Caroline/ november 29, 2023/ Astrologie/ 0 reacties

Gezondheid. Het blijft een kostbaar goed. Ook in 2024 wil je er graag zorg voor dragen. Daarom bied ik je bij deze een blik in de gezondheidshoroscoop van alle sterrenbeelden. Ontdek hieronder wat je gezondheidshoroscoop van 2024 voor jou in petto heeft. Een uitgebreide horoscoop voor 2024 kun je trouwens terugvinden in Bloom.

De gezondheidshoroscoop van Ram

Slaap? Durf eraan toegeven! Ook al is het niet je gewoonte lieve Ram, je het er dit jaar meer nodig dan anders. Zeker in de maand april wanneer Mercurius ook nog eens retrograde gaat lopen. Je immuunsysteem kan dan namelijk erg onder spanning komen te staan. De combinatie van stress met te weinig slaap is écht nefast voor je weerstand in 2024. Zet weerstandboostende activiteiten bovenaan de agenda dit jaar.

Verwacht je in juni en juli aan een energieboost. Het is alsof het zonnetje jou op dit ogenblik extra kracht toefluistert. Blijf wel alert op je grenzen en denk niet dat je ongestraft zomaar in het rood kan gaan.

Verwacht je de eerste week van augustus aan een terugslag, als je de voorbije periode te vaak over je eigen grenzen bent gegaan. Heb je in deze periode last van hoofdpijn? Zie het dan zeker als een teken dat je even pas op de plaats dient te maken. Bezin je over je tijdbesteding en maak duidelijke keuzes voor meer zelfzorg. Waar mag jij jezelf eindelijk meer in het zonnetje gaan zetten?

De laatste twee maanden van het jaar word je uitgenodigd om deze zelfzorg echt te gaan implementeren. De zwakke punten in deze strategie zullen naar boven komen vanaf december als Mars retrograde gaat lopen. 2024 nodigt jou uit om je zelfzorg echt op de eerste plaats te gaan zetten.

Jouw selfcare kit bestaat dit jaar uit:

 1. Schaf jezelf een verzwaringsdeken aan om beter te kunnen slapen
 2. Gebruik etherische olie van lavendel op je polsen als je merkt dat je stressbarometer in het rood gaat
 3. The Sacred Self-Care Oracle van Jill Pyle is je orakel voor 2024

Wil jij graag zicht op jouw prioriteiten voor 2024 na het lezen van deze gezondheidshoroscoop? Dan is een astrologische gidsingsessie vast iets voor jou. Ontdek hem hier.

Reik verder met jouw gezondheidshoroscoop 2024

De gezondheidshoroscoop van Stier

Over je fysieke gezondheid heb je niet echt te klagen dit jaar. Natuurlijk zijn er wel wat fysieke kwaaltjes, maar geen grote issues in 2024. Je gewicht kan daarentegen wel om onverklaarbare reden de lucht in gaan. Houd in dat geval de vinger aan de pols en grijp tijdig in in je dieet en levensstijl. Met Jupiter door je teken kunnen die kilo’s namelijk ferm aantikken.

Je maakte de voorbije jaren best wel wat mee. Hierdoor kan je psychische gezondheid in 2024 je aandacht vragen. Je mag tijd maken om zaken te verwerken en een plek te geven. In de maanden juni en juli kan het zelfs interessant zijn een therapeut onder de arm te nemen om zaken door te spreken. Blijf er vooral niet mee rondlopen, want dat helpt je nu geen zier vooruit.

Als jij merkt dat je job niet meer past bij wie je bent, kan je werk enorm wegen op je gezondheid. Investeren in een goede jobcoach is dan absoluut noodzakelijk. Vooral tussen 13 februari en 22 maart kun je hier heel veel profijt uit halen. Want voor een goede gezondheid, doet je jobomgeving dit jaar wonderen. Vermoeidheid kan een kwaal zijn waar je in juni en juli mee geconfronteerd wordt. Durf hier gerust aan toegeven. Je zomervakantie dit jaar wat vroeger plannen zou ook een goede oplossing kunnen zijn. Zo kan je met hernieuwde energie terug aan de slag. 

Jouw selfcare kit bestaat dit jaar uit:

 1. Lees het boek Playing Big van Tara Mohr
 2. Schaf je dit jaar een malachiet of een robijn in zoïsiet aan om je te ondersteunen bij de veranderingen op je pad.
 3. Maak contact met je intuïtie door middel van het Moonology Manifestation Orakel

Wil jij graag zicht op jouw prioriteiten voor 2024? Dan is een astrologische gidsingsessie vast iets voor jou. Ontdek hem hier.

De gezondheidshoroscoop van Tweelingen

Je kunt dit jaar het gevoel krijgen alsof de grond vanonder je voeten wegzakt. Alles wat je tot nog toe kende, lijkt te smelten als sneeuw voor de Zon. De veranderingen komen in sneltempo op je af. Ben jij er klaar voor? Het is belangrijk om zowel mentaal als fysiek goed in beweging te blijven dit jaar. Durf op zoek naar een hobby die je kan helpen om zaken van je af te schudden zoals Ecstatic Dance. 

Wees voorzichtig met vluchtgedrag dit jaar. Dit kan je zuur komen te staan. Ben je gevoelig voor emo-eten of alcoholgebruik? Dan kan het verstandig zijn om daar hulp voor te zoeken in 2024. Zeker vanaf juni dient zich een mooie kans aan om voorgoed komaf te maken met die gewoontes en het leven ten volle tot je te nemen. Want dat is de kans die in 2024 verscholen zit voor jou: “Ten volle het leven met volle teugen inademen”. Don’t hold yourself back!

Naast de vele opportuniteiten om voorgoed zaken achter je te gaan laten, is 2024 ook het perfecte jaar om meer vreugde en plezier in je leven aan te trekken. Ontdek, speel, geniet. Ga op paden die je voorheen niet durfde te verkennen. Verleg de grenzen van wat jij tot nog toe voor mogelijk achtte. Zeker in het laatste kwartaal van 2024, mag je meer buiten komen en terug wat fun in je leven toevoegen. 

Jouw selfcare kit bestaat dit jaar uit:

 1. Boek jezelf een cursus Transformational Breathwork begin 2024.
 2. Gebruik de etherische olie van Frankincense, Patchouli of Copaiba om je te gronden doorheen de dag
 3. Native Spirits Oracle cards is je deck voor 2024

Wil jij graag zicht op jouw prioriteiten voor 2024 na het lezen van deze gezondheidshoroscoop? Dan is een astrologische gidsingsessie vast iets voor jou. Ontdek hem hier.

De gezondheid van Kreeft

In februari en maart zit je met een energiedipje. Je wordt uitgenodigd om tijd te maken met je eigen noden en behoeften. Tijd om dus die psychologische diepten in te duiken, al dan niet met de hulp van een therapeut. Het zou zelfs kunnen zijn dat al je onzekerheden in deze periode plots weer de kop opsteken. Dit kan best stresserend zijn voor je. Maar weet dat het echt de moeite loont om die draak in je te temmen.

Als jij een reis plant naar het buitenland tijdens de zomermaanden, dan doe je er goed aan extra voorzorgsmaatregelen te nemen. Reizigersdiarree of een andere infectie zou namelijk wel eens je reis kunnen vergallen. Let dus extra op de voedselhygiëne en neem je huisapotheek mee met middeltjes die jou erbovenop kunnen helpen. En blijf je lekker thuis? Waak er dan over om hier geen voedselvergiftiging op te lopen.

Zolang jij dit jaar voldoende tijd kan vrijmaken om te sporten en bewegen, gaat je gezondheid best vlot. Dagelijks je stappen bijhouden met een stappenteller, kan je dit jaar helpen om dit doel in de gaten te houden. Merk je dat je minder beweegt? Dan is het tijd om een tandje hoger te schakelen. Dagelijkse beweging is in 2024 je beste wapen tegen ziekte.

Jouw selfcare kit bestaat dit jaar uit:

 1. Gebruik de etherische olie van Ravintsara dit jaar om enerzijds je immuunsysteem te boosten en anderzijds je aura open te zetten voor nieuwe opportuniteiten.
 2. Koop een peridoot of azeztuliet om je dit jaar bij te staan.
 3. Het Mystieke Sjamanen Orakel is je orakeldeck voor 2024.

Wil jij graag zicht op jouw prioriteiten voor 2024? Dan is een astrologische gidsingsessie vast iets voor jou. Ontdek hem hier.

Soms is ontspanning noodzakelijk - ontdek je gezondheidshoroscoop

De gezondheidshoroscoop van Leeuw

Je hebt de voorbije jaren vast veel gesleuteld aan je levensstijl en -ritme. Maar hoe is het echt met je gezondheid: “Voel jij je ook goed in je vel?”. Als het antwoord hierop nee is, dan is er in 2024 werk aan de winkel. En eigenlijk weet jij best wat er nodig is. Misschien gewoon wat vaker wandelen in het groen, of wat minderen met koffie. Wat het ook is, duurzame veranderingen die je nu doorvoert, kunnen levenslang standhouden. Gebruik de “Don’t break the chain”-methode om de veranderingen in je leven te implementeren.

Zeker de eerste maanden van 2024 zijn interessant om eens kritisch je levensstijl tegen het licht te houden. Je mag hier gerust experimenteren met nieuwe zaken. Doe mee aan Dry February en gebruik een maand geen alcohol. Of leg suikers in de ban en ga voluit voor een ketodieet. Gebruik de speelruimte die ontstaat om te voelen wat bepaalde zaken met je doen. Je kan daarna beslissen welke van deze veranderingen voor jou een blijvertje worden.

Je energieniveau kan lager zijn dan je van jezelf gewend bent. Vooral in april, september en oktober kun je dit ervaren. Het is alsof er weinig vooruitgang in je leven zit. Als dit iets is wat je doorheen 2024 ervaart, dan zou er een belletje moeten afgaan in je hoofd. Want dan word je uitgenodigd in je innerlijke leefwereld. Het kan interessant zijn om je te verdiepen in intuïtief schilderen dit jaar. Zo kan je die onderliggende inhouden gemakkelijk zichtbaar maken. Of ga gewoon lekker creatief aan de slag met naaien of tekenen. Creativiteit is een sterke tool voor jou om in 2024 aan te wenden.

Jouw selfcare kit bestaat dit jaar uit:

 1. Citrusvruchten zoals citroen en mandarijn zijn je ideale maatje om te verdampen als etherische olie
 2. Start een Art Journal
 3. Sekhmet is je orakelkaarten deck voor 2024

Wil jij graag zicht op jouw prioriteiten voor 2024 na het lezen van deze gezondheidshoroscoop? Dan is een astrologische gidsingsessie vast iets voor jou. Ontdek hem hier.

De gezondheidshoroscoop van Maagd

Piekeren is jou niet vreemd, lieve Maagd. Toch kan het dit jaar de spuigaten uitlopen. Vooral in de periodes waarin je heersende planeet, Mercurius retrograde loopt, is het dit jaar oppassen geblazen. Merk je dat het piekeren de overhand neemt op je slaap in april, augustus of december? Dan is het tijd om in te grijpen! Probeer eens om White Chestnut in te nemen uit de Bachbloesems.

In mei kan je merken dat je echt wel iets te diep in het rood ging de voorbije periode. Tijd dus om terug regelmaat te brengen in je routines. Zet in op gezonde voeding en voldoende slaap. Je zal dit nodig hebben om je batterijen weer op te laden. Als je in deze periode last krijgt van gezondheidskwaaltjes, neem je ze beter direct serieus. Zaken laten aanslepen, is nooit een goed idee. En zeker nu niet.

Ook op het einde van het jaar merk je waar jij onderweg iets te veel je gezonde gewoontes losgelaten hebt. Het kan interessant zijn om eind november deel te nemen aan een retreat waarin jij tijd het om te focussen op jezelf met yoga, gezonde voeding, mindfulness… En als een retreat een te grote stap blijkt, kun je ook gewoon een aantal interessante en inspirerende workshops inplannen om terug op het goede spoor te belanden.

Jouw selfcare kit bestaat dit jaar uit:

 1. Duik in de wereld van Bachbloesems en ondersteun jezelf op een liefdevolle manier
 2. Wrijf je buik elke avond in met verdunde etherische olie van Roomse Kamille om de spanning van de dag los te laten.
 3. De Unshakeable Inner Peace Oracle Cards zijn je maatje doorheen het jaar

Wil jij graag zicht op jouw prioriteiten voor 2024? Dan is een astrologische gidsingsessie vast iets voor jou. Ontdek hem hier.

De gezondheidshoroscoop van Weegschaal

Je fysieke gezondheid kan dit jaar wel best wat leiden. Het is alsof vermoeidheid bijna je tweede naam geworden is. Dit kun je merken aan het feit dat je meer last hebt van brain fog of echt letterlijk meer slaap behoeft. Het kan belangrijk zijn om even een controle bloedonderzoek te laten uitvoeren in maart. Check even of jij last hebt van een gebrek aan vitamine D of wat bloedarmoede hebt.

Je lymfestelsel kan wel een zetje gebruiken dit jaar. Dagelijks bewegen door te wandelen, dansen of op een trampoline te springen helpt jou om heel 2024 gezond te blijven. Ook voldoende water drinken is een belangrijke gewoonte om dit jaar op te nemen in je nieuwjaarsresoluties.

Op psychisch vlak gaat het best goed met je. Je kan in 2024 eindelijk komaf maken met al die beperkende overtuigingen die je al jarenlang in de tang houden. Het is alsof er nu eindelijk een juk van je af valt. Zeker in de tweede helft van het jaar merk je dat je veel meer begint te denken in mogelijkheden. Plots valt er heel veel mist weg en begin je klaar te zien. Deel van deze ommekeer kan veroorzaakt worden doordat jij meer ruimte en aandacht begint te geven aan de zaken waar jij plezier uit haalt. Het kan interessant zijn om even terug te denken aan de hobby’s die jij als kind had. Welke kun jij hiervan terug opnemen om meer levensvreugde toe te gaan voegen?

Jouw selfcare kit bestaat dit jaar uit:

 1. De etherische olie van citroen kan je dit jaar herinneren om het zonnetje in je leven te laten schijnen
 2. Koop jezelf een minitrampoline om thuis workouts te kunnen doen
 3. “Het universum staat achter je” van Gabrielle Bernstein is je partner in crime dit jaar

Wil jij graag zicht op jouw prioriteiten voor 2024 na het lezen van deze gezondheidshoroscoop? Dan is een astrologische gidsingsessie vast iets voor jou. Ontdek hem hier.

De gezondheid van Schorpioen

Op gezondheidsvlak lijkt er dit jaar geen vuiltje aan de lucht te zijn. Maar zoals het elke Schorpioen betaamt, is het ook handig om even onder het oppervlak te kijken. Laten we zeggen dat 2024 een jaar is waarin jij uitgenodigd wordt om veel los te laten, zowel figuurlijk als letterlijk. Het kan dus interessant zijn om dit jaar eens een zuiveringskuur in te plannen in de maand mei van je spijsverteringsstelsel. Zeker als je al even regelmatig last lijkt te hebben van hoofdpijn is dit een teken aan de wand.

Je kan merken dat het ook tijd is om je emotioneel leven op te schonen. Het is dan ook een perfect jaar om je te verdiepen in gezondheidsgerelateerde thema’s zoals de Germaanse geneeskunde, Bachbloesems, Aromatherapie… Je kunt nu echt de skills opdoen die je gezondheid op lange termijn kunnen vooruithelpen. Wie weet kun je er zelfs een bijberoep van maken waarmee je anderen kan helpen. Winstgevend kan dit zeker worden op zowel menselijk als geldelijk vlak.

In september en oktober is het wel belangrijk om even je mentale gezondheid goed in de gaten te houden. Merk je dat je wat afglijdt naar een depressie? Zoek dan tijdig hulp! Door snel in te grijpen bij een dipje, zal je ook snel weer verder kunnen met je leven. Het is goed om in deze periode zowel fysiek als geestelijk flexibel te blijven. Misschien is het interessant om die oude denkpuzzels nog eens vanonder het stof te halen of stort jij je eens op een nieuwe Smartgame. Creatief omdenken is de boodschap in deze periode. 

Jouw selfcare kit bestaat dit jaar uit:

 1. “Let it go” van Frozen is dit jaar echt je lijflied
 2. Smudge dit jaar regelmatig je woning om het zuiver te houden
 3. Je orakelkaarten dit jaar zijn: “The Healing Spirits Oracle” 

Wil jij graag zicht op jouw prioriteiten voor 2024? Dan is een astrologische gidsingsessie vast iets voor jou. Ontdek hem hier.

De gezondheidshoroscoop van Boogschutter

Die extra beweging die je in je routine stak de voorbije periode heeft je echt wel deugd gedaan. Je merkt dat de veranderingen die je uitvoerde in je levensstijl allemaal hun vruchten beginnen af te werpen begin 2024. Denk alleen niet dat jij je nu alles kan permitteren. Het is belangrijk om maat te houden na de feestdagen zodat de kilo’s er niet hopeloos terug bijkomen.

Zet dus liever al een aantal gezondheidschallenges op je agenda voor 2024. Misschien doe je wel graag mee aan sober februari. Of als je dat geen uitdaging vindt, kun je eens een maand zonder suiker proberen. Door jezelf voldoende uitdagingen te geven, weet je dat je ook steeds met een kritisch oog naar je eigen levensstijl blijft kijken. Dus ga op zoek naar experimenten die je aanspreken.

Wees in december heel secuur met je doktersafspraken. Het zou wel eens kunnen dat je een afspraak verkeerd neerpent namelijk waardoor je weer maanden moet wachten op die controle. Maar ook de adviezen die je krijgt, mag je kritisch bekijken. Durf ze in vraag stellen en wacht een second opinion af, als het echt een belangrijke beslissing is voor je. Je zou niet de eerste zijn waarbij een medische procedure uiteindelijk onnodig blijkt.

Jouw selfcare kit bestaat dit jaar uit:

 1. De geur van de etherische olie van pepermunt kan je helpen om te focussen.
 2. Draag een Turkoois hanger om de wijsheid uit al je ervaringen te vangen.
 3. Je orakelset voor 2024 is “The Enchanted Map” Oracle Cards.

Wil jij graag zicht op jouw prioriteiten voor 2024 na het lezen van deze gezondheidshoroscoop? Dan is een astrologische gidsingsessie vast iets voor jou. Ontdek hem hier.

De gezondheidshoroscoop van Steenbok

De voorbije jaren kunnen een serieuze impact gehad hebben op je gezondheid. Je ging sommige momenten echt knal door je reserves. En dat heeft uiteraard zijn gevolgen. Nu Pluto stilletjes Steenbok verlaat, krijg je terug wat ademruimte. Het is tijd om de schade op te meten en maatregelen te treffen. Zeker in de tweede helft van 2024 kun je de kans krijgen om een deel van de opgelopen gezondheidsschade te herstellen. 

De eerste helft van het jaar is het belangrijk om in te zetten op plezier. Welke activiteiten geven je een goed gevoel, lieve Steenbok? Ga meer activiteiten in je agenda plannen waar jij van oplicht. Het leven is te kort om enkel serieus te zijn. Wandel je graag in de natuur? Plan maandelijks een bezoek aan een natuurdomein. Doe die zaken waarvan je hartje gaat zingen en je merkt dat je de wereld al wat minder zwaar vindt.

Je kan in de eindejaarsperiode extra vermoeid lopen. Het kan een interessante piste zijn om je immuniteit deze winter echt een boost te geven. Start in september al met het innemen van supplementen die je immuniteit versterken. Denk hierbij aan vitamine D, bètaglucanen of zink. Ook een zuiveringskuur gevolgd door een opbouwende kuur in samenwerking met een professional, kan een heel goede zet zijn voor het najaar. 

Jouw selfcare kit bestaat dit jaar uit:

 1. Exploreer de Insight Timer App voor je dagelijkse meditatie en reflectie.
 2. Schaf jezelf een azeztuliet en een rookkwarts als ondersteuning.
 3. Fluisteringen om te helen is het deck die dit jaar bij je past.

Wil jij graag zicht op jouw prioriteiten voor 2024? Dan is een astrologische gidsingsessie vast iets voor jou. Ontdek hem hier.

vind rust met je gezondheidshoroscoop 2024

De gezondheidshoroscoop van Waterman

Je kunt je de eerste maanden van 2024 verdacht moe voelen. Het is alsof jij toe bent aan een winterslaap. En misschien mag je hier ook gewoon wat aan toe geven, lieve Waterman. Rust is belangrijk om je zenuwstelsel van de nodige prikkels te kunnen ontdoen. Experimenteer desnoods met alternatieve manieren om te ontprikkelen als het je irriteert dat je te veel uren in bed doorbrengt en ga die meditatiepraktijk echt structureel invoeren.

De tweede helft van 2024 is je energieniveau helemaal terug de oude. De voorwaarde is wel dat jij met leuke activiteiten gaat experimenteren. Probeer meerdere zaken uit. Ga naar workshops en lezingen die je aanspreken om zo je kennis uit te breiden. Oktober zou je zelfs inzichten kunnen brengen waar je hele wereldbeeld van op zijn kop gezet wordt. Laat het maar gewoon over je heen komen en volg je interesse.

Je kan echter wel uitgenodigd worden om je eigen gewoonten onder de loep te nemen dit jaar. Het is tijd om aandacht te geven aan je stressbeheersing, hormonale gezondheid en je zenuwstelsel. Deze drie onderdelen hebben een nauwe wisselwerking met elkaar en kunnen vele vage klachten veroorzaken. Je mag je hierin verdiepen om je gezondheid ten goede te veranderen in de toekomst.

Jouw selfcare kit bestaat dit jaar uit:

 1. Het boek “Straight Line Leadership” is een perfect maatje voor 2024
 2. Neem regelmatig een bad met magnesiumvlokken en houd je magnesium op peil.
 3. Je deck voor 2024 is “The Shaman’s Dream Oracle”

Wil jij graag zicht op jouw prioriteiten voor 2024 na het lezen van deze gezondheidshoroscoop? Dan is een astrologische gidsingsessie vast iets voor jou. Ontdek hem hier.

De gezondheid van Vissen

Ook jij hebt recht op je plekje onder de zon. En soms betekent dat: “Je mond open doen om duidelijk te maken wat jij nodig hebt”. Je behoeftes kenbaar maken is je grootste les dit jaar. Eerst aan jezelf, door tijd te nemen voor innerlijke reflectie. Daarna aan je ruimere omgeving. Jupiter helpt je hier alvast een handje bij. Zolang jij aangeeft wat jij nodig hebt op een respectvolle manier, kan er niets misgaan toch? 

Ga jij daarentegen alles opkroppen en lopen vitten dat niemand je behoeftes snapt, dan zal je gezondheid je tonen dat het hier niet mee akkoord is. Krijg je dus vaker last van keelontstekingen, verkoudheden en andere kleine kwaaltjes? Dan is het tijd om je uit te spreken. 

De laatste maanden van het jaar kunnen wat gezondheidsissues met zich meebrengen. Op zich zijn het geen grote kwalen, maar ze kunnen wel wat blijven aanslepen en je een algemeen ziek gevoel geven. De boodschap die deze kwaaltjes in zich dragen is dat het tijd is om je hart te gaan volgen. Je mag als Vissen echt zakken in je lichaam en je hoofd en hart terug op één lijn gaan brengen. 

Jouw selfcare kit bestaat dit jaar uit:

 1. De etherische olie van Sandelhout helpt je om je plekje in te nemen
 2. Koop een Aqua Aura edelsteen als knuffelmaatje.
 3. Je orakeldeck voor dit jaar is: “De helende kracht van universele liefde”

Wil jij graag zicht op jouw prioriteiten voor 2024 na het lezen van deze gezondheidshoroscoop? Dan is een astrologische gidsingsessie vast iets voor jou. Ontdek hem hier.

Is het tijd om jouw gezondheid naar een nieuw niveau te tillen in 2024?

Heb jij je ook al eens afgevraagd waarom jij altijd hoofdpijn hebt en jouw vriendin hier nooit last van heeft? Ieder van ons heeft bepaalde klachten waar we gevoeliger aan zijn dan andere. 

Wat zou het voor jou betekenen als jij de echte oorzaak van jouw gezondheidskwaaltjes zou weten? Je zou in staat zijn om de klachten voor te zijn en de patronen te doorbreken. Stelsels die van nature zwakker zijn, zou je extra kunnen ondersteunen in periodes waarin dit nodig is. Zou dit geen gigantische sprong betekenen voor jouw gezondheid?

Jouw geboortehoroscoop herbergt deze informatie. In jouw gezondheidsprofiel neem ik je mee op reis in je eigen lichaam door middel van jouw geboortehoroscoop. Je ontdekt er handvaten om preventief jouw gezondheid te versterken zodat je geen nood hebt om ziek te worden. Wil jij ook graag meer gezondheid in je leven?

Wie ben ik?

Caroline Risack is een professionele astrologe. Ze gelooft erin dat ze vanuit de complexiteit van de astrologische horoscoop praktische en down-to-earth adviezen destilleert die de levens van haar cliënten transformeert.

Zelfkennis is het begin van alle wijsheid. Of cliënten nu kiezen voor een éénmalige Astrologische Gidsingsessie of een diepe duik nemen in hun geboortehoroscoop door middel van het Astrologie Embodied traject, ze maken terug connectie met zichzelf. Dit komt hun zelfvertrouwen en zelfbewustzijn ten goede.

Caroline gebruikt de sterren en planeten doorheen al haar werk. Ze ademt het. In haar dagelijkse leven gebruikt ze de 4 elementen en voelt ze zich een eeuwige student van de sterrenhemel. Het is haar weg om de oude medicijnen nieuwe leven in te blazen en starseeds te ondersteunen om hier op aarde hun plekje te vinden.

Omdat Caroline gelooft in echt holistische zorg is zij ook nog werkzaam als naturopaat. Hiernaast is zij bezig met de opleiding tot vroedvrouw om zo vrouwen te ondersteunen in hun hormonale gezondheid. Haar expertise leert ieder terug connectie maken met hun lichaam en deze te eren en vertroetelen als een heilige tempel.

Caroline’s missie is het terug verbinden van klanten met hun ziel, oerkracht en fysieke lijf zodat ze hun volle potentieel kunnen bereiken en hun gaven aan de wereld kunnen schenken. Zo maakt zij de wereld tot een mooier plekje.

Deel dit Bericht

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.