Jij, lief mens, hebt fantastische instrumenten tot je beschikking om die dromen te manifesteren. Het is vooral een kwestie van ze te vinden en te leren hanteren. Ben jij dus klaar om volop in jouw innerlijke kracht te gaan staan en de sterren van de hemel te blazen? Dan is dit traject iets voor jou.

Alleen wil dat lichaam vaak niet meewerken aan jouw fantastische plannen. 🙁 Herkenbaar? I’ve got your back. In dit online innerlijke kracht traject gaan we aan de slag met jouw gezondheid op een holistische wijze. Gedaan met enkel symptomatisch te werken! Het is tijd voor radicale oplossingen. Als jij er klaar voor bent om de gezondheid te claimen die in de sterren geschreven staat, dan ben jij hier alvast aan het juiste adres.

Werken aan je derde chakra kan helpen bij het stabiliseren van je bloedsuikerspiegel

Klaar om jouw gezondheid terug te claimen?

En het gaat mij niet enkel over jouw fysieke gezondheid. Want vaak vergeten wij mensen dat we naast een lichaam ook nog een geest hebben. En soms ligt de oorzaak van jouw klachten in se binnen bepaalde emoties die nog geen ruimte kregen om er te mogen zijn. In dit traject benaderen we gezondheid echt holistisch. We nemen dus alle aspecten van jouw zijn mee.

Natuurlijk gaan we ook aan de slag met praktische hands on adviezen om jouw gezondheid dat extra zetje te geven. Dit kan gaan van low budget oplossingen zoals bepaalde oefeningen in het dagelijkse leven uitvoeren of kleine wijzigingen in jouw voedingspatroon. Tot het gebruik van supplementen aangepast aan jouw situatie. Ik doe je suggesties, maar jij hebt steeds de final call in hetgeen je toepast. Jij bewoont jouw wijze lichaam en mag ook naar jouw innerlijke wijsheid gaan luisteren. Ik ben slechts een gids en vertaler. 

Naar een echte holistische aanpak via innerlijke kracht

Jouw geboortehoroscoop (ook wel radix genoemd) toont aan waar jouw sterktes en zwaktes liggen. Op die manier kan ik zien welke domeinen van nature sterker zijn en welke wat meer ondersteuning nodig hebben. Een unieke tool die mijn naturopathische praktijk zoveel krachtiger maakt.

Dit combineren we verder met inzichten vanuit de Human Design om te bekijken waar de grootste winsten voor jou te boeken zijn in jouw levensstijl zodat jij eindelijk de dingen kan doen waarvoor jij hier op Aarde gekomen bent. Weet je helemaal nog niet wat jij hier eigenlijk loopt te doen? Ook hier brengt jouw geboortehoroscoop of jouw Human Design Chart waardevolle inzichten waar je echt iets mee bent.

En soms zijn er patronen die je dusdanig tegenhouden om te groeien waar je maar niet vanaf lijkt te komen. De Akasha Kronieken hebben ondertussen meermaals bewezen dat zij een krachtige tool zijn om dieper in niet-helpende patronen te duiken en zo de transformatie die je voelt te deblokkeren. Bovenal is de Akasha ook een ruimte van heling en genezing. Gewoon in de frequentie van de Akasha vertoeven kan rust brengen. Daarom openen we elke sessie jouw Akasha zodat jij in deze mooie frequentie mag marineren. De inzichten die hierdoor tijdens de sessie doorkomen krijg je er gratis bij.

Praktische ondersteuning op fysiek niveau

Gezien dit een online traject is, kunnen we niet hands on met je lichaam aan de slag. Dit wil niet zeggen dat we weinig mogelijkheden hebben. Denk hierbij aan het bekijken van jouw levensstijl en jouw voedingspatroon. Ook verschillende supplementen of therapeutische baden kunnen een optie zijn. Dit wordt steeds bekeken op basis van jouw klachten en noden.

Qua supplementen heb ik een aantal merken waar ik graag mee werk. De meesten hebben een mooie wetenschappelijke basis. Sommigen is het meer omwille van de energetische werking. 

Merk jij dat je echt wel nood zou hebben aan een hands-on aanpak van jouw lichaam met dieptemassage en voetreflexologie? Dan ben je van harte welkom in mijn praktijk in Bredene voor het Touch of Healing traject waarin ik ook manuele therapie gevlochten heb. Meer informatie vind je hier.

Wie ben ik?

Caroline Risack is een professionele astrologe. Ze gelooft erin dat ze vanuit de complexiteit van de astrologische horoscoop praktische en down-to-earth adviezen destilleert die de levens van haar cliënten transformeert.

Zelfkennis is het begin van alle wijsheid. Of cliënten nu kiezen voor een éénmalige Astrologische Gidsingsessie of een diepe duik nemen in hun geboortehoroscoop door middel van het Astrologie Embodied traject, ze maken terug connectie met zichzelf. Dit komt hun zelfvertrouwen en zelfbewustzijn ten goede.

Caroline’s expertise helpt cliënten om zich aan te passen aan hun eigen natuurlijke ritmes en zo hun flow in het leven terug te vinden. 

Omdat Caroline gelooft in echt holistische zorg is zij ook nog werkzaam als naturopaat. Hiernaast is zij bezig met de opleiding tot vroedvrouw om zo vrouwen te ondersteunen in hun hormonale gezondheid. Haar expertise leert ieder terug connectie maken met hun lichaam en deze te eren en vertroetelen als een heilige tempel.

Caroline’s missie is het terug verbinden van klanten met hun ziel, oerkracht en fysieke lijf zodat ze hun volle potentieel kunnen bereiken en hun gaven aan de wereld kunnen schenken. Zo maakt zij de wereld tot een mooier plekje.