Via onderstaand contactformulier kun je mij handig contacteren met jouw vragen. Ik antwoord je steeds zo snel mogelijk. Indien je het handiger vindt om mij per e-mail te berichten kan dit op caroline@astrosanitas.be.

Wens je mij graag op te bellen voor wat extra informatie of omdat er iets is tussen gekomen voor jouw afspraak, dan kan dit op +32 494 27 43 88. Indien ik niet bereikbaar ben, spreek dan zeker een berichtje in. Zo kom ik spoedig bij jou terug.

Mijn praktijk is gelegen in de Pamelkreekweg 1 te Bredene (8450). Voor de live consulten word je dan ook in de meeste gevallen op dit adres verwacht. Sommige sessies gaan ook op verplaatsing door, maar dit wordt duidelijk gecommuniceerd.

Gepersonaliseerd aanbod

Ben jij op zoek naar een spreker over een astrologisch onderwerp of een op maat gemaakte workshop voor je bedrijf? Door jouw idee hieronder via het contactformulier in te dienen, doe ik je een voorstel op maat voor een gepersonaliseerde workshop of lezing. Vermeld zeker wat je zoekt, met hoeveel personen je schat te zijn en of er een bepaalde datum noodzakelijk is. Eventueel andere nuttige informatie mag je zeker bijvoegen in het formulier.

Andere vragen?

Samenwerkingen

Facturatiegegevens

De meeste consulten worden vooraf betaald via de webwinkel, maar indien er toch nog zaken dienen overgeschreven te worden, dan kun je de nodige gegevens hieronder terugvinden.

Ondernemingsnummer: 0688.966.551
BTW nummer: BE 0688.966.551
IBAN: BE63 7310 4542 8408
BIC: KREDBEBB