Caroline/ oktober 3, 2021/ Astrologie/ 0 reacties

Ik ben ervan overtuigd dat er voor ieder van ons een geschikte manier van beweging te vinden is. Toch is het een erg individuele zoektocht. Wat jou ligt, ligt jouw buur of partner waarschijnlijk niet en omgekeerd. Het leuke is dat we jouw voorkeur voor lichaamsbeweging en sport in de horoscoop kunnen terugvinden in onder andere de planeet Mars. Vandaag wil ik je bijgevolg meenemen in de manier van sport beoefenen die jij kunt aflezen uit de plaats waar Mars in je horoscoop staat. Weet je nog niet waar Mars in jouw horoscoop staat? Dan kun je hier jouw gratis horoscooptekening aanvragen.

Wat heeft Mars met sport te maken?

Mars geeft weer hoe wij onze (fysieke) energie gebruiken. Gezien je bij lichaamsbeweging best wel wat energie verbrandt, is Mars een ideale planeet om eens te bestuderen als jij jouw ideale sportvorm nog niet gevonden hebt. Natuurlijk kan ik in deze blog een aantal persoonlijke nuances niet meegeven. Een Mars die gewoon vrij in je horoscoop staat zal anders uitwerken dan een Mars in combinatie met Saturnus of met Jupiter. Ik beperk mij hier tot Mars in de verschillende dierenriemtekens. Verder geef ik ook nog wat mogelijke duidingen voor een aantal huizen mee. Ben je op zoek naar een persoonlijke duiding? Dan is het astrologie embodied traject hetgeen jij zoekt. Lees er hier meer over.

Mars toont je welke sport je leuk vindt.
Niet voor iedereen hoeft het sport rustig te zijn.

Mars doorheen de tekens toont je welke sport jou het meeste ligt

Als jij weet in welk teken Mars staat in jouw eigen geboortehoroscoop, kun je hem hieronder zoeken. Kijk ook zeker eens naar de uitleg van jouw partner of familieleden. Herken je ze hierin?

Competitiesporten met Mars in Ram

Als eerste kijk ik naar Mars in Ram. Deze mensen houden van competitiesporten waarbij zij voor de winst gaan. Ze hebben een doel en gaan daar voluit voor, soms wat impulsief. Sport mag voor hen best wat actie bevatten. Het mag een beetje spannend zijn.

Mars in Stier: Duursport in de natuur

Mars in Stier zit liever in zijn luie zetel soms dan aan sport te doen. Toch kun je ze aan het bewegen krijgen door een sport te zoeken waarbij ze de link met de natuur behouden. Denk hier bijvoorbeeld aan wandelen in de natuur. Eens een Mars in Stier gemotiveerd is, kunnen ze erg koppig en volhardend zijn. Het is enkel een kwestie van de juiste match.

Heel veel variatie voor Tweelingen

Nieuwigheid en variatie is van levensbelang voor een Mars in Tweelingen. Een vorm van omnisport kan voor hen een ideale match zijn. Gezien tweelingen over de handen regeert lijken alle balsporten mij ook een leuk idee.

Rustige sporten zijn voor Kreeft interessant

Een Mars in Kreeft kan zich erg aangetrokken worden tot zeilen of golfsurfen. Liefst hebben ze rustige sporten zonder te veel adrenaline. Gewoon een baantje gaan trekken in het zwembad kan hen prima bekoren.

De kapitein van de club is Mars in Leeuw

Voor Mars in Leeuw is het belangrijk om een sport te hebben waarin ze kunnen uitblinken. Zij willen in het middelpunt van de belangstelling kunnen staan. De ster van de avond zijn als het ware. Sporten waarbij er een kapitein is op het veld zoals voetbal vinden ze fijn als ze zelf de kapitein mogen zijn. Het is erg belangrijk dat het leuk en plezierig blijft.

Sport voor de gezonde levensstijl bij Mars in Maagd

Mars in Maagd kan erg goed zijn om gedisciplineerd een strak trainingsschema aan te houden. Zij willen vooral sporten voor hun gezondheid. Een goede cardio workout zou dus een goede fit kunnen zijn bij hen.

Sport moet schoon zijn bij Mars in Weegschaal

Met Mars in Weegschaal is het competitie-element liefst afwezig. Bij hen draait alles rond de schoonheid en synchroniciteit. Sporten als dansen en synchroonzwemmen of ijsschaatsen kunnen voor hen een fijne hobby zijn. Alles waar gracieus bewegen belangrijk is, kan een winner zijn.

vind jouw sport met Mars
Wat de ene leuk vindt, vindt de andere maar niets.

Mars in Schorpioen: het mag wat extremer

De extreme sporter van de zodiak is de Mars in Schorpioen. Deze Mars houdt van sporten die wat uidaging en gevaar in zich hebben. Denk bijvoorbeeld aan off piste skiën, bungee jumpen of skydiven. Zij willen echt wel die adrenaline door hun aderen voelen stromen als ze aan beweging doen.

Mars in Boogschutter ziet het groots

Mars in Boogschutter houdt ervan om grote snelheden te halen of om grote afstanden af te leggen. Je kunt hier bijvoorbeeld denken aan lange buitenritten met een paard of een athletiek hobby. Ook fietsen zou voor hen een fijne sport kunnen zijn.

Status is belangrijk voor Mars in Steenbok

Met Mars in Steenbok dient het sporten liefst een bepaalde status. Je zou hier kunnen denken aan golf bijvoorbeeld. Als zij zich in een sport gooien, dan willen zij daar ook echt de beste in worden. Koste wat het kost. Dus alle vormen van topsport zie ik ook heel mooi passen bij de gedrevenheid van Mars in Steenbok.

Mars in Waterman wil een groepsgevoel

Het groepsgevoel en de eenheid is bij Mars in Waterman super belangrijk. Je doet ze dus zeker geen plezier met individuele sporten. Teamsporten waar elk lid zijn cruciale rol speelt, liggen hen het beste. Acrobatie in groep zou hier ook mooi bij kunnen passen omdat iedereen van elkaar afhankelijk is. 

Mars in Vissen wil meer dan sport

Mars in Vissen houdt liefst van zaken met een spiritueel randje. Je kunt hen vast en zeker meevragen naar een yogales of tai chiles. Het is voor hen belangrijk om even in een andere staat van zijn te kunnen komen.

Mars doorheen de huizen

Het huis waar Mars zich in bevindt zal je tonen waar je het liefst sport. Zo zal een Mars in het eerste huis het liefst alleen met zichzelf sporten, waar een Mars in het zevende huis altijd zijn partner of maatje mee wilt hebben. Mars in het vierde huis sport graag in de huiselijke omgeving waar Mars in het tiende huis sport op het werk de max vindt. Bevindt Mars zich bij jou in het elfde huis, dan vind jij andere mensen in je sportomgeving belangrijk. 

Wil jij graag meer zicht op de voor jou meest geschikte gezonde levensstijl? Dan is het astrologie embodied traject een ideale match voor jou. Bekijk het hier.

Tijd om jouw persoonlijke levensstijl te vinden?

Om je volle potentieel te ontluiken, is het belangrijk om te weten welke stappen je kunt nemen. 

Merk jij ook dat er meer aan het leven is, maar dat je er geen grip op lijkt te krijgen? Ben jij op zoek naar jouw echte ík?

Dan is embodied astrologie jouw partner in crime.

  • Start met jouw horoscoop te gaan leven en ontdek meer levensenergie.
  • Op basis van het afstemmingsgesprek maken we een curriculum op met 4 thema’s die jou nu vooruit gaan helpen. Je kan denken aan: psychologische patronen, gezondheidsprofiel, relatiepatronen, spirituele pad, talentenanalyse…
  • Elke sessie wordt aangevuld met extra materialen zoals een werkboek, meditatie, clearings, schrijfoefening… waar je op eigen tempo mee aan de slag kan.
  • Hoe meer jij jezelf kan worden zonder al die laagjes van conditionering, hoe meer energie jij tot jouw beschikking hebt om jouw mooie potentieel in de wereld te zetten.

Wie ben ik?

Caroline Risack is een professionele astrologe. Ze gelooft erin dat ze vanuit de complexiteit van de astrologische horoscoop praktische en down-to-earth adviezen destilleert die de levens van haar cliënten transformeert.

Zelfkennis is het begin van alle wijsheid. Of cliënten nu kiezen voor een éénmalige Astrologische Gidsingsessie of een diepe duik nemen in hun geboortehoroscoop door middel van het Astrologie Embodied traject, ze maken terug connectie met zichzelf. Dit komt hun zelfvertrouwen en zelfbewustzijn ten goede.

Caroline’s expertise helpt cliënten om zich aan te passen aan hun eigen natuurlijke ritmes en zo hun flow in het leven terug te vinden. 

Omdat Caroline gelooft in echt holistische zorg is zij ook nog werkzaam als naturopaat. Hiernaast is zij bezig met de opleiding tot vroedvrouw om zo vrouwen te ondersteunen in hun hormonale gezondheid. Haar expertise leert ieder terug connectie maken met hun lichaam en deze te eren en vertroetelen als een heilige tempel.

Caroline’s missie is het terug verbinden van klanten met hun ziel, oerkracht en fysieke lijf zodat ze hun volle potentieel kunnen bereiken en hun gaven aan de wereld kunnen schenken. Zo maakt zij de wereld tot een mooier plekje.

Deel dit Bericht

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.