Caroline/ juli 15, 2022/ Astrologie/ 0 comments

Elk seizoen heeft zijn eigenheden. Zo zien we meer luchtwegklachten in de winterperiode en meer allergieklachten in de zomer. Maar wist je ook dat je preventief zaken kan doen om jouw gezondheid doorheen de verschillende jaargetijden te ondersteunen? Tussen juni en juli bevinden we ons astrologisch in het seizoen van het teken kreeft. Het is de uitgelezen periode om contact te maken met je vastzittende emoties en hormonaal evenwicht te creëren.

1.    Familiedynamieken doorbreken

Heb jij ook zo het gevoel dat jouw leven steeds weer lijkt te stroppen? Het kan lijken alsof je steeds weer dezelfde patronen tegenkomt. Grote kans dat jij last hebt van familiepatronen en traumadynamieken die in je cellen opgeslagen liggen. Deze periode is de uitgelezen periode om zulke zaken te onderzoeken, aan het licht te brengen en door te werken. Deze drainerende energiepatronen aanpakken, kan een mooie manier van zelfzorg zijn in dit seizoen.

Kreeft: verbind je met water

2.    Zorgen voor jouw waterhuishouding wanneer Zon in Kreeft loopt

Kreeft is gelinkt met de Maan die alle water op aarde regeert. De verbinding tussen Kreeft en onze lichaamsvloeistoffen is dan ook niet zo ver te zoeken. Water bevindt zich op vele plaatsen in ons lichaam. Ze is het grootste bestanddeel van lymfevocht of bloed. Door in deze periode te zorgen voor voldoende vochtinname via zuiver natuurlijk water, kan jij jouw vloeistoffen eens vernieuwen. Als je hierbij ook nog in je dieet extra mineralen toevoegt, kan je jouw lichaam versterken en de reserves aanvullen.

3.    Contact leggen met water in het seizoen van Kreeft

Water is het element van Kreeft. Het is het rijk der emoties. Als je last hebt van vastzittende emoties, kun je deze nu gemakkelijker verwerken met bijvoorbeeld Bachbloesem remedies of een therapeut in zwaardere gevallen. Door je emotioneel leven op te schonen, ga jij jouw gezondheid een enorme boost geven. Muziektherapie kan hier een erg interessante piste voor zijn. Maar ook het letterlijk vertoeven in de buurt van water buiten of het introduceren van waterelementen in huis, kan een mooie manier zijn om met deze zaken in contact te komen.

4.    Zijn jouw hormonen in balans?

Je kan deze maand jouw hormonale balans goed onder de loep nemen. Elke hormonale disbalans wordt erger als je onder stress staat. Heb jij dus weet van hormonale problemen? Dan is dit het ideale seizoen om aan de slag te gaan met stressbeheersingstechnieken. Ga op zoek naar een leuke yogaklas of meditatiegroep. Of ga gewoon lekker aan de slag met Emotional Freedom Techniques om je zenuwstelsel tot rust te laten komen. 

Kortom: alles wat jij kan doen om jouw emoties en hormonen in balans te krijgen, is een goed iets om op je planning te zetten. Wil jij graag meer gezondheidstips ontvangen op basis van jouw persoonlijke astrologische geboortehoroscoop? Bestel dan nu hier jouw gratis mini gezondheidsprofiel reading.

Wil je meer lezen over dit onderwerp? Ik heb mijn inspiratie gehaald uit Judith Hill’s Medical Astrology for Health Practitioners. Meer informatie over dit onderwerp is te vinden in haar boeken.

Wil jij meer gezondheid ervaren volgens jouw blauwdruk?

Wat zou het voor jou betekenen als jij de echte oorzaak van jouw gezondheidskwaaltjes zou weten? Je zou in staat zijn om de klachten voor te zijn en de patronen te doorbreken. Stelsels die van nature zwakker zijn, zou je extra kunnen ondersteunen in periodes waarin dit nodig is. Zou dit geen gigantische sprong betekenen voor jouw gezondheid?

Jouw geboortehoroscoop herbergt deze informatie. In jouw gezondheidsprofiel neem ik je mee op reis in je eigen lichaam door middel van jouw geboortehoroscoop. Je ontdekt er handvaten om preventief jouw gezondheid te versterken zodat je geen nood hebt om ziek te worden. Wil jij ook graag meer gezondheid in je leven?

  • Detecteer de organen en stelsels die extra ondersteuning nodig hebben in jouw lichaam.
  • Krijg inzicht in de periodes waarin bepaalde klachten zich meer manifesteren en wat je hieraan kunt doen.
  • Ontdek of er bepaalde voedingsmiddelen niet goed matchen met jouw blauwdruk.
  • Achterhaal welke psychologische- en omgevingsfactoren een rol spelen in chronische klachten.
  • Kom te weten welke levensstijl echt bij je past.
  • Ontdek hoe jij de gezonde versie van jezelf kan worden en blijven.

Wie ben ik?

Caroline Risack is een professionele astrologe. Ze gelooft erin dat ze vanuit de complexiteit van de astrologische horoscoop praktische en down-to-earth adviezen destilleert die de levens van haar cliënten transformeert.

Zelfkennis is het begin van alle wijsheid. Of cliënten nu kiezen voor een éénmalige Astrologische Gidsingsessie of een diepe duik nemen in hun geboortehoroscoop door middel van het Astrologie Embodied traject, ze maken terug connectie met zichzelf. Dit komt hun zelfvertrouwen en zelfbewustzijn ten goede.

Caroline’s expertise helpt cliënten om zich aan te passen aan hun eigen natuurlijke ritmes en zo hun flow in het leven terug te vinden. 

Omdat Caroline gelooft in echt holistische zorg is zij ook nog werkzaam als naturopaat. Hiernaast is zij bezig met de opleiding tot vroedvrouw om zo vrouwen te ondersteunen in hun hormonale gezondheid. Haar expertise leert ieder terug connectie maken met hun lichaam en deze te eren en vertroetelen als een heilige tempel.

Caroline’s missie is het terug verbinden van klanten met hun ziel, oerkracht en fysieke lijf zodat ze hun volle potentieel kunnen bereiken en hun gaven aan de wereld kunnen schenken. Zo maakt zij de wereld tot een mooier plekje.

Share this Post

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.