Meer tijd voor jouw gezin, je partner en vooral jezelf én jouw ambities omdat jouw lichaam terug een partner in crime is geworden? Dat is het doel van mijn MeeSTERlijk Gezondtrajecten. Waar wetenschap en spiritualiteit samenkomen om te bepalen wat jouw lichaam nu echt nodig heeft. We focussen ons op échte hormonale balans.

Kies jij voor het Touch of Healing traject met manuele therapie of voor het online Innerlijke Kracht traject? Een MeeSTERlijke gezondheid ligt binnen handbereik. Vind je het moeilijk beslissen wat jij nodig hebt? Vraag jouw gratis gesprek aan en kijk wat ik voor jou kan doen.

Touch of Healing

Aanrakingen. We krijgen ze soms gewoonweg te weinig. In mijn praktijk neem ik jou onder handen om je lichaam dat zachte zetje te geven tot heling. De diepe spiermassages brengen instant ontspanning. Met de voetreflexologie laat je de bijhorende emoties los.

Doorheen het traject ontdekken we jouw geboortehoroscoop, Human Design en de Akasha kronieken om nog meer inzichten te ontvangen over wat jouw lichaam nodig heeft om gezond te zijn. Daarnaast krijg je een celgezondheidtest om de oorzaak van je klachten op te sporen. Zo is er een mooi samenspel tussen wetenschap en spiritualiteit.

Afhankelijk van jouw klachten nemen we jouw dieet onder de loep, zetten we bachbloesems in om de transformatie te bestendigen of werken we met natuurlijke etherische olie of supplementen. Elk traject is uniek. Want ook van jou bestaan er geen twee identieke exemplaren. 

Online Innerlijke Kracht Traject

Jij, lief mens, hebt fantastische instrumenten tot je beschikking om die dromen te manifesteren. Het is vooral een kwestie van ze te vinden en te leren hanteren. Ben jij dus klaar om volop in jouw  innerlijke kracht te gaan staan en de sterren van de hemel te blazen? Dan is dit traject iets voor jou.

Op basis van jouw geboortehoroscoop ontdekken we organen die net dat extra zetje nodig hebben. Hierbij wordt kennis van de Akasha kronieken en Human Design gebruikt om nog meer inzicht te krijgen in wat jou unieke lichaam nu van jou nodig hebt.

Afhankelijk van jouw klachten werken we doorheen dit traject op maat met voeding, etherische olie, supplementen. Altijd krijg je ook een celgezondheidtest omdat heel veel klachten van daaruit ontstaan. Zo combineren we wetenschap en spiritualiteit voor een optimaal resultaat.

Celgezondheid

Ontdek hoe gezond jouw cellen echt zijn met een celgezondheidstest. Deze wetenschappelijk onderbouwde methode helpt jou bij het herstellen van een gezonde celademhaling.

Zo verbeter jij jouw vitaliteit, energieniveau en sportieve prestaties.

Door het herstellen van jouw celademhaling, kunnen jouw mitochondriën maximaal energie produceren en herstel jij jouw hormonale balans.

Gezondheidsprofiel

Heb jij je ook al eens afgevraagd waarom jij altijd hoofdpijn hebt en jouw vriendin hier nooit last van heeft? Ieder van ons heeft bepaalde klachten waar we gevoeliger aan zijn dan andere. 

Wat zou het voor jou betekenen als jij de echte oorzaak van jouw gezondheidskwaaltjes zou weten? Je zou in staat zijn om de klachten voor te zijn en de patronen te doorbreken. Stelsels die van nature zwakker zijn, zou je extra kunnen ondersteunen in periodes waarin dit nodig is. Zou dit geen gigantische sprong betekenen voor jouw gezondheid?

Jouw geboortehoroscoop herbergt deze informatie. In jouw gezondheidsprofiel neem ik je mee op reis in je eigen lichaam door middel van jouw geboortehoroscoop. Je ontdekt er handvaten om preventief jouw gezondheid te versterken zodat je geen nood hebt om ziek te worden. Wil jij ook graag meer gezondheid in je leven?

MeeSTERlijk Gezond

Wat als je aan de hand van jouw eigen geboortehoroscoop zou kunnen ontdekken welke emotionele blokkades er spelen en vooral hoe je die kan oplossen? Zonder jarenlang naar een psycholoog te hoeven gaan om al je zielenroerselen te delen. De informatie die je uit je eigen horoscoop kan halen, kan jou helpen om een dieet te creëren op jouw maat, de organen te ondersteunen die van nature wat zwakker staan enz. Het is een tool die je voor de rest van jouw leven kan vasthouden.

Die tools leer ik jou aan in het MeeSTERlijk Gezond Groepstraject. In 2023 wordt het een aangepaste versie om jou nog meer waarde te laten halen uit het traject. Meer informatie volgt.