Caroline/ december 29, 2023/ Astrologie/ 0 reacties

Een blik op de kosmische krachten die je pad kruisen in januari 2024? Dit is wat die eerste maand van het jaar te bieden heeft. Van introspectie tot gegrond leiderschap, ontdek hoe de stand van de planeten je dagen beïnvloedt en hoe je deze energieën in je voordeel kunt gebruiken. Dus, laat de sterren je leiden terwijl we de kosmische dans van januari 2024 verkennen.

De nieuwe en volle maan op 11 en 25 januari 2024 worden binnenkort apart besproken in een filmpje op mijn Youtubekanaal. Vandaar dat deze hier niet worden mee opgenomen. Wil je weten wanneer deze informatie beschikbaar is? Schrijf je dan in op mijn gratis inspiratiebrief en blijf op de hoogte van de kosmische energie.

Introspectie en emotionele uitdagingen voeren de boventoon in januari 2024

De eerste dagen van januari brengen een mix van introspectie en emotionele uitdagingen met zich mee. Op maandag 1 januari worstel je met het uiten van je gevoelens en verlang je naar wat tijd alleen om je gedachten op een rijtje te zetten. Soms is het gewoon nodig om even stil te staan en alles te overdenken.

Op dinsdag 2 januari keert Mercurius eindelijk terug naar zijn normale baan. Wellicht ben je de afgelopen dagen geconfronteerd met diepe emoties en woede jegens anderen. Het is nu de tijd om de regie over je leven te nemen, authentiek te zijn en stappen te zetten om vooruit te komen. Onthoud: “Be yourself! Everybody else is already taken.”

Gegrond Leiderschap

Een ongeluk is snel gebeurd op dinsdag 9 januari. Vooral je voet verkeerd plaatsen of uitglijden ligt binnen de mogelijkheden. De beste truc om hier minder kans op te maken? Schenk extra aandacht aan jouw gronding. Je krijgt op woensdag 10 januari de kans om leiderschap te tonen en zelfs een bestaande situatie een heel andere wending te geven. Probeer echter je ongeduld te temperen. Doe gerust een aantal buikademhalingen als je merkt dat de spanning echt begint te stijgen.

Tijd voor Vooruitgang

Soms mag je ook gewoon toegeven dat je de afgelopen periode veel vooruitgang hebt geboekt. Vrijdag 12 januari is een dag om stil te staan bij wat je hebt bereikt en de vruchten ervan te plukken. Doe iets leuks voor jezelf als blijk van waardering.

Onze communicatie loopt de weken na zondag 14 januari weer iets gestructureerder. Het is tijd om je woorden aan te passen aan de doelen die jij jezelf hebt gesteld. Waar mag jij jouw taalgebruik nog een update geven zodat deze de tand des tijds zal doorstaan?

Het is moeilijk voor je om tijd alleen door te brengen vandaag. Zeker als er nog eens een bijzondere mystieke ervaring passeert, voel je dat je dit echt wel met iemand moet delen. We leven in 2024 ondertussen, dus neem die telefoon en vraag hulp van die vriendin die hier meer vanaf weet. Je zal er vast rustiger door worden en de ervaring beter kunnen plaatsen.

Zet jij het jaar krachtig in met januari 2024?

Gevaarlijke Woorden

Let er een beetje op dat je je woorden en ideeën wat meer verpakt in cadeaupapier met een strikje op woensdag 17 januari. Niet iedereen is klaar om de harde waarheid onder ogen te zien. Soms mag je ook de sociale kaart trekken en zaken wat meer voor jezelf houden om het gezellig te houden.

Op donderdag 18 januari is je geest helemaal opgeruimd. Je vindt het gemakkelijker dan anders om gestructureerde plannetjes te bedenken. Alles is prima onder controle. Dus ga maar lekker aan de slag met die grotere projecten zodat je die in kleine deelstappen kan opbreken.

Wees vrijdag 19 januari alert op woorden en laat je niet overweldigen door de hoeveelheid woorden die op je afgevuurd worden. Als jij je gezond verstand thuislaat omdat je gecharmeerd wordt door de mooie praatjes van die verkoper, moet je even oppassen. Anders kom je blut thuis. Til liever niet te zwaar aan communicatie vandaag en geniet van grappen en grollen. Een veel interessantere manier om met deze energie om te gaan.

Ontspanning is Noodzakelijk

Vanaf zaterdag 20 januari is het tijd om het oude eindelijk achter te laten en het nieuwe te starten als Zon en Pluto samen aan de hemel verschijnen. Er heerst een enorme magnetische kracht om zaken naar je toe te trekken die je wilt. Als je een datum zoekt om manifestatierituelen uit te voeren, is dit jouw ideale dag. Maak echter wel ruimte voor stilte. Echte magie ontstaat namelijk in de ruimte tussen de noten van het leven.

Ontspanning kan op vrijdag 26 januari wel eens moeilijk vallen. Misschien moet je nog heel wat zaken verwerken die met de volle maan duidelijk mochten worden. Je ervaart een sterke nood om tijd met jezelf door te brengen. Handig dus als je hier in jouw agenda ook wat rekening mee houdt. Doe vooral jouw eigen ding vandaag. Dan passeert die onrust als vanzelf.

Bewuste Keuzes Brengen je het Verst

Een zeer volatiele dag op zaterdag 27 januari. Uranus draait om in zijn baan waardoor die terug recht gaat lopen vanaf nu. Alleen is de energie van Uranus zeer voelbaar doordat deze quasi stilstaat aan de hemel. Er kan best wel wat discussiebereidheid zijn. Houd jij niet zo van mentale wedstrijdjes? Wees dan voorzichtig om er niet midden in te belanden en houd vooral je mond over thema’s waar je minder in onderlegd bent. Een heel goede spreuk om in je achterhoofd te houden vandaag: “Interessant, ik ga erover nadenken en kom hierop terug.” Of andere manieren om tijd te kopen.

Door op zondag 28 januari tijd alleen door te brengen of heel bewust te kiezen met wie je tijd wenst door te brengen, kan je mooie vooruitgang boeken. Je vindt ruimte om na te denken over de inzichtsvonkjes die Uranus met zich meebracht. Misschien merk je wel dat je aan de slag wil met een aantal dingen. Steek gerust die handen uit de mouwen om je dromen vorm te beginnen geven.

Presteren of Rusten

Je bent best wel populair op maandag 29 januari. Het gaat je dan ook goed af om het woord te nemen en anderen naar je verhalen te laten luisteren. Zeker als je een belangrijk gesprek dient te voeren voor je werk, is dit een prima datum. Je krijgt een extra laagje aangeboren charme mee.

Op dinsdag 30 januari is het belangrijk voor je om je strikt aan je planning te houden. Er zijn van die dagen dat je creatief mag koken en soms is het noodzakelijk het recept te volgen. Nu mag jij stapsgewijs je eigen bedachte recepten gaan uittesten om tot mooie resultaten te komen. Als jij van nature moeilijk alleen kan zijn, gaat dat je vandaag eens prima af.

Als je kunt, neem je beter een snipperdagje op woensdag 31 januari. Veel concrete resultaten vloeien er niet uit je handen, je hebt zelfs het gevoel dat je alles 3 keer opnieuw moet doen. Frustrerend! Als je het helemaal gehad hebt, komt er van werken niets meer in huis en vlucht je in dagdromen… Je kan dan beter de tijd nuttig doorbrengen met je batterijen op te laden of een brainstormsessie zonder dat hier al concrete resultaten aan gekoppeld moeten worden.

Benieuwd waar jij naartoe gaat?

Soms is alles wat we nodig hebben een zachte hand met een vleugje magie die jou de juiste weg aanwijst. 

Wil jij terug connectie maken met jouw zielenpad en die dromen eindelijk tot vervulling laten komen?

Dan is een astrologische gidsing jouw eerste stap. 

astrologie gidsing horoscoop wijst je de weg
  • Begrijp welke levensthema’s nu jouw aandacht vragen en wat de juiste gebieden zijn om nu jouw focus op te gaan leggen.
  • Krijg inzicht in de bedoelingen achter de huidige gebeurtenissen en welke lessen er in verborgen liggen.
  • Ontvang mogelijkheden om met toekomstige transits en progressies om te gaan zodat je er het meeste uit kan halen.
  • Begrijp de rode draad doorheen het komende jaar op basis van jouw solaarhoroscoop.
  • Praktische tips en tricks om het komende jaar gracieus door te komen.
  • Allemaal in 1 individuele sessie via Zoom!

Wie ben ik?

Caroline Risack is een professionele astrologe. Ze gelooft erin dat ze vanuit de complexiteit van de astrologische horoscoop praktische en down-to-earth adviezen destilleert die de levens van haar cliënten transformeert.

Zelfkennis is het begin van alle wijsheid. Of cliënten nu kiezen voor een éénmalige Astrologische Gidsingsessie of een diepe duik nemen in hun geboortehoroscoop door middel van het Astrologie Embodied traject, ze maken terug connectie met zichzelf. Dit komt hun zelfvertrouwen en zelfbewustzijn ten goede.

Caroline’s expertise helpt cliënten om zich aan te passen aan hun eigen natuurlijke ritmes en zo hun flow in het leven terug te vinden. 

Omdat Caroline gelooft in echt holistische zorg is zij ook nog werkzaam als naturopaat. Hiernaast is zij bezig met de opleiding tot vroedvrouw om zo vrouwen te ondersteunen in hun hormonale gezondheid. Haar expertise leert ieder terug connectie maken met hun lichaam en deze te eren en vertroetelen als een heilige tempel.

Caroline’s missie is het terug verbinden van klanten met hun ziel, oerkracht en fysieke lijf zodat ze hun volle potentieel kunnen bereiken en hun gaven aan de wereld kunnen schenken. Zo maakt zij de wereld tot een mooier plekje.

Deel dit Bericht

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.