Wat als ik jou nu eens vertelde dat de planeten en sterren invloed hebben op alles hier op aarde? Jouw geboortehoroscoop is jouw unieke geschenk die jij bij je geboorte meegekregen hebt. Het is jouw roadmap naar jouw droomleven. De kunst van het leven bestaat er dan ook in om jouw geboortehoroscoop echt te gaan leven en alle onnodige ballast uit jouw leven te gooien. 

Jouw geboortehoroscoop toont waar jouw echte talenten liggen. Zo kan je alles loslaten wat jou niet vooruit helpt. Soms is dat extra duwtje net hetgeen jij nodig hebt om echt jouw ware kleuren aan de wereld te gaan tonen. Dat is hetgeen het embodied astrologie traject jou wil tonen.

Je ontdekt dat je helemaal geen moeite moet doen om anderen te pleasen. Jij bent het meer dan waard om jouw plekje hier op aarde te hebben. Het is tijd om jouw struggles eindelijk vaarwel te zeggen. Ben jij er klaar voor? 

Is het ook tijd om alle balast eindelijk los te gaan laten?

Heel lang dacht ik dat struggle en moeite doen gewoon deel van het leven was. De easy way out, leek echt wel gewoon een strikvraag te zijn. Ik kon niet geloven dat mijn eigen leven meer in ease en flow mocht lopen. Dus bleef ik maar steeds weer dezelfde problemen en patronen aantrekken. Telkens het te gemakkelijk werd, dook er een ander “probleem” op die ik weer kon gaan managen. Een hardnekkige beperkende overtuiging die mij heel veel plezier en vitaliteit kostte.

Ergens doorheen mijn leven leerde ik dat ik altijd moest presteren en moete doen om gezien en gehoord te worden door anderen. De laatste jaren gooide ik al die verwachtingen van anderen stap voor stap van mij af. Het was tijd om mijn eigen ding te gaan doen en te leren plezier hebben in het zijn.

  • Heb jij ook het gevoel dat wie jij bent ondergesneeuwd is geraakt door alle verwachtingen die vanuit anderen op jou worden gelegd?
  • Voel jij je schuldig als jij plezier hebt en jouw droomleven zich als vanzelf manifesteert?
  • Vind jij dat jij jouw waarde moet verdienen in het leven?
  • Of vind je het gewoon mega spannend om jouw eigen kracht en intuïtieve gaven te gaan claimen?

I’ve got your back! Dit is waar het Embodied Astrologie traject om draait: toestemming om jouw ware zelf uit die kooi van verwachtingen te bevrijden en eindelijk jouw volle potentieel in de wereld te zetten. En dit alles begint bij het leren jezelf graag zien door middel van de mooie taal van jouw geboortehoroscoop.

Toon jouw ware kleuren met het Embodied Astrologie Traject

Wat kun je verwachten van het Embodied Astrologie traject?

Elke transformatie reis naar jezelf start met een afstemmingsgesprek waarin ik jouw mogelijke traject aan je voorstel. Deze 4 unieke sessies zijn volledig afgestemd op de stappen waar jij nu voor staat. Je kan hier denken aan het terug connecteren met jouw intuïtie of jouw eigen unieke creatiekracht. Maar ook familiekarma of zielslessen kan een thema zijn die nu om transformatie vraagt.

Door middel van zowel astrologie, Human Design en jouw eigen Akasha kronieken krijg jij de inzichten waar jij nu naar op zoek bent. Telkens je de opname van de sessie herbeluistert, ontdek je nieuwe pareltjes. Echt magisch! Tussen de sessies door, mag je wat tijd reserveren om alle inzichten echt te kunnen integreren. Hiervoor geef ik je regelmatig ook nog gepersonaliseerde oefeningen, meditaties of werkboeken mee.

Hoe meer jij jezelf kan worden zonder al die laagjes van conditionering, hoe meer energie jij tot jouw beschikking hebt om jouw mooie potentieel in de wereld te zetten. Jouw wereld zal na dit traject nooit meer hetzelfde zijn. Ben jij klaar om moeiteloos jezelf te zijn?

Transformeer met het Embodied Astrologie Traject

Waarom dit traject?

Ik ben zelf een spons voor mystieke onderwerpen. Dit is altijd zo geweest. Maar ik vind het verschrikkelijk om enkel kennis te vergaren en er niets mee te kunnen aanvangen. De theorie is heel leuk, maar als je het in de praktijk kan omzetten, wordt het een heel krachtige tool.  De transformatie die astrologie in mijn eigen leven bracht, wil ik nu met anderen delen. 

Plots begreep ik waarom bepaalde zaken liepen zoals ze gingen. Ik ontdekte mijn eigen blinde vlekken en blokkades naar een gelukkiger leven. Maar bovenal ontdekte ik dat ik echt mag kiezen voor meer flow in mijn leven. Het leven hoeft geen voortdurende struggle te zijn. Door mijzelf te omarmen met al mijn kleine kantjes, kreeg mijn leven een nieuwe dimensie. Eentje die ik nu graag met anderen wil delen.

Ook vanuit Human Design ontving ik waardevolle puzzelstukjes die mijn leven een pak gemakkelijker maakten. Gedaan met steeds te pushen. Door echt in mijn eigen energie te zakken en mijn deconditioneringsproces aan te vatten leerde ik met vallen en opstaan wat het is om mij te zijn.

Die transformatie schakelde nog een versnelling hoger toen ik in contact kwam met de akasha kronieken. Eindelijk was ik klaar om deze mystieke boodschappen te ontvangen. Het was tijd om in mijn eigen kracht te gaan staan en hiermee anderen op hun eigen weg te ondersteunen. 

Vind je het spannend?

Ik begrijp jou! Het is best wel spannend wat je allemaal in een horoscoop kunt zien. Zeker als je niet weet waar je je aan mag verwachten, lijkt het alsof je gewoon in het diepe water wordt gegooid en je maar vanzelf moet kunnen zwemmen.

Wist je dat ik daarom het afstemmingsgesprek volledig gratis en vrijblijvend aanbied? Hierdoor kan jij echt zien hoe jouw persoonlijke traject er zou uitzien en voel jij direct of wij een match zijn. Je krijgt als het ware de instructies om te leren zwemmen binnen de transformatieve reis die dit traject teweeg mag brengen.

Wie ben ik?

Caroline Risack is een professionele astrologe. Ze gelooft erin dat ze vanuit de complexiteit van de astrologische horoscoop praktische en down-to-earth adviezen destilleert die de levens van haar cliënten transformeert.

Zelfkennis is het begin van alle wijsheid. Of cliënten nu kiezen voor een éénmalige Astrologische Gidsingsessie of een diepe duik nemen in hun geboortehoroscoop door middel van het Astrologie Embodied traject, ze maken terug connectie met zichzelf. Dit komt hun zelfvertrouwen en zelfbewustzijn ten goede.

Caroline’s expertise helpt cliënten om zich aan te passen aan hun eigen natuurlijke ritmes en zo hun flow in het leven terug te vinden. 

Omdat Caroline gelooft in echt holistische zorg is zij ook nog werkzaam als naturopaat. Hiernaast is zij bezig met de opleiding tot vroedvrouw om zo vrouwen te ondersteunen in hun hormonale gezondheid. Haar expertise leert ieder terug connectie maken met hun lichaam en deze te eren en vertroetelen als een heilige tempel.

Caroline’s missie is het terug verbinden van klanten met hun ziel, oerkracht en fysieke lijf zodat ze hun volle potentieel kunnen bereiken en hun gaven aan de wereld kunnen schenken. Zo maakt zij de wereld tot een mooier plekje.