Vrouw zijn kan soms een uitdaging zijn. Het vrouwenlichaam zit dan ook heel uniek in elkaar. Wist je trouwens dat vrouwen meer hormonale klachten en auto-immuunziekten ervaren dan mannen? Maar vooral: de meeste vrouwen kunnen zwanger worden én een kind baren. Één van de mooiste cadeautjes van die maandelijkse bloedingen. De vrouwelijke gezondheid kan soms erg te wensen overlaten. Denk maar aan premenstrueel syndroom, endometriose of later in ons leven de menopauze. Om deze klachten op een natuurlijke wijze te verlichten en meer kwaliteit van leven te creëren werden mijn trajecten in het leven geroepen. Gedurende 3 tot 6 maanden gaan we samen aan de slag zodat jij het resultaat kunt creëren die jij wenst.

Hormonale Balans traject

Dit traject is voor jou als je last hebt van deze klachten:

  • Premenstrueel syndroom
  • Pijnlijke menstruatie
  • Onregelmatige cyclus

Wat zou het voor jou betekenen moest je niet maandelijks last ervaren van jouw menstruatie? Welke zaken zou jij allemaal kunnen bereiken?

Binnenkort volgt hier nog verder informatie over. Kun je niet wachten? Neem dan nu al contact op.

Krachtig zwanger traject

Dit traject is voor jou als jij liever voorbereid en gezond aan een zwangerschap start. Hoe beter jouw gezondheid voor je zwanger wordt, hoe meer je je kindje van bij de start kan meegeven. 

In dit traject heb ik in het bijzonder aandacht voor een gezonde levensstijl, een goede darmflora en stressbeheersing. Door dit traject creëer je een stevige basis waar jouw toekomstige kindje op kan bouwen. Zo geef je jouw kindje het beste mee van aan de start.

Binnenkort volgt hier nog verder informatie over. Kun je niet wachten? Neem dan nu al contact op.

Innerlijke Kracht traject

In het postpartum kunnen we het gevoel ervaren dat we door onze krachten heen zitten. De bevalling en zwangerschap heeft erg veel van ons lichaam gevergd. Het prille moederschap kan soms erg intens zijn. Door jouw innerlijke kracht te versterken, wil ik jou versterken in jouw moederschap. Zo krijgt jouw kindje een warm nest.

Veel vrouwen blijven na hun bevalling met klachten rondlopen door een gebrekkige opvolging. Ze beseffen niet dat de klachten verband houden met hun zwangerschap. Dit traject heeft als doel jouw herstel op een natuurlijke wijze te ondersteunen zodat het ontzwangeren lichter wordt. 

Binnenkort volgt hier nog verder informatie over. Kun je niet wachten? Neem dan nu al contact op.

Innerlijke balans traject

Ieder van ons ervaart stress. Dit is niet erg. Tot het moment dat de stress boven ons hoofd stijgt en we last krijgen van stressklachten. Het evenwicht is verstoord en ons lichaam komt niet meer tot rust. Met gevolgen als slapeloosheid, emotionele pieken en dalen, pijnlijke schouders en spanningshoofdpijn. 

Dit traject helpt jou om die innerlijke balans terug te vinden door je stressbeheersing te versterken en de stress uit je lichaam te masseren. Zo minimaliseren we de impact van stress op jouw vrouwelijke gezondheid.

Binnenkort volgt hier nog verder informatie over. Kun je niet wachten? Neem dan nu al contact op.

Wie ben ik?

Hallo, mijn naam is Caroline Risack. Ik ben een doorwinterde astrologe, naturopate en vroedvrouw in opleiding. Gedurende de jaren waarin ik voornamelijk met vrouwelijke klanten werkte, was ik getuige van de grote toegevoegde waarde van een holistische aanpak om tot een gezond hormonaal evenwicht te komen.

Mijn deskundige begeleiding helpt vrouwen om zich aan te passen aan hun natuurlijke ritmes en de flow in hun leven te vinden. Ik leer elke vrouw haar lichaam te eren en voeden als een heilige tempel.

Mijn missie is om vrouwen opnieuw te verbinden met hun ziel, oerkracht en fysiek lichaam, zodat ze hun volledige potentieel kunnen bereiken en hun gaven aan de wereld kunnen geven.