Heb jij je ook al eens afgevraagd waarom jij altijd hoofdpijn hebt en jouw vriendin hier nooit last van heeft? Ieder van ons heeft bepaalde klachten waar we gevoeliger aan zijn dan andere. 

Wat zou het voor jou betekenen als jij de echte oorzaak van jouw gezondheidskwaaltjes zou weten? Je zou in staat zijn om de klachten voor te zijn en de patronen te doorbreken. Stelsels die van nature zwakker zijn, zou je extra kunnen ondersteunen in periodes waarin dit nodig is. Zou dit geen gigantische sprong betekenen voor jouw gezondheid?

Jouw geboortehoroscoop herbergt deze informatie. In jouw gezondheidsprofiel neem ik je mee op reis in je eigen lichaam door middel van jouw geboortehoroscoop. Je ontdekt er handvaten om preventief jouw gezondheid te versterken zodat je geen nood hebt om ziek te worden. Wil jij ook graag meer gezondheid in je leven?

Wat kun je verwachten van een gezondheidsprofielreading?

  • Detecteer de organen en stelsels die extra ondersteuning nodig hebben in jouw lichaam.
  • Krijg inzicht in de periodes waarin bepaalde klachten zich meer manifesteren en wat je hieraan kunt doen.
  • Ontdek of er bepaalde voedingsmiddelen niet goed matchen met jouw blauwdruk.
  • Achterhaal welke psychologische- en omgevingsfactoren een rol spelen in chronische klachten.
  • Kom te weten welke levensstijl echt bij je past.
  • Ontdek hoe jij de gezonde versie van jezelf kan worden en blijven.
  • Interactief 1-op-1 gesprek van 1 uur over jouw gezondheidsprofiel via Zoom.
  • Ontvang de opname van de sessie samen met de gebruikte tekeningen en lijsten na de sessie.
  • Persoonlijke huis-, tuin- en keukentips om jouw gezondheid verder te ondersteunen.

Wil jij eens op een andere manier naar jouw lichaam en gezondheid kijken en ontdekken wat jij echt nodig hebt om je vitaal te voelen? Jouw persoonlijke gezondheidsprofiel geeft jouw een unieke tool om jouw gezondheid te ondersteunen op een holistische manier. Klaar om op een andere manier naar jouw gezondheid te kijken?

Wil jij graag eerst kijken of mijn stijl iets voor jou is?

Dan heb ik voor jou de ideale oplossing! Vraag mijn gratis mini gezondheidsprofiel rapport aan en ontdek twee punten waarop jij vandaag kan werken om jouw gezondheid de komende jaren te gaan verbeteren en onderhouden. Je vraagt hem hier eenvoudig aan.