Herken jij  jezelf in onderstaande situaties?

Ik word steeds terug ziek. De ene bronchitis volgt de andere op. Het lijkt alsof mijn weerstand het gewoon niet meer trekt. Ik weet wel dat ik een drukke job heb, dus rusten en uitzieken zit er niet echt in. Zijn er manieren om deze cirkel te doorbreken?

Vaak heb ik ’s avonds na een lange werkdag hoofdpijn. Mijn kinderen en man moeten het dan bekopen, want ik kan niets meer verdragen. Elk klein dingetje dat misloopt verandert in 1 2 3 van een mug in een olifant. Ik weet dat ik het allemaal wat rustiger zou moeten aanpakken, maar het lukt me niet.

Elke maand moet ik tot het uiterste gaan tijdens mijn menstruatie. Ik verbijt de pijn met behulp van een stevige portie pijnstillers. Het wordt steeds moeilijker om “normaal” te functioneren tijdens mijn menstruatie. Waar komt die pijn toch vandaan?

Na elke maaltijd voel ik me moe en futloos. Hierdoor vind ik het lastig om vergaderingen bij te wonen na de maaltijd. Wanneer mijn menstruatie eraan kom, lijkt het zelfs alsof ik 5 maanden zwanger ben. Zo opgeblazen is mijn buik.

Dit zijn enkele situaties uit het leven gegrepen. Indien jij geen enkele herkent, mag jij jou gelukkig prijzen. Stuur mij dan zeker een berichtje om jouw geheim te delen. Doordat stress alomtegenwoordig is in deze maatschappij ervaren we met zijn allen meer en meer stressklachten. “Ok, Caroline, maar wat kun je eraan doen?”, vraag jij jou nu waarschijnlijk af. Wel…

Mijn natuurlijke gezondheidszorg consulten zijn er om jou te ondersteunen om meer kwaliteit van leven te ervaren. We leren jou terug luisteren naar je lichaam zodat het niet meer dient te roepen. Samen maken we de vertaalslag. Dit vullen we aan met ontspanningsmassage en relaxatie-oefeningen om jouw stressniveau te laten dalen. Om nog diepere ontspanning te bekomen maak ik gebruik van een dieptemassage op de spieren en op de voeten. Deze technieken helpen jouw lichaam om het zelfgenezend vermogen aan te vullen zodat jij minder (intense) klachten ervaart.

Soms is dit niet genoeg. Gelukkig hebben we in dat geval nog een boel andere (kruiden)middeltjes in ons arsenaal om jouw gezondheid maximaal te ondersteunen. We doen dit alles in samenspraak met jouw reguliere behandelaren. Het is geenszins de bedoeling om jouw huisarts, psycholoog, specialist te vervangen. Doordat stress op elke ziekte zijn effect, is het verminderen van stress vaak een eerste stap in het genezingsproces. Zo ondersteunt de natuurlijke gezondheidszorg jouw weg naar herstel.

Ben jij benieuwd naar het aanbod of wil jij graag kennis maken om te zien of je het met mijn manier van werk kan vinden? Boek dan nu hieronder jouw gesprek naar keuze. Tot op de behandeltafel!

Never stop dreaming!

Ook jij hebt recht op een kwaliteitsvol leven.