Caroline/ februari 8, 2017/ Astrologie/ 0 comments

Leven naar de maancyclus

Zoveel als mogelijk probeer ik te kijken wat bepaalde astrologische cycli doen met mensen. Ik bekijk zowel wat het in mijn eigen leven brengt, als in het leven van anderen. Soms merk ik dat bepaalde activiteiten mij beter lukken op bepaalde dagen. Zo is een lenteschoonmaak een karwei waar ik onnoemelijk tegenop kijk. Daarom vind ik het zo handig dergelijke zaken te plannen aan de hand van een astrologische kalender. Zo kan ik rekening houden met de best mogelijke energie om bepaalde taken tot een goed einde te brengen. Een handige tool hierin is mijn leven naar de maancyclus inrichten

Wat betekent dit voor de rest van februari? Welke taken plan ik best op welk ogenblik? Hieronder vind je een downloadbare afbeelding van mijn kalender voor februari 2017. Je vindt er de plaatsing van de Maan, met het uur vanaf wanneer dit van toepassing is. Op welke dagen de Maan vol is of nieuw kun je ook aflezen. Daarnaast kun je ook zien welke planeet heerst over de dag. Je kunt tevens de lange void of course van de Maan zien voor februari waardoor je er rekening mee kan houden. Wat ik ook heb ingesloten in de afbeelding is de Tzolkin Maya Kalender.

februari 2017 astrologische kalender maancycli

Plan je maand volgens de astrologische kalender

Invalid download ID.

Maar wacht even… Heel fijn om al deze informatie te hebben, maar wat moet ik hier nu mee? Deze kalender kan je helpen om bepaalde zaken beter in te plannen. Zo vind je hieronder een lijstje met de Maan in de tekens en welke activiteiten dan gepast kunnen zijn zodat ook jij kan leven naar de maancyclus. De andere stukken van de kalender zal ik op een later ogenblik toelichten zodat het niet te veel wordt in een keer. Aangezien het nu de 8ste februari is, start ik met het teken Leeuw.

Gebruik de plaats van de maan om te leven naar de maancyclus

De plaats van de maan kan je helpen om je agenda in te richten.

Maan in de dierenriem

Hieronder vind je een lijst met mogelijke activiteiten om in je kalender te plannen op bepaalde momenten. Dit is alles behalve een volledige lijst. Welke activiteiten willen jullie nog graag inplannen? Laat het mij gerust weten in de commentaren hieronder.

Wil jij graag jouw agenda meer afstemmen op de kosmos? Schrijf je dan nu in voor de inspiratiebrief en je bent steeds up to date.

Share this Post

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.