheid krijgt om je strak aan je planning te houden. Niet echt ideaal op een zondag. Je merkt dat je minder zin hebt om met anderen te connecteren en liever even je eigen ding doet. Gesprekken lopen iets minder vlot en je vindt je woorden niet zo gemakkelijk. Een ideale dag om eens een grondige opkuisronde in je huis te doen. Aan organisatietalent en methodisch werken is er vandaag vast geen gebrek.

Maandag 25 april brengt een verbinding tussen Mercurius en Neptunus waardoor inspiratie, nieuwe ideeën en dromen zomaar voor het rapen kunnen liggen. Als jij graag poëzie schrijft of kunstzinnig bezig bent, is dit een dag dat jouw muze zomaar beschikbaar is. Gebruik het om mooie zaken te creëren waar je nog lang geniet van zal hebben.

Een beetje plezier kan nooit kwaad

Op woensdag 27 april 2022 zien we een verbinding tussen Mercurius en Jupiter die de dag een vrolijke en blije toon geeft. Gesprekken vloeien als vanzelf en er kunnen heel veel nieuwe ideeën naar boven komen. Daarnaast zien we een verbinding tussen Venus en Neptunus op de 25ste graad van Vissen waardoor je erg gevoelig bent voor harmonie, ritme en schoonheid. Er is de mogelijkheid om een zekere rust in jezelf te creëren. Ook als anderen rondom jou hun evenwicht dreigen te verliezen, kun jij vandaag de betrouwbare rots zijn waar anderen op mogen leunen. 

De verbinding tussen Mercurius en Pluto kleurt donderdag 28 april waardoor je zorgen en spanningen van je af kunt gooien. Wil jij graag komaf maken met al die stress in je lijf? Dan is een massage vandaag goed besteed geld. Ook andere zaken die jou helpen om te ontstressen hebben vandaag een groter effect dan anders.

vakantie is even belangrijk als werk in april 2022

Even vakantie van de buitenwereld eind april 2022

Vrijdag 29 april wordt volledig gekleurd door Pluto gezien deze retrograde gaat lopen op de 29ste graad van Steenbok. Je wil vandaag vast wat meer tijd alleen doorbrengen en ruimte maken voor stilte. Door de verbinding tussen Zon en Neptunus kan het moeilijk zijn om zaken tot uitvoer te brengen in de buitenwereld. Ga op zoek naar de transformatie die jij nog dient te maken in jezelf zodat later jouw uiterlijke omstandigheden zich hieraan kunnen aanpassen. Probeer je niet te focussen op alle beperkingen zodat je niet wil vluchten uit de realiteit. Leg het zwaardere denkwerk over de uiterlijke realiteit even aan de kant en ga op zoek naar het innerlijke werk die je wel kunt verrichten.

Hoopvol over de toekomst, maar toch gegrond

Vanaf zaterdag 30 april 2022 gaat Mercurius in Tweelingen lopen. Dit zorgt ervoor dat we de komende weken wat vaker afgeleid kunnen zijn en van de hak op de tak springen. Je kunt zelfs leiden aan het shiny object syndroom als jij iets te veel focust op het creëren van nieuwe dingen en ervaringen. Probeer voldoende te gronden wanneer Mercurius door zijn eigen teken loopt zodat je niet achter elk leuk dingetje aanloopt. 

Vandaag vindt ook de nieuwe maan op de 11de graad van Stier plaats waardoor je de kans krijgt om jouw financiële doelen scherp te stellen voor de toekomst. Je krijgt de mogelijkheid om jouw inspiratie om te vormen tot een concept waar je ook geld uit kunt krijgen. Door vandaag tijd te maken om op je stappen terug te keren, kun je de zaken ontdekken die je tot nog toe gemist hebt. Deze cruciale informatie is de missende sleutel die je al even aan het zoeken bent. De samenstand tussen Venus en Jupiter op de 28ste graad voegt hier nog een schepje bij. Het brengt je de mogelijkheid om die blokkades op je financiën eindelijk te transformeren. Je kunt zomaar een zetje krijgen uit het niets vandaag.

Wil jij graag ontdekken wat het komende jaar voor jou in petto heeft? Boek dan nu jouw astrologische gidsingsessie.

Benieuwd waar jij naartoe gaat?

Soms is alles wat we nodig hebben een zachte hand met een vleugje magie die jou de juiste weg aanwijst. 

Wil jij terug connectie maken met jouw zielenpad en die dromen eindelijk tot vervulling laten komen?

Dan is een astrologische gidsing jouw eerste stap. 

  • Een éénmalige individuele sessie
  • Via Zoom
  • Concrete stappen en beeldige vertalingen van de kosmische energie van jouw eigen energetische blauwdruk
  • Bespreken geboortehoroscoop thema’s
  • Belangrijke transits en progressies met betrekking tot jouw vragen
  • Huidige en volgende solaar
  • Indien nodig zoom ik in op een aantal extra technieken zoals de prenatale eclipsen of de centauren
  • Mogelijke thema’s die aan bod kunnen komen: carrière en werk, gezondheid, interacties met anderen, oorzaken van vermoeidheid, talenten
  • Je ontvangt de opname, de gebruikte tekeningen en de transitlijsten
  • Opvolging: na het even te laten inzinken, kun je mij nog extra verdiepende/verhelderende vragen toesturen.

Wie ben ik?

Caroline Risack is een professionele astrologe. Ze gelooft erin dat ze vanuit de complexiteit van de astrologische horoscoop praktische en down-to-earth adviezen destilleert die de levens van haar cliënten transformeert.

Zelfkennis is het begin van alle wijsheid. Of cliënten nu kiezen voor een éénmalige Astrologische Gidsingsessie of een diepe duik nemen in hun geboortehoroscoop door middel van het Astrologie Embodied traject, ze maken terug connectie met zichzelf. Dit komt hun zelfvertrouwen en zelfbewustzijn ten goede.

Caroline’s expertise helpt cliënten om zich aan te passen aan hun eigen natuurlijke ritmes en zo hun flow in het leven terug te vinden. 

Omdat Caroline gelooft in echt holistische zorg is zij ook nog werkzaam als naturopaat. Hiernaast is zij bezig met de opleiding tot vroedvrouw om zo vrouwen te ondersteunen in hun hormonale gezondheid. Haar expertise leert ieder terug connectie maken met hun lichaam en deze te eren en vertroetelen als een heilige tempel.

Caroline’s missie is het terug verbinden van klanten met hun ziel, oerkracht en fysieke lijf zodat ze hun volle potentieel kunnen bereiken en hun gaven aan de wereld kunnen schenken. Zo maakt zij de wereld tot een mooier plekje.

Deel dit Bericht

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.