Caroline/ april 11, 2017/ Astrologie/ 0 reacties

Zoals jullie je misschien herinneren heb ik mijzelf in maart het doel gesteld om te leven volgens de planeten. Dit experiment vind ik eigenlijk best geslaagd. Het heeft mij geholpen om een aantal gebieden in mijn leven meer aandacht te geven. Als je meer wilt weten over de planeten en de gebieden kun je zeker de bijhorende post nog eens nalezen. Hieronder heb ik mijn activiteiten in het kort neergepend.

Leven volgens de planeten overzicht

Maandag was een goede dag om:

 • rust te nemen door naar mijn lichaam te luisteren
 • een voedend en verzorgend bad te nemen
 • coaching te volgen zodat ik zicht krijg op mijn noden
 • bezig te zijn met voeding en voedingstherapie

Dinsdag was een goede dag om:

 • op te ruimen en schoon te maken
 • onafgewerkte zaken op te nemen en af te werken
 • plannen te maken om het huishouden wat meer te stroomlijnen
 • te sporten
maan emotionele en fysieke voeding bewuster leven volgens planeten

Jezelf voeden is een ideale activiteit op maandag.

Woensdag was een goede dag om:

 • veelkleurige bruisballen te maken
 • mensen op te bellen om bij te praten
 • communicatieve misverstanden recht te zetten
 • podcasts te beluisteren om mijn kennis te verbreden
 • mensen uit te nodigen voor een etentje en bij te kletsen

Donderdag was een goede dag om:

 • Natuurgeneeskunde te bestuderen
 • Loopbaancoaching te volgen
 • Plantjes te planten
 • Shiatsu te volgen
 • Voor mijn rechten op te komen
Leven volgens de planeten kan je de juiste dagen tonen om gezelschap op te zoeken

gezelschap kan vallen onder Mercurius en Venus

Vrijdag was een goede dag om:

 • het huis schoon te maken
 • een jas te naaien
 • bloemen aan te kopen
 • cadeautje te maken voor een pasgeborene
 • een liefdevol diner te organiseren

Zaterdag was een goede dag om:

 • te studeren
 • te gaan wandelen in een groene omgeving
 • examen af te leggen
 • zaaien, mesten, snoeien van planten
Saturnus afzondering eenzaamheid stilte heelt bewust leven

Soms moeten we durven de stilte in de ogen kijken en alleen zijn. (Saturnus)

Zondag was een goede dag om:

 • Te mijmeren over hoe ik zelf meer kan schijnen
 • Anderen vrijwillig te helpen met zaken waar ik goed in ben
 • Mijzelf op te maken en aantrekkelijk te kleden
 • In het zonnetje te lopen

Soms is er niet veel nodig om wat bewuster te gaan leven. Bovenstaande zaken zijn niet bewust gepland geweest. Ik heb mij steeds afgevraagd welke activiteit in mijn dag bewust zou verbonden kunnen worden met de heersende planeet. Dit was voor mij een hele fijne oefening die ik nog ga herhalen zodat ik af en toe terug wat bewuster mijn leven leef. Soms zijn we bezig met duizend en een dingen en vergeten we dat we enkel nu leven. Leven volgens de planeten kan je een leidraad geven om bewuster je dag te evalueren. Als je zelf technieken hebt om meer in het hier en nu te zijn, dan hoor ik het graag van jullie in de commentaren.


 

Wil jij graag toetreden tot de wonderlijke wereld van astrologie en naturopathie?

* indicates required
Deel dit Bericht

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.