Caroline/ juli 28, 2022/ Astrologie/ 0 comments

We starten de maand augustus 2022 goed met een leuk cadeautje. Op maandag 1 augustus is er een verbinding tussen Zon en Jupiter die jou mooie kansen kan brengen. Word je uitgenodigd om iets nieuws te proberen? Krijg je de kans om jezelf zichtbaar te maken met je talenten? Vooral doen! En verschiet niet als het nieuwe mogelijkheden creëert.

Zaadjes planten begin augustus 2022

Dinsdag 2 augustus 2022 is er een samenstand tussen Mars en Uranus op de 19de graad van Stier. Dit geeft je de mogelijkheid om je wilskracht goed in te zetten en grote vooruitgang te boeken. Soms geeft dit ook wel een grote spanning op jouw zenuwstelsel, dus houd daar wel even de signalen voor in de gaten. Verwacht niet om de resultaten nu al te zien. Het duurt even alvorens de zaadjes ontkiemen. De zaken die je nu start zullen in de toekomst veel vruchten dragen. Volg vooral dat richtinggevoel dat vandaag aanwezig is om nieuwe dingen op te starten.

De combinatie met de verbinding tussen Zon en Neptunus brengt je heel veel ideeën. Zoek een manier om deze op te schrijven, maar verwacht niet dat je ze gaat kunnen uitvoeren vandaag. Je zal nood hebben aan het stellen van prioriteiten en systematiek op een later tijdstip. De verbinding tussen Venus en Uranus toont dat unieke ideeën vanuit contacten met anderen kunnen ontstaan. Ga dus gerust dat gesprek aan en schrijf nadien de inzichten op.

sociale contacten in augustus 2022

Go with the flow, wees sociaal, maar maak ook ruimte voor de details

Op woensdag 3 augustus zien we een verbinding tussen Venus en Mars die jou heel mooie contacten met anderen kan brengen. Plan vandaag wat sociale tijd in met geliefden of familieleden. Zelfs een goed potje seks mag zeker op de planning staan.

Mercurius verhuist naar Maagd op donderdag 4 augustus. Het is tijd om onze gedachten nu echt te gaan structureren. We worden collectief gevoeliger aan de kleine lettertjes en hebben aandacht voor details. Heb jij nog detailgerichte zaken op jouw plank liggen? Dan zijn de komende weken ideaal om deze in te gaan plannen.

Zondag 7 augustus is er een mooie verbinding tussen Venus en Neptunus die je de mogelijkheid geeft om echt te genieten van muziek, dans en/of poëzie. Je kan vandaag echt ten volle genieten van deze mooie kunsten. Een mooie afwisseling voor de zenuwslopende verbinding tussen Mars en Saturnus die ervoor zou kunnen zorgen dat je op grenzen stuit. Er duiken plots moeilijkheden op waar je niet op voorzien was. Go with the flow is vandaag een goede leuze.

Houd je oren open voor belangrijke informatie

De verbinding tussen Venus en Pluto op dinsdag 9 augustus 2022 verraadt dat je wel eens belangrijke informatie zou kunnen krijgen om zaken te deblokkeren in je carrière. De verbinding tussen Mars en Jupiter toont dat je mooie resultaten kunt hebben als je er de juiste dosis energie tegenaan gooit. Wees echter alert dat je niet meer energie uitgeeft dan je eigenlijk ter beschikking hebt en daar later de tol voor betaalt.

Houd je grenzen goed in de gaten midden augustus 2022

Donderdag 11 augustus is een erg drukke dag aan de hemel. De verbinding tussen Zon en Uranus brengt je een sterke wil waardoor je jezelf wel eens zou kunnen overzetten. Mercurius in verbinding met Pluto toont mij dat je best wel eens een mentale breakdown mag verwachten. Wees dus mild voor jezelf vandaag! Gebruik de energie van Venus die naar het teken Leeuw verhuist om jezelf eens goed in de watten te leggen. De verbinding tussen Mars en Neptunus toont dat het een goed moment is om tijd te maken voor echte ontspanning. Zeker met de volle maan morgen in het verschiet.

sociale contacten in augustus 2022

Waar liggen jouw groeikansen?

Vrijdag 12 augustus 2022 hebben we de volle maan op de 20ste graad van Waterman. Deze volle maan is het uitgesproken moment om jouw spirituele gaven te ontdekken. Hoe ver ben jij al gegroeid? Waar mag jij nu groeien? Kijk goed rond je naar de boodschappen die opduiken. Het zou zomaar kunnen dat de volgende stap vervat zit in een boodschap die je emotioneel best wel raakt. Hoe kun jij nog (meer) bijdragen aan de gemeenschap waartoe je behoort? 

Zon maakt een verbinding met Saturnus op zondag 14 augustus die je best wel wat beperkingen kan brengen in het contact maken met anderen. Misschien bots je wel op een grens van iemand anders waar je het niet verwacht. Toch zal je vandaag uit pijnlijke gebeurtenissen veel kunnen leren voor de toekomst met de verbinding tussen Mars en Pluto. Speur naar de cadeautjes achter vervelende gebeurtenissen.

Plan extra ruimte in

Je kan dinsdag 16 augustus 2022 net iets te veel vertrouwen hebben in geluk met de verbinding tussen Zon en Jupiter. Probeer toch wat extra reservetijd in te plannen als je ergens naartoe gaat. Je zou zomaar een plotse omweg voor je neus kunnen hebben staan. Of je ontdekt iets razend spannend net voor je naar die belangrijke afspraak dient te gaan en verliest de tijd uit het oog met de verbinding tussen Mercurius en Uranus. Zijn er scherpe deadlines? Zet dan vooral reminders zodat je tijdig kan vertrekken en bereid jezelf voldoende voor. En laat vooral ruimte voor het onverwachte.

Contacten en engagementen

Donderdag 18 augustus brengt een verbinding tussen Venus en Jupiter je veel plezierige sociale contacten. Al een eindje aan het nadenken over een zakelijk partnerschap? Vandaag zou wel eens jouw uitgelezen dag kunnen zijn om die andere persoon te benaderen.

Venus maakt een verbinding met Neptunus op vrijdag 19 augustus waardoor er een kans ontstaat op ontgoocheling als jij besloten hebt om jouw rationele kant thuis te laten. Er zijn dagen dat je gerust je buikgevoel volledig mag volgen. Vandaag is het niet slecht om rationeel beslissingen te maken. Als iets er te goed uit ziet, dan slaap je er best nog een nachtje over.

Vanaf zaterdag 20 augustus 2022 komt Mars in Tweelingen. Je zou kunnen merken dat jouw energieniveau nu wel erg wisselend is. Het is moeilijker om je voor langere tijd ergens op te gaan toeleggen. Veel kleine engagementen werken nu beter. Heb je toch grotere projecten? Splits ze op in hapklare brokken.

Houd je focus helder en maak komaf met beperkende overtuigingen

De verbinding tussen Mercurius en Neptunus op zondag 21 augustus brengt een levendige verbeelding die met jou op de loop kan als je niet goed oplet. Probeer je focus helder te houden, maar reken niet te veel op jouw ratio. Vandaag start actie beter vanuit jouw intuïtie.

Je krijgt op maandag 22 augustus de kans om jouw zorgen weg te gooien en een nieuw begin te maken. De verbinding tussen Mercurius en Pluto geeft jou de mogelijkheid om die beperkende overtuigingen voorgoed aan te pakken. Ideale dag voor mindsetwerk dus.

Vanaf dinsdag 23 augustus komt de Zon in Maagd. Het brengt onze aandacht terug naar die broodnodige routines. Misschien liet jij je de afgelopen twee maanden wel iets te veel gaan en is het tijd om de broeksriem terug aan te spannen. Er is de komende maand ruimte om jouw gezondheid terug onder de loep te nemen en nieuwe gewoontes te installeren.

Nood aan wat genialiteit?

Op woensdag 24 augustus 2022gaat Uranus retrograde lopen op de 19de graad van Stier. Het brengt je mogelijks geniale invallen waarmee je doorbraken kan creëren op domeinen die tot nog toe muurvast leken. Deze nieuwe invallen zullen sneller in jouw zichtveld komen als jij ruimte maakt om echt de natuur in te gaan en even af te koppelen van iedereen. Door bij jezelf te komen, komen de antwoorden vanzelf.

Evenwicht zoeken in contacten in augustus 2022

Vanaf vrijdag 26 augustus komt Mercurius in Weegschaal waardoor we wat meer rekening gaan houden met de ander. Het is tijd om terug in gesprek te gaan met anderen en contacten te leggen. Je kan hier spontaan ook gewoon meer zin in vinden.

Zaterdag 27 augustus staat in het teken van onconventionele vriendschappen met de verbinding tussen Venus en Uranus. Het kan best zijn dat jij een grotere nood ervaart om jouw eigen koers te kunnen bepalen in relaties. Wees voorzichtig dat je niet humeurig wordt als dat niet lukt. De verbinding tussen Zon en Mars geeft aan dat je een weerslag kan ervaren als je te veel hooi op jouw vork neemt. 

Barrières achter je laten door extra me-time

De nieuwe maan vindt ook plaats op deze zaterdag op de 5de graad van Maagd. Deze graad wordt de graad van kans genoemd. Je hebt de kracht tot je beschikking om barrières af te breken die in jouw weg staan. En verwacht je hierbij aan het onverwachte. De manier waarop je dit bereikt is toch wel eerder out of the box met veel oog voor details.

De verbinding tussen Venus en Saturnus op zondag 28 augustus geeft aan dat je het moeilijk kunt hebben om je echt met anderen te verbinden. Je hebt nood om even alleen te zijn en tot jezelf te komen. Tijd om dus wat me-time in te roosteren.

sociale contacten in augustus 2022

Nog nood aan sociale contacten eind augustus 2022

Venus maakt een verbinding met Jupiter op maandag 29 augustus. Je kan vandaag net heel veel nood ervaren aan gezelschap. Probeer een waardevol sociaal uitje op je planning te zetten. Kan dit niet? Let er dan even op dat je niet te veel geld uitgeeft aan leuke spullen voor jezelf. Zoek liever een manier om jezelf eens goed in de watten te leggen in de badkamer bijvoorbeeld.

Wees voorzichtig in je woordkeuze

De laatste verbinding van de maand valt op dinsdag 30 augustus 2022 tussen Mercurius en Uranus. Een dag om even op je woorden te letten en wat langer na te denken alvorens jij jouw mond opentrekt. Het zou best eens kunnen dat je mensen schoffeert en daardoor relaties ziet verloren gaan. Probeer dus wat meer na te denken over jouw woorden zodat je niemand ongewild kwetst.

Wil jij graag weten wat al dit voor jou te betekenen heeft? Dan is mijn astrologische gidsingsessie een goede match. Ontdek hem hier.

Benieuwd waar jij naartoe gaat?

Soms is alles wat we nodig hebben een zachte hand met een vleugje magie die jou de juiste weg aanwijst. 

Wil jij terug connectie maken met jouw zielenpad en die dromen eindelijk tot vervulling laten komen?

Dan is een astrologische gidsing jouw eerste stap. 

  • Begrijp welke levensthema’s nu jouw aandacht vragen en wat de juiste gebieden zijn om nu jouw focus op te gaan leggen.
  • Krijg inzicht in de bedoelingen achter de huidige gebeurtenissen en welke lessen er in verborgen liggen.
  • Ontvang mogelijkheden om met toekomstige transits en progressies om te gaan zodat je er het meeste uit kan halen.
  • Begrijp de rode draad doorheen het komende jaar op basis van jouw solaarhoroscoop.
  • Praktische tips en tricks om het komende jaar gracieus door te komen.
  • Allemaal in 1 individuele sessie via Zoom!

Wie ben ik?

Caroline Risack is een professionele astrologe. Ze gelooft erin dat ze vanuit de complexiteit van de astrologische horoscoop praktische en down-to-earth adviezen destilleert die de levens van haar cliënten transformeert.

Zelfkennis is het begin van alle wijsheid. Of cliënten nu kiezen voor een éénmalige Astrologische Gidsingsessie of een diepe duik nemen in hun geboortehoroscoop door middel van het Astrologie Embodied traject, ze maken terug connectie met zichzelf. Dit komt hun zelfvertrouwen en zelfbewustzijn ten goede.

Caroline’s expertise helpt cliënten om zich aan te passen aan hun eigen natuurlijke ritmes en zo hun flow in het leven terug te vinden. 

Omdat Caroline gelooft in echt holistische zorg is zij ook nog werkzaam als naturopaat. Hiernaast is zij bezig met de opleiding tot vroedvrouw om zo vrouwen te ondersteunen in hun hormonale gezondheid. Haar expertise leert ieder terug connectie maken met hun lichaam en deze te eren en vertroetelen als een heilige tempel.

Caroline’s missie is het terug verbinden van klanten met hun ziel, oerkracht en fysieke lijf zodat ze hun volle potentieel kunnen bereiken en hun gaven aan de wereld kunnen schenken. Zo maakt zij de wereld tot een mooier plekje.

Share this Post

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.