Caroline/ februari 25, 2022/ Astrologie/ 0 reacties

Waar er op 1 maart 2022 niets aan de hemel te beleven valt, hebben we een erg drukke dag op woensdag 2 maart. Eerst en vooral hebben we een nieuwe maan in Vissen op de 13de graad van snoeverij. Deze graad nodigt ons uit om aandacht te geven aan alles wat onveilig voelt. Twijfels zijn vandaag een aanknopingspunt van zaken die je dieper dient uit te spitten. Dat steentje dat je in je stoel voelt zitten, eist nu jouw aandacht. De kunst is om hier heel bewust op in te gaan en je niet over te geven aan wegloopgedrag en illusies. Je hebt de kans om patronen te zien in het heden die jou niet meer dienen. Durf jij die spiegel aan te gaan.

Daarnaast maakt de Zon nog een verbinding met Venus en Uranus. Die eerste verbinding kan de neiging versterken om je te wentelen in gemakzucht en luiheid. Probeer die balans te vinden tussen comfort en de uitdaging aangaan. De verbinding met Uranus daarentegen kan wel eens plotse ingevingen geven die zaken die tot nog toe muurvast zaten kunnen deblokkeren. De energie van de samenstand tussen Mercurius en Saturnus vandaag zorgt ervoor dat je een heel goede focus kunt houden in je geest waarbij je echt minutieus de huidige blokkades in beeld kan brengen. Moest je vandaag het gevoel hebben dat je door anderen afgewezen wordt, dan is dit een subtiele duw van het universum om je met je eigen noden en behoeften te gaan bezighouden.

Wijs gebruik van explosieve energie

Mars en Pluto hebben op donderdag 3 maart 2022 een samenstand op de 28ste graad van Steenbok. Dit kan een explosieve energie geven op de graad van precisie. Je ervaart een gave om de juiste vragen te stellen en op onderzoek uit te trekken. Als jij jou te veel focust op alle beperkingen in je leven, dan kun je vandaag een erg zwaar gevoel ervaren. Door in de stilte te gaan zitten en de uiterlijke omstandigheden als een vaststaand feit te benoemen, kun je op zoek naar de ruimte waar je wel in kunt bewegen. 

De verbinding tussen Zon en Pluto waarschuwt ervoor dat je niet te bruusk moet reageren naar anderen. Probeer de impulsiviteit vandaag achterwege te laten. Desnoods door een goede meditatieoefening in te plannen. Door de verbinding tussen Zon en Mars kan ervoor zorgen dat je crasht als je vandaag te ver over je grenzen stretcht. Het is een dag om vooral rust in te plannen en goed je eigen grenzen te bewaken. Ook Venus heeft vandaag nog een samenstand met Pluto op dezelfde 28ste graad van Steenbok. De druk die vandaag wordt opgebouwd zou wel eens iets te maken kunnen hebben met relaties, partnerschappen en geld. Probeer je dus vooral goed te centeren, meerdere keren op de dag.

Begin maart 2022: weekend met een gouden randje

Een weekend met een gouden randje begin maart 2022

Zaterdag 5 maart hebben we enkel een samenstand van Zon en Jupiter op de 15de graad van Vissen. Het geeft de zaterdag een vrolijke, energieke toon waarmee je mooie kansen en mogelijkheden kunt aantrekken. Voor anderen kunnen je keuzes wat gewaagd overkomen, maar jij weet het beste of dit het geval is. Door vandaag een mooie natuurwandeling op je planning te zetten om even ongestoord na te denken, kun jij zaken uit gaan klaren en jouw volgende stappen verhelderen.

Op zondag 6 maart komen zowel Mars als Venus in Waterman terecht waar ze ook beiden direct een samenstand maken op de 1ste graad. Een eerder uitzonderlijke tweede en laatste samenstand (meestal komen deze immers in oneven aantallen) die je de kans geeft om echt te gaan voor wat jij wil. Beide planeten maken diezelfde zondag nog een verbinding met Jupiter waardoor je een extra geluksbrenger meekrijgt doorheen de dag. Het lijkt me alvast een heel goed weekend om te bouwen aan jouw toekomstdromen en dat geluk wat op te gaan zoeken.

Opgepast voor wat misverstanden midden maart 2022

Vanaf donderdag 10 maart verlaat Mercurius Waterman en gaat deze naar Vissen. Onze communicatie kan iets minder scherp worden. Miscommunicaties komen wat vaker voor. Probeer de komende weken zeker zaken te dubbelchecken als je belangrijke boodschappen ontvangt of overbrengt. Het is wel een heel mooie periode om echt contact te gaan maken met jouw intuïtie. Als je al even wilt beginnen met mediteren, is dit er een heel mooie periode voor.

Op zondag 13 maart 2022 zien we de jaarlijkse samenstand tussen Zon en Neptunus op de 23ste graad van Vissen. Het kan ervoor zorgen dat je deze zondag een aantal geheimen op je bord krijgt geschoteld die je misschien liever niet had geweten. De Zon maakt informatie zichtbaar die tot nog toe verborgen zat, maar dit kan een emotionele crisis uitlokken. Weet dat welke informatie er ook onthuld wordt, het op termijn in het belang van jouw welzijn zal blijken. Zorg dat jij jouw voorzorgen neemt om jezelf te kunnen reguleren.

Venus en Neptunus maken een verbinding op dinsdag 15 maart waardoor je wel eens het deksel op de neus kunt krijgen bij relaties of zakendeals. Het is geen goed idee om vandaag avances te maken of heel belangrijke beslissingen te nemen. Je kunt wel genieten van het samenzijn met anderen, maar zet je verwachtingen niet te hoog. Een leuk en gezellig onderonsje kan wel prima op je planning staan.

maart 2022: veel tijd om alleen door te brengen

Soms loopt iets niet zomaar mis…

Op donderdag 17 maart maakt Mars een verbinding met Neptunus die je wat teleurstellende resultaten kan opleveren. Maar niet getreurd! De verbinding tussen Mercurius en Uranus zegt mij dat je waarschijnlijk net door deze setback een ongelofelijk briljante inval krijgt voor jouw probleem. Dit zal hoogstwaarschijnlijk heel plots gebeuren gezien Uranus nog versterkt wordt door de energie van de Zon waarmee deze een verbinding maakt. Een echt cadeautje in vermomming dus.

Vrijdag 18 maart brengt een verbinding tussen Mercurius en Pluto waardoor er wel eens lastige woorden kunnen vallen die je heel erg raken. Jouw zenuwstelsel staat serieus onder stress. Ga op zoek naar manieren om rust in te bouwen doorheen deze zenuwslopende dag en vermijd zaken die je nu niet hoeft op te pakken. Die kunnen later wel weer. De verbinding tussen de Zon en Pluto op deze zelfde dag brengt je de mogelijkheid om je eindelijk te bevrijden van die banden en ketens die in jouw weg zitten. Het gaat je moeiteloos af.

De volle maan in Maagd vindt eveneens plaats op vrijdag 18 maart 2022. Het is een graad van uitbundige overvloed. Je kunt je erg productief voelen. De kleinste details ontgaan jouw oog niet en je kunt wonderen verrichten. Maar je gaat het niet alleen kunnen doen. De strubbelingen en uitwisselingen met anderen zijn broodnodig. Door met anderen te connecteren kun je mooie groeistappen zetten. Zolang je in je achterhoofd houdt dat vandaag bovenal overdaad schaadt.

Ontspanning staat niet direct op jouw planning

Zaterdag 19 maart zien we een verbinding tussen Venus en Uranus die je wat moeite kan geven om tot ontspanning te komen. Je wil even in je eigen ruimte en energie zitten. Anderen moeten je liefst met rust laten, tenzij ze jou stimuleren om uit die comfortzone te komen. Door eens lekker samen uit de band te springen kun je deze energie samen uitleven. Of je kiest er gewoon voor om alleen iets van je bucketlist af te vinken.

Vanaf zondag 20 maart komt de Zon in Ram waardoor de focus nu verschuift naar actie. Als je al even aan het wachten bent om nieuwe initiatieven op te starten, dan is dit een perfecte periode om dit te doen. Zeker gezien er geen enkele planeet retrograde loopt. Start die leuke projecten op en vergeet vooral niet te genieten van de weg ernaartoe!

Interessante informatie als je durft loslaten

Maandag 21 maart 2022 krijgen we een samenstand van Mercurius en Jupiter op de 19de graad van Vissen. Het brengt een optimistische stemming brengen waarbij je merkt dat jij jouw wijsheid mag gaan delen met de mensen rondom jou. Spreek vooral over de zaken waar jij enthousiast van wordt, maar vergeet zeker niet te luisteren. Anderen zouden vandaag wel eens net cruciale informatie tot bij jou kunnen brengen die je nodig hebt voor jouw carrière of jouw gezondheid.

Mars en Uranus maken een verbinding op dinsdag 22 maart waardoor je vandaag wat ongeduld en nervositeit kunt ervaren. Dit kun je counteren door af te wijken van je normale routines. Maak eens iets helemaal anders klaar om te eten. Neem een andere route dan gewoonlijk. Of beslis gewoon impulsief om eens iets anders te gaan doen. 

Op woensdag 23 maart 2022 zien we een samenstand tussen Mercurius en Neptunus op de 24ste graad van Vissen. Dit brengt je een heel sterke verbeeldingskracht. Het zou goed kunnen dat je vandaag plots af te rekenen krijgt met een onverwachte tegenstand. Uitdagingen geven je de mogelijkheid om nog meer te groeien en jouw eigenheid te omarmen. De kunst is om erg dicht bij jezelf te blijven. Als jij jouw kalmte kan bewaren, dan komen de juiste inzichten op de juiste timing naar je toe en kun jij ook die plotse weerstand ombuigen naar iets positiefs.

soms is iets klaar om los te laten in maart 2022

Soms is het gewoon klaar en is accepteren het lastigste

Zaterdag 26 maart maakt Mercurius zowel verbinding met Uranus als met Pluto. Dit geeft je de mogelijkheid om zorgen en spanningen weg te gooien. Het kan best zijn dat jij jouw ongezouten mening geeft aan iemand en deze dit niet wenst te pikken. Vriendschappen kunnen wel eens op de helling komen te staan vandaag. Houd vooral in je achterhoofd dat deze mensen jouw verdere groei niet meer dienen. Het is goed zoals het is.

De Zon maakt een verbinding met Saturnus op zondag 27 maart waardoor je een beperking kunt ervaren in het jezelf uitdrukken. Het is alsof je net niet uit je woorden geraakt. Anderen begrijpen je niet. Alles lijkt zoveel moeite te kosten. Merk je dat je bijna vervalt in zelfbeklag? Dan is het tijd om je verantwoordelijke, serieuze persoon boven te halen. Door de beperkingen te omarmen en je bezig te houden met wat wel lukt, kun je mooie stappen zetten. Zeker als Mercurius naar Ram verhuist, krijg je de kans om jouw gedachten de komende periode wat meer op jezelf te gaan betrekken. Wat heb jij nodig? Wat wil jij?

Nog een laatste spurtje eind maart 2022

We zien op maandag 28 maart een verbinding tussen Mercurius en Mars die wat overspanning met zich mee kan brengen. Probeer discussies wat uit de weg te gaan. De samenstand tussen Venus en Saturnus op de 22ste graad van Waterman wijst erop dat het vandaag geen sociaal getinte dag is. Er is werk aan de winkel! Wees voorzichtig dat je anderen niet probeert te commanderen. Je hoeft geen macht over anderen uit te oefenen om je taken gedaan te krijgen.

De maand maart 2022 sluiten we af met een verbinding tussen Mercurius en Saturnus op woensdag 30 maart. Dit geeft je de mogelijkheid om best wat mentaal en administratief werk te verzetten. Vooral als jij nog stappen dient te nemen voor nieuwe projecten die deze maand op je pad kwamen, krijg je hier vandaag een mooie kans toe. Een goede dag om dat deep work in te plannen.

Wil jij graag weten wat deze maand en het komende jaar voor jou brengen? Boek dan nu de astrologische gidsingsessie en wacht niet langer in spanning af.

Beter het komende jaar plannen?

Soms is alles wat we nodig hebben een zachte hand met een vleugje magie die jou de juiste weg aanwijst. 

Wil jij terug connectie maken met jouw zielenpad en die dromen eindelijk tot vervulling laten komen?

Dan is een astrologische gidsing jouw eerste stap. 

  • Een éénmalige individuele sessie
  • Via Zoom
  • Concrete stappen en beeldige vertalingen van de kosmische energie van jouw eigen energetische blauwdruk
  • Bespreken geboortehoroscoop thema’s
  • Belangrijke transits en progressies met betrekking tot jouw vragen
  • Huidige en volgende solaar
  • Indien nodig zoom ik in op een aantal extra technieken zoals de prenatale eclipsen of de centauren
  • Mogelijke thema’s die aan bod kunnen komen: carrière en werk, gezondheid, interacties met anderen, oorzaken van vermoeidheid, talenten
  • Je ontvangt de opname, de gebruikte tekeningen en de transitlijsten
  • Opvolging: na het even te laten inzinken, kun je mij nog extra verdiepende/verhelderende vragen toesturen.

Wie ben ik?

Caroline Risack is een professionele astrologe. Ze gelooft erin dat ze vanuit de complexiteit van de astrologische horoscoop praktische en down-to-earth adviezen destilleert die de levens van haar cliënten transformeert.

Zelfkennis is het begin van alle wijsheid. Of cliënten nu kiezen voor een éénmalige Astrologische Gidsingsessie of een diepe duik nemen in hun geboortehoroscoop door middel van het Astrologie Embodied traject, ze maken terug connectie met zichzelf. Dit komt hun zelfvertrouwen en zelfbewustzijn ten goede.

Caroline’s expertise helpt cliënten om zich aan te passen aan hun eigen natuurlijke ritmes en zo hun flow in het leven terug te vinden. 

Omdat Caroline gelooft in echt holistische zorg is zij ook nog werkzaam als naturopaat. Hiernaast is zij bezig met de opleiding tot vroedvrouw om zo vrouwen te ondersteunen in hun hormonale gezondheid. Haar expertise leert ieder terug connectie maken met hun lichaam en deze te eren en vertroetelen als een heilige tempel.

Caroline’s missie is het terug verbinden van klanten met hun ziel, oerkracht en fysieke lijf zodat ze hun volle potentieel kunnen bereiken en hun gaven aan de wereld kunnen schenken. Zo maakt zij de wereld tot een mooier plekje.

Deel dit Bericht

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.