Caroline/ juni 26, 2021/ Astrologie/ 0 comments

We starten de maand juli 2021 met een kans om een onevenwicht tussen egoïsme en altruïsme aan te pakken. Misschien heb je de voorbije periode gemerkt dat je iets te vaak altruïstisch was en besef je dat dit jou geen deugd doet? Neem op donderdag 1 juli dan de mogelijkheid die je geboden wordt door de verbinding tussen Mars en Pluto om hier een krachtige actie op te doen om het evenwicht voor jou te herstellen.

Op zondag 4 juli hebben we twee verschillende verbindingen die een eerder explosieve combinatie kunnen vormen. De verbinding tussen Venus en Neptunus zorgt ervoor dat je een last kan hebben van illusies, ontgoochelingen en verwarringen. Waar de verbinding tussen Mars en Uranus zorgt voor een vorm van ongeduld en nervositeit. Je zou je vandaag bijgevolg kunnen gepusht voelen om snelle en impulsieve beslissingen te maken waar je later best eens spijt van kunt hebben. Het lijkt me interessanter om vandaag te ontspannen met dromen, films en andere zaken die je even weg halen van deze wereld. Als je voelt dat het iets te rustig wordt naar jouw zin, kun je even een korte actieve lichamelijke workout inplannen om de energie van Mars-Uranus anders te benutten. Ga bijvoorbeeld eens goed spurten of daag jezelf even fysiek uit.

De grens tussen inspiratie en illusie is dun begin juli 2021

De verbinding tussen Zon en Uranus van maandag 5 juli kan je geniale invallen geven. Vergeet vandaag dus niet om jouw notitieboekje bij de hand te hebben en alle interessante ideeën op te schrijven. Het zou zomaar een originele oplossing kunnen zijn voor het probleem waar je al even tegenaan aan het lopen bent. Verder is dit ook een ideale dag om je blik te verruimen en uit te dagen. Is hetgeen je denkt wel echt wat het is? Ben jij jezelf geen glazen plafonds aan het inbeelden?

Laat je verbeelding niet met je op de loop gaan op dinsdag 6 juli met de verbinding tussen Mercurius en Neptunus. Het is belangrijk om zaken gestructureerd aan te pakken en plannen te maken met beide voetjes op de grond. Toch kun je vandaag een gevoel hebben dat er iets in de lucht hangt. Een soort onbestemd verlangen. Kijk eens of je door meditatie of andere technieken hier zicht op kunt krijgen. Eens je het meer in beeld krijgt, ligt de oplossing vaak al binnen handbereik.

Evenwichtsoefeningen

Woensdag 7 juli brengt moeite met verbinding met anderen. De energie van Venus en Saturnus geeft je nood om wat tijd alleen door te brengen. Soms kunnen er zelfs wonden naar bovenkomen waarvan je geen flauw benul had dat ze er waren. Als dit zou gebeuren, probeer dan zeker te oefenen om het via verbindend communiceren aan de ander duidelijk te maken. Dit zorgt er immers voor dat je boodschap makkelijker kan worden gehoord.

Ontspanning kan moeilijk te vinden zijn op donderdag 8 juli. De verbinding tussen Venus en Uranus geeft je nood om vrijheid te ervaren. Je wilt even alle spanningen van je af kunnen gooien. Met de Zon-Jupiter energie hierbij is het goed om in het achterhoofd te houden dat alles met mate mag vandaag. Je kunt wel wat leuke cadeautjes krijgen op hat materiële of geestelijke gebied. Even stil staan bij de zaken waar je dankbaar voor bent, is een ideale manier om meer overvloed aan te beginnen trekken.

Werken aan je doelen met aandacht en inzicht

Vrijdag 9 juli zien we een verbinding tussen Mercurius en Saturnus die ons de mogelijkheid geeft om diep en geconcentreerd te denken. Als je fan bent van deep work, is dit een ideale dag om dit in te gaan plannen. Je kunt de zaken grondig aanpakken. Met veel inzicht. Plan dus vooral voor één keer dat lastige project in op vrijdag.

De nieuwe maan valt op de 19de graad van Kreeft op zaterdag 10 juli 2021. Het is de graad van goede uitvoering. Een ideale maan om nieuwe zaken in gang te zetten en prioriteiten te hernieuwen. Welke zaken passen niet meer bij de persoon die jij nu bent? Waar wil jij wel meer aandacht aan gaan besteden? Je kunt vandaag de kracht vinden om jouw eigen individualiteit te behouden te midden van alle mogelijke chaos en verwarring rondom jou. Het gaat er vooral om het anker in jezelf te leggen en vanuit jezelf te gaan leven. Wil je graag weten op welk gebied je dit meer mag gaan doen? Kijk dan in welk huis deze graad valt in jouw eigen geboortehoroscoop.

Zondag 11 juli brengt ons een verbinding tussen Mercurius en Uranus die ons nog even een mentale boost kan geven. Houd je ogen open voor die kleine verhalen die je de hele dag door tegenkomt. Er zou wel eens het antwoord in kunnen verscholen liggen dat je zoekt. Vanaf vandaag loopt Mercurius ook in Kreeft waardoor onze communicatie iets defensiever kan worden. Bij mensen waar we ons vertrouwd voelen, gaan we nu iets meer onze emotionele grieven gaan delen de komende weken. Alleszins een prima tijdstip om met emoties aan de slag te gaan!

Dromen en illusies of de echte realiteit in juli 2021?
Zoek hulp van anderen als je twijfelt over fictie en realiteit. De lijn is erg dun deze maand.

Midden juli 2021 is er eerder een optimistische stemming

Maandag 12 juli is er een verbinding tussen Mercurius en Jupiter die ons een erg fijne dag kan bezorgen. Je kunt je erg blij voelen en optimistisch ingesteld zijn. Soms kan deze verbinding zorgen voor eindeloos gepraat. Je bent bijgevolg gewaarschuwd als je vandaag een telefoongesprek inplant. 😉

Venus en Mars staan samen op de 20ste graad van Leeuw op dinsdag 13 juli 2021. De 20ste graad wordt beschreven als de graad van slagen. Je hebt dus de mogelijkheid om vandaag actie te nemen om te bekomen wat je graag wenst vanbinnen. Het is interessant om vandaag interactie met anderen op te zoeken. Vragen die je gesteld worden door anderen, kunnen namelijk interessante antwoorden opleveren die jouw persoonlijke groei ten goede komen. Neem waar welke informatie op je pad komt en waar je aandacht naartoe wordt getrokken. Het zou je kunnen helpen op weg naar meer geluk.

Houd jezelf voldoende in balans in een mijnenveld vol triggers

Wil je werken aan je visie, dromen en idealen? Dan is donderdag 15 juli daar de ideale dag voor deze maand. De verbinding tussen Zon en Neptunus brengt je de mogelijkheid om je te verbinden met jouw zielenpad. Mystieke praktijken kunnen vandaag heel mooie resultaten neerzetten. Op zoek naar een goede nachtrust? Vandaag is een ideale dag om eens goed bij te slapen en misschien zelfs gewoontes voor de langere termijn te bestendigen. Ga toch niet te diep door met nadenken zodat je niet overspannen in een breakdown eindigt met de andere verbinding tussen Mercurius en Mars. Ik zou opteren voor het inplannen van wat extra ontspanning vandaag.

Zondag 18 juli brengt de verbinding tussen Zon en Pluto mogelijks wat ophef. Je kunt het gevoel hebben dat er wat onderhuidse machtsconflicten zijn. Misschien voelt het zelfs alsof jij jouw territorium moet verdedigen. Probeer vooral in je kracht te blijven staan door te gronden en laat je niet te veel triggeren. De verbinding tussen Mercurius en Venus kan je hierbij helpen doordat deze je communicatie wat kan oppoetsen. Adem diep in en uit alvorens een gesprek met iemand aan te gaan en start vanuit verbinding met je hart. Zo kom je al een heel eind.

Mercurius en Uranus maken een verbinding op dinsdag 20 juli die communicatie een briljante draai kan geven. Het zou zomaar eens kunnen dat die ene scherpzinnige opmerking die je van je vriendin krijgt, je hele wereldbeeld even overhoop gooit. Dit kan de ruimte creëren waar je zo naar snakt.

Tijd om af te stemmen op wat jij nodig hebt

Woensdag 21 juli 2021 maken Mercurius en Jupiter een verbinding waardoor je wat meer moeite kan hebben om je focus te houden. Je gedachten gaan zowat alle kanten op. Belangrijke beslissingen maken waarbij de nodige inschattingsvaardigheden vereist zijn, lijkt me uit den boze. Het is wel een goed moment om een therapeut of coach te bezoeken om even alles kwijt te zijn. Tenzij je een goede vriendin hebt die die functie voor je kan vervullen?

Zowel Venus als de Zon veranderen van teken op donderdag 22 juli. Venus verhuist naar Maagd waardoor we goed kunnen invoelen of de zaken in ons leven wel nog kloppen met wie we zijn. Zijn je dagelijkse routines nog aangepast aan jouw noden? Is jouw werk hetgeen waar je op lange termijn nog verder in wilt? In combinatie met de verhuis van de Zon naar Leeuw, komt de focus nu op waar jij jou goed voelt. Vandaag hebben we daarbovenop nog een verbinding tussen Venus en Jupiter die je een sterke nood kan geven om gezelschap op te zoeken. Misschien wil je dit stukje denkwerk wel delen met iemand die jou kan helpen blinde vlekken bloot te leggen?

Zaterdag 24 juli 2021 brengt ons een volle maan op de 2de graad van Waterman. Op exact dezelfde dag hebben we een mooie verbinding tussen Mercurius en Neptunus. De volle maan kan je best wat rusteloos maken. Je ziet vooral alle beren op de weg liggen. Gelukkig is er vandaag een mooie kans om je af te stemmen op hogere energieën. Als je één keer dit jaar een volle maanmeditatie wilt doen, zou ik je deze mooie volle maan aanraden. Je kunt er een vertrouwensboost door krijgen. Er ligt een mooie kans in verscholen om je intuïtieve intelligentie te ontwikkelen en subtiele inzichten te ontvangen. Het is maar door ruimte te maken voor verstilling dat deze zaken tot je kunnen komen. Verandering neemt immers plaats tussen de noten van jouw levensmuziek. 

Inzichten komen wanneer ze komen in juli 2021
Soms moet je iets onconventioneels doen voor je out of the box ideeën kunt krijgen.

Soms weet je pas dat je over een grens gaat als je er al over bent…

Je kunt zondag 25 juli wat korter van stof zijn doordat je iets te ver over je grens bent gegaan met de verbinding tussen Mercurius en Pluto. Hou goed jouw stressmeter in de gaten en zet tijdig in op stressbeheersing zodat het niet tot een ruzie of ontploffing dient te komen. Confrontaties en woorden die je diep raken zijn een reële optie vandaag. Bedenk dus liever hoe je goed voor jezelf kunt zorgen zodat je binnen je window of tolerance kunt blijven.

Groei en expansie eind juli 2021

Ook op woensdag 28 juli 2021 hebben we twee planeten die van teken wisselen. Mercurius gaat in Leeuw gaan lopen waardoor we vooral willen communiceren over de zaken die we leuk vinden, waar we deugd van hebben. Als we een podium krijgen de komende weken, is de kans groot dat we die ook gaan grijpen. Jupiter gaat nu terug naar Waterman tot deze eind van het jaar definitief naar Vissen verhuist. We konden al even proeven van wat deze energie ons zal brengen, maar moeten nu dringend nog wat zaken oplossen die we lieten liggen. Het huis waar Jupiter doorheen gaat in je horoscoop is een plaats waar jij groei en meer onafhankelijkheid kunt creëren in jouw leven. 

Donderdag 29 juli hebben we eerst een verbinding tussen Mars en Jupiter die ons een mooie dag belooft om stappen vooruit te zetten op carrièregebied. Sporten kan een even goede manier zijn om deze energie te benutten zodat deze er niet zijdelings uit komt door tekenen van overspanning. Vanaf vandaag gaat Mars ook in het teken Maagd lopen wat zorgt dat we iets meer focus krijgen op dienstbaarheid en werken de komende periode. Waar kun jij bijdragen? Tenzij je liever de details induikt, want hier liggen ook mooie opties in het verschiet met een Mars in Maagd. Steek je energie in projecten waar er nog puntjes op de i voor nodig zijn.

Blijf vooral goed gegrond!

De verbinding tussen Venus en Pluto kan je nieuws brengen die je niet zo aangenaam vindt op het eerste zicht op vrijdag 30 juli. Door de energie van de Zon-Neptunus verbinding kun je zelfs de neiging voelen om weg te vluchten in niet zo handige vluchtroutes zoals drank bijvoorbeeld. Weet dat je vandaag wat gevoeliger kunt zijn en erg ontvankelijk. Ik zou vooral naar manieren zoeken om goed te gronden zodat je de misschien minder leuke boodschappen kunt ontvangen. Deze boodschappen zullen uiteindelijk het begin blijken van een nieuwe weg. Als er een deur dicht gaat, dan staat er wel ergens een raam open.

We sluiten de maand juli af met een verbinding tussen Mercurius en Neptunus op zaterdag 31 juli. Dit kan leiden tot een levendige verbeelding die je kan bedotten. Hou het liever bij een fijne roman of film waarin je je laat meeslepen. Deze energie zou ik geen zaken in je dagelijkse realiteit laten bepalen. Geniet liever van een ontspanningsdagje.

Soms is alles wat we nodig hebben een zachte hand met een vleugje magie die jou de juiste weg aanwijst. 

Wil jij terug connectie maken met jouw zielenpad en die dromen eindelijk tot vervulling laten komen?

Dan is een astrologische gidsing jouw eerste stap. 

  • Begrijp welke levensthema’s nu jouw aandacht vragen en wat de juiste gebieden zijn om nu jouw focus op te gaan leggen.
  • Krijg inzicht in de bedoelingen achter de huidige gebeurtenissen en welke lessen er in verborgen liggen.
  • Ontvang mogelijkheden om met toekomstige transits en progressies om te gaan zodat je er het meeste uit kan halen.
  • Begrijp de rode draad doorheen het komende jaar op basis van jouw solaarhoroscoop.
  • Praktische tips en tricks om het komende jaar gracieus door te komen.
  • Allemaal in 1 individuele sessie via Zoom

Wie ben ik?

Hallo, mijn naam is Caroline Risack. Ik ben een doorwinterde astrologe, masseuse en kruidenliefhebber. Gedurende de jaren waarin ik voornamelijk met vrouwelijke klanten werkte, was ik getuige van de grote toegevoegde waarde van een holistische aanpak om tot een gezond hormonaal evenwicht te komen.

Mijn deskundige begeleiding helpt vrouwen om zich aan te passen aan hun natuurlijke ritmes en de flow in hun leven te vinden. Ik leer elke vrouw haar lichaam te eren en voeden als een heilige tempel.

Mijn missie is om vrouwen opnieuw te verbinden met hun ziel, oerkracht en fysiek lichaam, zodat ze hun volledige potentieel kunnen bereiken en hun gaven aan de wereld kunnen geven.

Share this Post

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.