Alle volkeren ter wereld hebben de invloed van de planeten en hemellichamen op ons leven bestudeerd. Door het vergelijken van hetgeen ze in de hemel zagen met hetgeen in hun dagelijkse leven gebeurt, ontdekten ze patronen. Astrologie is geboren uit de overlevering van deze patronen, maar is vandaag veel meer geworden dan dat. Astrologische diensten en producten kun je kopen via mijn winkel.

Astrologie een divers veld

Je kunt je geen discipline indenken of er bestaat wel een astrologische cursus over. Zo zijn er astrologen die je helpen om je zaak op te starten en draaiende te houden, maar ook astrologen die zich bezighouden met financiën en beurzen. Doorheen de geschiedenis hadden alle grote wereldleiders een astroloog in dienst om belangrijke strategische beslissingen te kunnen nemen in lijn met de astrologie.

Vandaag is astrologie een verzameling van verschillende subdisciplines, waardoor er voor elk wat wils is.

  • Mondane
  • Psychologische
  • Medische
  • Esotherische
  • Vedische
  • Uurhoek

Welke astrologie beoefen ik?

Zelf gebruik ik een combinatie van verschillende astrologische technieken om deze voornamelijk in te zetten om onderliggende gezondheidsklachten te duiden. Door zin te geven aan gezondheidsklachten ontstaat er een rust bij de cliënt. Hetgeen het lichaam probeert te vertellen wordt duidelijk en de oplossingen kunnen gezocht worden.

Daarnaast gebruik ik astrologie om jou te helpen om jouw richting in dit leven te ontdekken. Hierdoor kun jij met meer focus in jouw leven staan. Het helpt je om de juiste ambities te plaatsen zodat jij tot jouw volle potentieel kan komen.

Wat zeggen anderen over mij?

Ik ben wel heel blij met jouw verslag want het onderschrijft wat ik de laatste maanden voel, en waarvan ik ook sterk aanvoel dat er dit keer “geen ontkomen meer aan is”.

Interesse in een astrologisch rapport of consult?

Als je interesse hebt in mijn astrologische consulten en rapporten dan kun je terecht in de webwinkel voor een overzicht.