Caroline/ februari 1, 2023/ Astrologie/ 0 reacties

Februari 2023 begint wel erg rustig. Er gebeurt gewoonweg niets aan de hemel. Tot we op zaterdag 4 februari worden opgeschrikt door de verbinding tussen Zon en Uranus. Misschien krijg je wel te maken met een ander die best wel koppig vasthoudt aan zijn of haar gedacht. Laat je hierdoor niet van de wijs brengen en probeer vooral mee te bewegen. Het heeft helemaal geen zin om je zin door te gaan duwen of zaken naar je hand te proberen zetten. Neem liever een stap achteruit en observeer het schouwspel. Misschien moet je er zelfs om lachen.

Neem even afstand begin februari 2023

Zondag 5 februari is er een verbinding tussen Venus en Mars die je best wel wat relatieproblemen kan brengen. Zeker in combinatie met de volle maan op de 17de graad van Leeuw, zou ik de nodige omzichtigheid aan de dag leggen rond emotionele kwesties. Gebruik deze periode vooral om vooruit te kijken. Hoe ga jij jouw dromen in de realiteit gaan zetten? Zijn er nieuwe richtingen die je misschien mag gaan exploreren? Focus je vooral op de processen en het vinden van dat vuur in jou. Het relationele kan later terug zijn plaatsje krijgen.

Op maandag 6 februari is er een verbinding tussen Mercurius en Neptunus die je helpt om een diep doorzicht te krijgen. Je kan subtiele nuances nu echt vangen in woorden en in tekst. Als jij gevoelige informatie dient neer te schrijven, dan is vandaag een ideale dag hiervoor. Deze energie zal je helpen om alle nodige zaken genuanceerd te verwoorden. Wil jij graag de ideeën van 5 februari concretiseren in de stof? Dan kan je vandaag deze op papier verankeren.

Out of the ordinary

Venus maakt een verbinding met Pluto op dinsdag 7 februari 2023 die je helpt om nieuwe informatie te verkrijgen via jouw inner circle. Houd dus zeker de vinger aan de pols zodat je geen belangrijke informatie mist. Merk je op dat je vandaag een vreemde ‘goesting’ hebt om iets te doen wat je normaal niet doet? Volg vooral dit pad en kijk tot welke nieuwe ontdekkingen het je brengt. Go with the flow is echt een motto vandaag! Wil jij graag afstemmen of jouw idee van richting wel klopt? Dan is mijn astrologische gidsingsessie jouw maatje. Boek hem hier.

Woensdag 8 februari belooft een erg intrigerende en fascinerende dag te worden. Je kunt opmerken dat er een andere vibe hangt dan je gewoon bent met Venus in combinatie met Uranus. Misschien neig je er wel naar om iets meer risico’s te nemen dan jij van nature doet. Als jij een controlefreak bent die wat minder hieraan wil toegeven is vandaag jouw dag om even uit de band te springen en mee te veren met de prikkels die jou aantrekken. De teugels mogen net iets meer vieren.

Het kan je allemaal even wat te veel worden op donderdag 9 februari 2023. De verbinding tussen Mercurius en Mars geven je een bepaalde buzz waardoor jij je erg onrustig kan voelen. Je geduld kan best ver zoek zijn en kleine akkefietjes kunnen een grote steekvlam veroorzaken. Blijf vooral rustig ademen en verbind je met jouw adem. Een letterlijke adempauze inplannen kan je helpen om deze turbulente energie te navigeren. Als je voelt dat jij je wat kan settelen in deze energie, kun je hier best wel wat mee voor elkaar krijgen. Alleen moet jij jouw eigen prikkelingsniveau heel goed in de gaten houden vandaag.

Durf eens iets zot doen in februari 2023

Tijd om uit jouw isolatie te komen

Op vrijdag 10 februari zien we Mercurius en Pluto samen op de 29ste graad van Steenbok. Het geeft je de mogelijkheid om een diepe bron van inspiratie aan te boren en een grote verbeeldingskracht te gebruiken. Zeker als jij het gevoel hebt dat je vele plannen gemaakt hebt, maar enige weerstand ervaren hebt om ermee aan de slag te gaan. Het is een goede dag om uit jouw zelfgebouwde gevangenis te treden en de sprong in het onbekende te maken. Wil jij graag hulp om de komende maanden echt te transformeren en te bloeien? Dan is het embodied astrologie traject iets voor jou.

Vanaf zaterdag 11 februari 2023 komt Mercurius in Waterman en is het tijd om je terug bezig te houden met jouw gemeenschap. De ideale weken om afspraken te maken met die vriendengroep uit de middelbare school die je al lang niet meer zag of de vrienden waar je vroeger mee sportte. Liefdevolle connecties met mensen van vroeger kan nu zeker deel uitmaken van jouw agenda.

Voorzichtigheid is de moeder van de porseleinwinkel

Wanneer de Zon een verbinding maakt met Jupiter op zondag 12 februari is het belangrijk om iets meer omzichtigheid in te plannen. Durf zaken te dubbelchecken en vertrouw er niet op dat je routineus wel het vuur uitgeschakeld hebt. Als je twijfelt, zie dit dan als een teken om toch nog even je keuzes te overwegen. Je kan vandaag wel mooie kansen grijpen als je steeds het voorzichtigheidsprincipe indachtig houdt.

Op woensdag 15 februari 2023 zien we een verbinding tussen Mars en Pluto die je helpt om op krachtige wijze grenzen te stellen. Zijn er zaken die je al iets te lang laat aanslepen in je leven? Dan is het vandaag een mooie kans om hier definitief een punt achter te zetten. Waar wacht je eigenlijk nog op? Doordat Venus en Neptunus zich samen bevinden op de 25ste graad van Vissen, krijg je de kans om dit ook op een empathische en zachte manier te doen. Gaat de ander toch hysterisch gaan doen? Dan is het belangrijk om hier gewoon ruimte aan te geven, maar jouw besluit hier niet aan aan te passen. Anders creëer je alleen maar verwarring. Jij bent niet verantwoordelijk om voortdurend de ander te behagen.

Omring je met schoonheid in februari 2023

Goed weten wat je wanneer inplant midden februari 2023

De Zon staat samen met Saturnus op de 28ste graad van Waterman op donderdag 16 februari. Een goede dag om zaken voor elkaar te krijgen met plichtsbewustzijn en werklust. Verantwoordelijkheid gaat je iets gemakkelijker af dan anders. Je weet perfect welke hulpbronnen je kan inzetten om je probleem aan te pakken. Beperkingen kunnen je minder deren dan anders. Je kunt vandaag accepteren wat er is en hierin jouw innerlijke rust vinden. Neem dit gevoel vooral mee naar de toekomst.

Vrijdag 17 februari zien we een verbinding tussen Mercurius en Neptunus die je een erg levendige verbeelding kan geven. Het is geen goede dag om detailgerichte taken uit te voeren. Er zouden best meer fouten in kunnen sluipen dan anders. Zolang je niet te veel met je rationele brein probeert te begrijpen, komt het vast goed. Plan gerust tijd in om even te genieten van een goed inspirerend boek of een fijne film te bekijken. Het is tijd om die pauzeknop even bewust in te drukken.

Maak ruimte voor nieuwe inzichten

Mercurius maakt een verbinding met Jupiter op zaterdag 18 februari 2023. Het brengt een erg vrolijke noot aan het weekend. Zeker met de Zon die ook nog eens naar Vissen verhuist. Echt tijd om even niets te moeten. Schuif die to do lijst dus met een gerust hart even aan de kant. En maak vooral tijd voor sociale contacten. Venus en Pluto maken een verbinding op zondag wat je kan helpen om de juiste informatie te krijgen om bepaalde kwesties terug vooruit te kunnen duwen. Soms komen de antwoorden pas vanzelf als je stopt met zoeken. En soms komen die antwoorden door jouw horoscoop te bestuderen. Wil je dit liever samen doen? Dan is een astrologische gidsingsessie jouw maatje.

Maandag 20 februari 2023 brengt ons een nieuwe maan op de 2de graad van Vissen. Dit kan je een zekere melancholie brengen. Als jij al even tegen de hele lijst met moetjes aanschurkt, zal je ontdekken dat die wrevel je vandaag heel hoog zit. Je verlangt naar meer harmonie en rust. Het is dan ook een goede dag om in contact te komen met jouw eigen noden in dit verhaal. Wat verwacht je te bereiken door niet meer mee te stappen in die ratrace? Waar snakt je ziel naar? Door vandaag ruimte te maken om deze emotionele noden in kaart te brengen, kan je later op zoek naar een en-en verhaal. Soms hoef je immers niet uit de maatschappij te stappen om die verlangde rust te krijgen. Ga nu eerst op zoek naar wat jouw behoeften zijn. Het hoe komt later.

Je kan vandaag erg de nood voelen om op jezelf te zijn. Venus komt immers in Ram te staan en maakt een verbinding met Uranus. Vrijheid is het codewoord op deze maandag. Durf dan ook ruimte maken om op deze onrust verder in te gaan zodat de bom niet barst en jij je eigen ruiten ingooit.

Mercurius maakt een verbinding met Uranus op dinsdag 21 februari. Dit zorgt voor een best wel onrustige geest. Je zou zaken kunnen zeggen waar je later spijt van hebt. Probeer die impulsiviteit een beetje onder controle te houden. Als dit je lastig valt, kan je beter wat alleentijd inplannen.

Balans tussen actie en reflectie in februari 2023

Tijd voor actie eind februari 2023

Wanneer Mercurius een verbinding maakt met Mars op woensdag 22 februari krijg je een krachtige psyché die je ondersteunt in al je acties. Lichaam en geest werken fantastisch samen nu. Je kunt zelfs het gevoel hebben de wereld aan te kunnen. Zorg er wel voor dat de balans niet te fel doorslaat en je er nog dagen last van hebt.

De maand februari eindigt met een verbinding tussen Mercurius en Venus op zondag 26 februari waarbij je schoonheid en harmonie kan creëren rondom je. Hetzij door nieuwe decoratie te plaatsen, hetzij door zelf te schilderen, hetzij door letterlijk een grote schoonmaak op poten te zetten. Wil jij dus graag een lenteschoonmaak plannen? Dan kan je dat vandaag idealiter doen.

Wil jij graag weten wat februari 2023 en het komende jaar voor jou persoonlijk in petto heeft? Boek dan nu jouw astrologische gidsingsessie.

Benieuwd waar jij naartoe gaat?

Soms is alles wat we nodig hebben een zachte hand met een vleugje magie die jou de juiste weg aanwijst. 

Wil jij terug connectie maken met jouw zielenpad en die dromen eindelijk tot vervulling laten komen?

Dan is een astrologische gidsing jouw eerste stap. 

astrologie gidsing horoscoop wijst je de weg
  • Begrijp welke levensthema’s nu jouw aandacht vragen en wat de juiste gebieden zijn om nu jouw focus op te gaan leggen.
  • Krijg inzicht in de bedoelingen achter de huidige gebeurtenissen en welke lessen er in verborgen liggen.
  • Ontvang mogelijkheden om met toekomstige transits en progressies om te gaan zodat je er het meeste uit kan halen.
  • Begrijp de rode draad doorheen het komende jaar op basis van jouw solaarhoroscoop.
  • Praktische tips en tricks om het komende jaar gracieus door te komen.
  • Allemaal in 1 individuele sessie via Zoom!

Wie ben ik?

Caroline Risack is een professionele astrologe. Ze gelooft erin dat ze vanuit de complexiteit van de astrologische horoscoop praktische en down-to-earth adviezen destilleert die de levens van haar cliënten transformeert.

Zelfkennis is het begin van alle wijsheid. Of cliënten nu kiezen voor een éénmalige Astrologische Gidsingsessie of een diepe duik nemen in hun geboortehoroscoop door middel van het Astrologie Embodied traject, ze maken terug connectie met zichzelf. Dit komt hun zelfvertrouwen en zelfbewustzijn ten goede.

Caroline’s expertise helpt cliënten om zich aan te passen aan hun eigen natuurlijke ritmes en zo hun flow in het leven terug te vinden. 

Omdat Caroline gelooft in echt holistische zorg is zij ook nog werkzaam als naturopaat. Hiernaast is zij bezig met de opleiding tot vroedvrouw om zo vrouwen te ondersteunen in hun hormonale gezondheid. Haar expertise leert ieder terug connectie maken met hun lichaam en deze te eren en vertroetelen als een heilige tempel.

Caroline’s missie is het terug verbinden van klanten met hun ziel, oerkracht en fysieke lijf zodat ze hun volle potentieel kunnen bereiken en hun gaven aan de wereld kunnen schenken. Zo maakt zij de wereld tot een mooier plekje.

Deel dit Bericht

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.