Caroline/ april 22, 2019/ Spiritualiteit/ 0 reacties

Jupiter is een planeet die vaak als een geluksplaneet wordt omschreven. Hij nodigt u uit om het beste van jezelf te tonen en zo overvloed te creëren. Gezondheid, voorspoed en optimisme zijn Jupiters handelsmerk. Hij nodigt je uit om het beste van jezelf te tonen.

Verder brengt Jupiter jou het nodige vertrouwen in de toekomst. Dankbaarheid is een emotie die vaak samenhangt met Jupiteriaanse gebeurtenissen. Met Jupiter aan onze zijde zien we nieuwe mogelijkheden. We ontdekken nieuwe dingen en breiden onze kennis uit. Als we handelen, dan handelen we met wijsheid. Soms is er zelfs sprake van een adviesfunctie waarin men anderen lesgeeft. De lesgever met een sterke Jupiter zal vertrekken vanuit integriteit en eerlijkheid om zijn of haar kennis over te brengen.

Jupiter staat verder nog symbool voor gerechtigheid. Hij wil steeds de waarheid van een situatie kennen en wil deze tegen elke kost onthullen. Daardoor is hij erg begaan met het legaliseren en legitimeren van zaken. Toch is de rechtspraak in dit geval zeer rechtvaardig. Als er assistentie geboden moet worden, zal dit met Jupiter steeds gebeuren. 

Jupiter brengt meer geluk en overvloed in je leven.

Meer voorspoed in je leven?

Als jij momenteel last hebt van een gebrek aan geluk, dan kun je er goed aan doen om Jupiter meer in je leven uit te nodigen. Hij kan je meer voorspoed, kennis, wijsheid, genezing en optimisme brengen. 

Wil jij meer Jupiter in huis, kies dan voor warme okergele of purperen accenten. Zet je boekenkast op een prominente plaats in huis en geef ruimte aan je kruidenmiddeltjes en andere medicinale kruiden. De meeste Jupiterkruiden vinden we terug in de keukenkast. Het gaat om oregano, salie, basilicum, kaneel en anijs. Gebruik deze kruiden vaker in je maaltijden als jij een algemene gezondheidswinst wilt hebben mits je geen contra-indicaties hebt. 

Wil jij gebruik maken van stenen, kun jij kiezen voor amethisten, saffieren of topazen in jouw ruimte. Gebruik verder eikenbladeren, esdoorn of kers in jouw decoratie om voorspoed aan te trekken. 

Nood aan een klavertje vier? Leg contact met Jupiter.

Iets te veel Jupiter?

Indien jij te veel Jupiterenergie ervaart, dan kun je heel groots dromen, maar komt er niets van in huis. Je ogen zijn veel groter dan je buik en schulden kunnen niet lang op zich laten wachten. In zo’n gevallen is het verstandig om de hulp van andere planeten in te roepen. Saturnus is de tegenpool van Jupiter en kan hier zeker worden uitgenodigd. Hij kan je helpen om wat meer realisme aan de dag te leggen door je ook bewust te zijn van je beperkingen en grenzen. 

Als jouw uitgavenpatroon groter is dan jouw inkomstenstroom, kun je gebruik maken van een goed business plan. Dit kun je idealiter opstellen met behulp van Mercurius en Saturnus. Zodra je dit plan hebt, is hard werken met behulp van Mars de boodschap. Voor niets gaat de Zon op, ook niet als je goede vriendjes met Jupiter bent. 

Wil jij meer te weten komen over het balanceren van die verschillende energieën in jou? Schrijf je dan nu in voor de mini-cursus zelfheling. Zo leer je in een week de basis van deze methode.

Deel dit Bericht

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.