Sta klaar om je welzijn naar nieuwe hoogten te tillen? Dan zijn mijn Body & Soul trajecten jouw ideale maatje. Hier komt het fysieke samen met het spirituele. Aan de hand van astrologie krijg je concrete tools die jou helpen om vooruit te gaan met jouw gezondheid zodat je meer kwaliteit van leven ervaart. Heb jij de mogelijkheid om fysiek langs te komen in mijn praktijk in Bredene? Dan kun jij unieke manuele therapie ontvangen waarbij we ontspanning en balans creëren in jouw lichaam. Maar niet getreurd als de afstand te groot is! Er is ook online heel wat mogelijk om jouw gezondheid naar dat nieuwe niveau te tillen.

Met welke klachten werk ik?

Ik werk vooral met vrouwen die terug verbinding willen maken met hun fysieke lichaam, hun ziel en hun oerkracht. Hiervoor is het belangrijk om terug connectie te maken met je vrouwelijke intuïtie en je menstruatiecyclus. Zo land je in dat mooie vrouwelijke lijf van je.

Soms is die connectie verstoord door allerlei klachten. Ik denk hier bijvoorbeeld aan menstruatieklachten zoals PMS, PCOS, endometriose… Ze kunnen je leven tot een hel maken. Levensstijl is bij al deze problemen een mooie aanvullende factor in jouw herstel van je klachten en kan perfect naast je reguliere behandelingen worden toegepast. 

Ook vrouwen met andere hormonale klachten kunnen bij mij terecht. En dit ook in het kader van een kinderwens, want een ontregelde schildklier kan menig koppel echt stokken in de wielen steken in hun wens om hun gezin uit te breiden. Ik ondersteun je dan ook graag om je moederschoot bewust voor te bereiden op de komst van nieuw leven.

Al deze klachten en problemen hebben één grote factor gemeen: ze gaan niet goed samen met stress. Stress kan je hormonale balans dusdanig in de war sturen waardoor al je symptomen nog erger worden. Stressbeheersing is dan ook een speerpunt in alle behandelingen.

Welke vorm past bij jou?

Ben jij op zoek naar een hands-on oplossing van jouw spierspanningen en wil jij graag de weldaad ervaren van een diepgaande massage en voetreflexologie? Dan ben je in mijn praktijk in Bredene aan het goede adres. Of jij nu af en toe nood hebt aan een ontstressende sessie of eerder op zoek bent naar een langere termijn opvolging. Elke sessie is op maat van jouw lichaam.

Als de praktijk niet haalbaar is, hoef je niet op je honger te blijven zitten. Ook dan kun je krachtige holistische inzichten ontvangen. Want ons lichaam wordt beïnvloedt door wat we voelen, denken en ervaren. Deze sessies gaan door via de digitale weg en hebben hun basis in astrologie, natuurgeneeskunde, levensstijladviezen en de Akasha Kronieken.

Locatie praktijk

Wat zeggen anderen over mij?

Caroline is een warme en zorgzame therapeut met heel wat levenswijsheid die je verderhelpt voor fysieke en mentale gezondheidsproblemen. Geen darmklachten meer sinds haar behandeling met onder andere prebiotica en ook een stuk op vastgeroeste emoties gewerkt. Aanrader: haar aangepaste massages!
Zet jij het jaar krachtig in met januari 2024?
Ellen Tas
Klant

Wie ben ik?

Caroline Risack is een professionele astrologe. Ze gelooft erin dat ze vanuit de complexiteit van de astrologische horoscoop praktische en down-to-earth adviezen destilleert die de levens van haar cliënten transformeert.

Zelfkennis is het begin van alle wijsheid. Of cliënten nu kiezen voor een éénmalige Astrologische Gidsingsessie of een diepe duik nemen in hun geboortehoroscoop door middel van het Astrologie Embodied traject, ze maken terug connectie met zichzelf. Dit komt hun zelfvertrouwen en zelfbewustzijn ten goede.

Caroline’s expertise helpt cliënten om zich aan te passen aan hun eigen natuurlijke ritmes en zo hun flow in het leven terug te vinden. 

Omdat Caroline gelooft in echt holistische zorg is zij ook nog werkzaam als naturopaat. Hiernaast is zij bezig met de opleiding tot vroedvrouw om zo vrouwen te ondersteunen in hun hormonale gezondheid. Haar expertise leert ieder terug connectie maken met hun lichaam en deze te eren en vertroetelen als een heilige tempel.

Caroline’s missie is het terug verbinden van klanten met hun ziel, oerkracht en fysieke lijf zodat ze hun volle potentieel kunnen bereiken en hun gaven aan de wereld kunnen schenken. Zo maakt zij de wereld tot een mooier plekje.