Ben jij al een eindje aan het vechten om meer levenskwaliteit te ervaren ondanks jouw chronische gezondheidskwaaltjes? Heb je je buik vol van de maandelijks verplichte sessie premenstrueel syndroom? Wil je eindelijk komaf maken met die vermoeidheid en die verdomde hoofdpijn? Heb je genoeg tijd besteed aan het wakker liggen en piekeren? Wat zou het voor jou betekenen om terug energiek door het leven te gaan? Hoe zou het zijn als je lichaam eindelijk niet meer moest roepen opdat jij het zou begrijpen?

Never stop dreaming!

Ook jij hebt recht op een kwaliteitsvol leven.

Als jij klaar bent met tegen je natuur ingaan, dan nodig ik je uit om vrijblijvend een kennismakingsgesprek aan te gaan met mij. We kijken dan samen op anderhalf uur via Skype (caroline@astrosanitas.be) wat jouw klachten zijn en wat jij graag zou bereiken. Je krijgt van mij na het gesprek nog een korte samenvatting toegestuurd van hetgeen we besproken hebben.

Boek rechtstreeks je afspraak hieronder of stuur mij een mailtje op caroline@astrosanitas.be. Je kunt mij ook per sms contacteren als dit jou beter uitkomt via 0494/27.43.88.