Hoe cool zou het zijn als jij jouw business kan leiden met gemak en flow? Je weet perfect welk aanbod je in de markt wil zetten en hoe jij dat het best communiceert om jouw ideale klanten aan te trekken. Sounds too good to be true? Eigenlijk niet! Jouw geboortehoroscoop toont jou de weg naar een business die alleen jij kan leiden. 

Want eens jij jouw ogen opent voor wie jij echt bent, kan je enkel nog trouw zijn aan wie jij bent. Je mag gaan omarmen waar jij hartstikke goed in bent en dit ook echt gaan ownen. Gedaan met die maandenlange struggles om een marketingstrategie te implementeren die gewoon niet op jouw lijf geschreven is.

Met astrologie, Human Design en de Akasha kronieken stopt de zoektocht naar hoe jouw business er dient uit te zien. We zien exact wat bij je past en welke zaken voor jou werken. Door jezelf te omarmen, ontvang je een oneindige bron van creatiekracht om de business te creëren die jij wil. Niet meer en niet minder.

Klaar om jouw eigen unieke business in de wereld te zetten?

Ondernemer. Het was een rare hoed om op mijn hoofd te zetten. De veilige context achter mij laten van een fulltime job in de IT. Gewoon omdat ik voelde dat het niet meer voldeed aan wat mijn ziel wou. Ik was verveeld met mijn dagdagelijkse leven en telde de uren af tot ik terug thuis kon bezig zijn met mijn bijberoep. Maar ja, er moest brood op de plank komen en zo.

Vooral ook omdat het beeld van ondernemers in deze wereld er vaak één is van steeds meer winsten opstrijken, altijd het onderste uit de kan halen en vooral zo veel mogelijk onkosten maken om toch maar geen belastingen te betalen. Oh boy! Wat kon ik zo verkeerd zijn.

Door de stap te zetten naar een eigen business, ontdekte ik dat dit gewoon een verlengstuk van mijzelf is. Telkens ik investeer in persoonlijke ontwikkeling, groeit mijn zaak mee. Wij zijn een eenheid die niet zomaar los te koppelen is. En het leuke? Ik heb mij sinds de stap nog geen enkele dag verveeld. Want elke dag doe ik aan de jobcrafting die ik zo hard nodig had. Zonder mijn business zou ik nooit zo hard gegroeid zijn als mens.

Vind jouw eigen intuïtieve richting met het Embodied Business Traject

Wat kun je verwachten van het Embodied Business Traject?

Om jou met 4 unieke sessies te kunnen ondersteunen naar het creëren van een authentieke business die past bij jou persoonlijkheid, start dit traject altijd met een vrijblijvend afstemmingsgesprek. Je ontdekt er jouw mogelijke traject met inzichten uit zowel astrologie, Human Design als de Akasha kronieken. Unieke tools die jou stuk voor stuk gaan helpen om jouw business echt een verlengstuk van jezelf te maken zodat geen enkele dag meer als werken hoeft te voelen.

Want:

  • Hoe fijn zou het zijn als jij geen moeite meer hoefde te doen om jouw marketing in de wereld te zetten?
  • Wat zou het voor jou doen als jij gewoon wist met welk aanbod jij elke dag impact kan maken en jij zo de ziel van jouw business echt tot leven kan wekken?
  • Hoe tof zou je het vinden om te kunnen ondernemen vanuit een toestand van flow en overvloed waarbij de klanten bij jou aankloppen louter om wie jij bent als persoon?

Ja er zijn vast voldoende mensen die jouw business idee al in de wereld zetten. En toch is er maar één jij! Jouw geboortehoroscoop is zo uniek dat je echt wel geen tweede kopie van jezelf kan tegenkomen. Ook de Akasha Kronieken liegen er niet om. De lessen uit je vorige levens zijn jouw eigen wijze pad.

Zodat jij je volledig kan gaan focussen op het opnemen van kennis, krijg je de opname van onze sessies steeds opgestuurd. Zo kan je telkens opnieuw luisteren om dat laagje dieper te gaan in jouw eigen blauwdruk. Een echt magische ervaring waar je tijd voor mag nemen om alle inzichten ook te integreren.

Hoe meer ambitieuze zielen zoals jij ervoor kiezen om niet meer te settelen voor een grijze muis leven, hoe meer potentieel er op deze wereldbol wordt verwezenlijkt. Het leven als ondernemer lijkt niet de simpelste route, maar het is er eentje om volledig jezelf te worden. Mooier dan dit kan toch niet!

Omarm je eigen flow met het Embodied Business Traject

Waarom dit traject?

Ik zie zoveel mensen rond mij sukkelen met hun business die oneindig veel potentieel hebben. Alleen lijken ze de weg naar zichzelf en hun zelfvertrouwen nog niet gevonden te hebben. Omdat ik zelf mocht ervaren wat een transformatie het kennen van mijn eigen geboortehoroscoop in gang heeft gezet, wil ik dit heel graag met jou delen! Het is als de rups die opeens een vlinder werd. Het voelde eerst kwetsbaar en fragiel om al die eisen en vragen van anderen naast me neer te leggen.

Mede door astrologie, Human Design en de Akasha kronieken, was ik in staat om het ondernemerspad ook vol te houden. Hoe hobbelig de weg ook wordt, ik heb een innerlijk kompas, een richting. En telkens ik een laagje dieper in mijn eigenwaarde kom, ontdek ik dat ik werkelijk alles in mijn mars heb om het leven te creëren waar ik van droom. Ik moest alleen maar durven.

Vind jij dit alles gewoonweg ontzettend spannend? I’ve got your back! Dat is de reden waarom ik het afstemmingsgesprek gratis en vrijblijvend doe. Je kan dus gewoon beluisteren wat ik jou te bieden kan hebben om de business van jouw dromen neer te zetten en later beslissen of dit ook is wat jij nu zoekt. No hard feelings als het niet matcht!

Wie ben ik?

Caroline Risack is een professionele astrologe. Ze gelooft erin dat ze vanuit de complexiteit van de astrologische horoscoop praktische en down-to-earth adviezen destilleert die de levens van haar cliënten transformeert.

Zelfkennis is het begin van alle wijsheid. Of cliënten nu kiezen voor een éénmalige Astrologische Gidsingsessie of een diepe duik nemen in hun geboortehoroscoop door middel van het Astrologie Embodied traject, ze maken terug connectie met zichzelf. Dit komt hun zelfvertrouwen en zelfbewustzijn ten goede.

Caroline’s expertise helpt cliënten om zich aan te passen aan hun eigen natuurlijke ritmes en zo hun flow in het leven terug te vinden. 

Omdat Caroline gelooft in echt holistische zorg is zij ook nog werkzaam als naturopaat. Hiernaast is zij bezig met de opleiding tot vroedvrouw om zo vrouwen te ondersteunen in hun hormonale gezondheid. Haar expertise leert ieder terug connectie maken met hun lichaam en deze te eren en vertroetelen als een heilige tempel.

Caroline’s missie is het terug verbinden van klanten met hun ziel, oerkracht en fysieke lijf zodat ze hun volle potentieel kunnen bereiken en hun gaven aan de wereld kunnen schenken. Zo maakt zij de wereld tot een mooier plekje.