Caroline/ mei 27, 2022/ Astrologie/ 0 reacties

De maand juni 2022 start erg rustig. Mercurius retrograde loopt op zijn laatste benen en staat dus stil aan de hemel. Hierdoor kunnen we tijdelijk nog meer vertragingen verwachten in ons denken of letterlijk in onze verplaatsingen. Op vrijdag 3 juni zal Mercurius terug direct gaan lopen op de 27ste graad van Stier. Het is een graad die je de kans geeft om alle inzichten die je de voorbije weken kreeg naar waarde te gaan schatten. Je mag deze nu ook gaan uitdragen. Leiden door het goede voorbeeld te geven is nu aan de orde. Hoog tijd om je niet meer weg te stoppen en jouw gaven en talenten in te gaan zetten in de wereld.

Matiging en evenwicht is hetgeen gevraagd wordt begin juni 2022

Op zaterdag 4 juni zien we een verbinding tussen Zon en Pluto die je de neiging kan geven om jezelf wat te fel op de voorgrond te willen plaatsen. Daarnaast staat Saturnus stil aan de hemel om retrograde te gaan lopen op de 25ste graad van Waterman. Je kunt jezelf betrappen op het overdrijven van je eigen waarde of aandeel. De kunst is om je focus op jezelf te gaan leggen vandaag en aan de slag te gaan met jouw doelen. Door volharding te tonen kun je vandaag veel bereiken. Zeker het werken aan limiting beliefs kan je mooie resultaten opleveren.

Venus maakt op maandag 6 juni een verbinding met Neptunus wat een kans brengt op teleurstellingen en ontgoochelingen. Wees voorzichtig in de nieuwe verbintenissen die je vandaag aangaat en onderzoek elk nieuw idee goed. Zijn er eventueel addertjes onder het gras? Als je enigszins de kans ziet, zou ik vandaag vooral brainstormen om out-of-the-box ideeën op te doen, maar niet hoe je deze moet bereiken. Je zou best wel eens interessante nieuwe pistes kunnen bekomen om te onderzoeken.

Rome werd ook niet op 1 dag gebouwd

We zien dinsdag 7 juni een verbinding tussen Mars en Saturnus die je de kans geeft om met geduld verder te werken aan een groter project. De resultaten zullen komen, maar niet zonder slag of stoot. Het zal enige mate van volharding vragen om de vruchten te plukken van je werk. Vandaag is er dus een grote mate van concentratie en doorzetting voorhanden. Gebruik hem wijs, maar maak ook voldoende plaats voor fysieke ontspanning zodat je lichaam niet breekt door overspanning.

Je krijgt op vrijdag 10 juni 2022 de kans om je zorgen en spanningen vaarwel te zeggen met de verbinding tussen Mercurius en Pluto. Je kunt heel snel situaties overzien en bent in staat om zaken waar te nemen die je van nature misschien minder snel opmerkt. Het is alsof je plots een upgrade gekregen hebt van je denkvermogen. Geniet van deze energie en plan wat deep work in om er optimaal gebruik van te maken. Schrijf zeker de inzichten op die je vandaag krijgt om er later nog iets mee te gaan doen.

Spring eens lekker uit de band

Zondag 12 juni brengt ons een samenstand tussen Venus en Uranus op de 17de graad van Stier. Het geeft je een flinke portie nieuwsgierigheid. Gewoon braaf de regeltjes en het stramien volgen zit er vandaag niet echt in. Verwacht dit dus ook niet van jezelf en laat ruimte in je agenda om spontane ingevingen en goestingetjes te volgen. Het leven hoeft niet altijd tot op de letter ingepland te zijn. Soms mag je ook gewoon eens genieten!

Vanaf maandag 13 juni 2022 komt Mercurius in Tweelingen waardoor je merkt dat er meer geluid en gepraat in de atmosfeer hangt. Het is alsof iedereen plots uit zijn winterslaap komt en tegelijkertijd zijn mond wil opendoen. Soms kan dit wat kakafonie veroorzaken. Zorg er dus voor dat je goed gecenterd blijft zodat je niet meegezongen wordt in deze draaikolk van communicatie de komende weken. Ook jij kunt het gevoel hebben dat je meer nood hebt aan sociaal zijn en afspreken met mensen. Geef hier gerust aan toe. Het zal je vast deugd doen.

Waarom roert die angst opeens zijn staart midden juni 2022?

Op dinsdag 14 juni 2022 hebben we een volle Maan op de 24ste graad van Boogschutter. Dit is een graad waar je het gevoel kan krijgen door je gevoelens verzwolgen te worden. Angsten die jou tegenhouden jouw dromen te leven kunnen keihard naar boven komen. Als jij in staat bent om je zegeningen te tellen en oprecht dankbaar te zijn voor de stappen die jij de voorbije periode gezet hebt, hoe klein die ook zijn, dan zal je merken dat je meer onverwachte hulp, blijdschap en puur geluk in je leven aantrekt. Zie deze volle maan als een uitnodiging om rust te nemen en zaken uit te klaren. Onthoud de positieve lessen en laat de rest definitief achter je. Het is tijd om je niet meer te laten tegenhouden door jouw eigen verleden!

De verbinding tussen Venus en Jupiter op woensdag 15 juni brengt ons een dag waarop we moeilijk alleen kunnen zijn. Het is alsof je het enorm nodig hebt om onder de mensen te zijn en liefst met 1 andere belangrijke persoon. Plan iets leuk in vandaag waar je even jouw batterijen mee kunt opladen. Het is vandaag een goed moment om even aan jezelf te denken.

Tijd om te zien wat er wel is.

Donderdag 16 juni zien we een verbinding tussen Zon en Saturnus die je de kans geeft om te accepteren wat er is. Je krijgt vandaag de gave van echt zien. Welke zaken lopen goed? Waar is bijsturing nodig? Welke belastingen en blokkades mag je laten vallen? Een goede dag om even stil te staan en jouw plannen voor de langere termijn onder de loep te gaan nemen. 

Toch is er vandaag ook een waarschuwing. De verbinding tussen de Zon en Neptunus geeft een neiging om weg te vluchten uit de realiteit en zaken niet echt onder ogen te willen zien. Geef je niet toe aan deze neiging, dan zal je daar rijkelijk door beloond worden. De keuze is aan jou.

Alleentijd is belangrijker dan je soms denkt

Venus maakt een verbinding met Saturnus op zaterdag 18 juni. Je kunt vandaag moeite hebben om je met anderen te verbinden. Eigenlijk heb je nood om even alleen te zijn met jouw gedachten. Je even helemaal terug met jezelf verbinden en met wat jij nodig hebt in jouw leven, los van wat anderen je vertellen. Kun jij die ruimte voor jezelf creëren vandaag?

Zondag 19 juni is er een verbinding tussen Venus en Neptunus die je de kans geeft om voluit te genieten van muziek, dans en schilderkunst. Je kunt je erg fijngevoelig voelen en genieten van de kleine schoonheden van het leven. Dus plan gerust die fijne filmavond in of ga eens op bezoek naar een museum of attractie die jouw schoonheidsgevoel triggert. 

Social mode on eind juni 2022

Op maandag 20 juni is er een verbinding tussen Mercurius en Jupiter die je de neiging kan geven om heel veel te praten. Stil zal het vast niet worden vandaag! De sfeer is hartelijk en vrolijk. Een fijne dag om in groep te zijn en interessante gesprekken met anderen te voeren.

Venus maakt een verbinding met Pluto op dinsdag 21 juni 2022. Het zou zomaar kunnen dat je interessante informatie hoort als jij jouw hartsverlangen volgt vandaag. Door toe te geven aan je passie, kunnen er aangename verrassingen op je pad komen. Zowel materiële als amoureuze verrassingen liggen in de mogelijkheden. Zeker met dat de Zon in Kreeft komt vandaag krijg je de kans om zaken echt te gaan verankeren in je leven. Wat wil jij wortelen de komende weken?

Vanaf donderdag 23 juni komt Venus in Tweelingen. De komende weken brengt ons een tijd om te experimenteren. Heel veel nieuwe kansen, mogelijkheden en ideeën kunnen jouw richting uitgeslingerd worden de komende periode. Er kunnen ook wel wat nieuwe mensen in je leven opduiken die als wegwijzer fungeren. We gaan alvast een aantal dynamische weken tegemoet.

Flexibiliteit binnen de gegeven grenzen

Wanneer de Zon een verbinding maakt met Uranus op vrijdag 24 juni kun je merken dat er wat vreemde gebeurtenissen op het programma staan. Zaken gaan plots stuk, afspraken blijken plots niet te bestaan. Dit alles kan je een bevreemdend gevoel geven. De kunst is om vandaag letterlijk en figuurlijk in beweging te blijven. Hoe flexibeler jij je kunt opstellen, hoe gemakkelijker jij de kansen gaat zien in deze plotse gebeurtenissen.

Mercurius maakt een verbinding met Pluto op zaterdag 25 juni 2022. Het is een goede dag om voldoende rust en ontspanning in te plannen. De kans bestaat namelijk dat je iets te ver over je grens zou willen gaan, met risico op schade tot gevolg. Geniet van de extra energie die voorhanden is, maar begrens het in tijd. Zo kun je er optimaal gebruik van maken, zonder de komende dagen de fysieke gevolgen ervan te dragen.

De transformatie naar jouw innerlijke kracht

Wanneer Mars met Saturnus een verbinding maakt op dinsdag 28 juni zien we de mogelijkheid om kracht en initiatief goed te kanaliseren. Je hebt toegang tot meer orde, voorzichtigheid en geduld dan anders. Neptunus die retrograde gaat lopen op de 26ste graad van Vissen draagt hier ook aan bij. Dit is de graad van innerlijke kracht. Je kunt je kwetsbaarheid transformeren naar een kracht. Het is een mooie dag om zaken in jou tot transformatie te laten komen.

Woensdag 29 juni 2022 hebben we zowel een verbinding tussen Zon en Jupiter als de nieuwe maan op de 8stegraad van Kreeft. Aangevuld met nog een mooie verbinding tussen Venus en Jupiter. Een nieuwe maan met een gouden Jupiterrandje dus. Maar je krijgt de cadeaus niet voor niets de komende maancyclus. Je wordt uitgenodigd om de komende maand tijd te nemen voor zelfontdekking en evaluatie. Door echt het contact met jezelf te herstellen, ontdek je wat echt van waarde is voor je. Je kunt zien wat jou vooruit gaat helpen om die dromen waar te maken als jij het aandurft om in overgave te gaan en je te laten leiden. Vraag om inzichten. Vraag om je de weg te tonen als je het zelf even niet ziet. En vertrouw erop dat de ingevingen die je krijgt correct zijn. 

Wil jij graag weten wat het komende jaar voor jou persoonlijk in petto heeft? Dan is mijn astrologische gidsingssessie wat jij zoekt. Boek hem hier!

Benieuwd waar jij naartoe gaat?

Soms is alles wat we nodig hebben een zachte hand met een vleugje magie die jou de juiste weg aanwijst. 

Wil jij terug connectie maken met jouw zielenpad en die dromen eindelijk tot vervulling laten komen?

Dan is een astrologische gidsing jouw eerste stap. 

  • Begrijp welke levensthema’s nu jouw aandacht vragen en wat de juiste gebieden zijn om nu jouw focus op te gaan leggen.
  • Krijg inzicht in de bedoelingen achter de huidige gebeurtenissen en welke lessen er in verborgen liggen.
  • Ontvang mogelijkheden om met toekomstige transits en progressies om te gaan zodat je er het meeste uit kan halen.
  • Begrijp de rode draad doorheen het komende jaar op basis van jouw solaarhoroscoop.
  • Praktische tips en tricks om het komende jaar gracieus door te komen.
  • Allemaal in 1 individuele sessie via Zoom!

Wie ben ik?

Caroline Risack is een professionele astrologe. Ze gelooft erin dat ze vanuit de complexiteit van de astrologische horoscoop praktische en down-to-earth adviezen destilleert die de levens van haar cliënten transformeert.

Zelfkennis is het begin van alle wijsheid. Of cliënten nu kiezen voor een éénmalige Astrologische Gidsingsessie of een diepe duik nemen in hun geboortehoroscoop door middel van het Astrologie Embodied traject, ze maken terug connectie met zichzelf. Dit komt hun zelfvertrouwen en zelfbewustzijn ten goede.

Caroline’s expertise helpt cliënten om zich aan te passen aan hun eigen natuurlijke ritmes en zo hun flow in het leven terug te vinden. 

Omdat Caroline gelooft in echt holistische zorg is zij ook nog werkzaam als naturopaat. Hiernaast is zij bezig met de opleiding tot vroedvrouw om zo vrouwen te ondersteunen in hun hormonale gezondheid. Haar expertise leert ieder terug connectie maken met hun lichaam en deze te eren en vertroetelen als een heilige tempel.

Caroline’s missie is het terug verbinden van klanten met hun ziel, oerkracht en fysieke lijf zodat ze hun volle potentieel kunnen bereiken en hun gaven aan de wereld kunnen schenken. Zo maakt zij de wereld tot een mooier plekje.

Deel dit Bericht

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.