Caroline/ april 15, 2019/ Spiritualiteit/ 0 reacties

Mars de God van de oorlog brengt ons dapperheid en moed bij elke situatie. Hij daagt je uit om je grenzen te verleggen met passie en enthousiasme. Met Mars kunnen we nieuwe avonturen starten en pionieren. We gaan en kijken niet achterom, vol energie. Samen met Mars kun je een impact maken op de wereld rondom je. Verder is staat hij symbool voor koorts, rode uitslag en bloed. Dit zijn lichamelijke processen die we onder deze planeet kunnen scharen. 

Te veel passiviteit

Bij een gebrek aan Mars, krijg je last van een zekere passiviteit. Aangezien hij je helpt bewegen door je van de nodige moed en durf te voorzien, kan een gebrek jouw handelen ondermijnen. Heb jij wat meer energie nodig? Kijk dan om Mars in je ruimte uit te nodigen. Dit kan je doen door rode accenten te verwerken in je ruimte zoals een rode vaas, een rood kussen of een rode schotel.

Mars geeft je dat duwtje om jouw eigen avonturen te schrijven.

Wil je liever gebruik maken van stenen, dan kun je gebruik maken van een carneool, een rode jaspis, een hematiet of een bloedsteen. Deze stenen zullen ervoor zorgen dat Mars zich thuis kan voelen in jouw buurt. Indien je planten wilt gebruiken, kun je kiezen voor alle planten met scherpe punten zoals een distel, een netel en een cactus. 

Je kunt verder kiezen voor een etherische olie van gember die jou wat kan opwekken. Kies je liever voor pepermunt of eucalyptus dan zijn dit ook goede keuzes. Zorg voor een regelmatige beweegroutine in jouw schema of volg een fysieke therapie. Doe dagelijks oefeningen op een oefenmat om meer Mars in je leven te halen of laat je eens goed onder handen nemen tijdens een stevige massage.

Burn-out na een overdosis Mars

Als jij echt uitgeblust bent, kan dit het gevolg zijn van een teveel aan Marsenergie. Je bent zo lang over jouw eigen grenzen blijven gaan. Al jouw reserves zijn er door gejaagd. Je komt er niet meer toe om dingen te ondernemen en geraakt niet meer vooruit. Alles lijkt vast te lopen. Op zo’n momenten kan het verstandig zijn om ruimte te maken om Mars te balanceren met andere planeten. Zo kan je de Maan gebruiken om je te voeden en voldoende rust te nemen. 

Wil jij jouw weg vervolgen, maar heb je de energie niet? Vraag hulp aan Mars.

Merk je op dat jij de laatste weken heel vaak in gevechten betrokken geraakt? Wees dan de wijste en laat het niet aan je hart komen. Roep hiervoor de hulp in voor Jupiter. Zeker als je eerst wat afstand hebt genomen met Saturnus, kun je hier wat meer rust in vinden. 

Soms kun je een teveel aan strijdlust ook balanceren door leuke activiteiten te ondernemen met behulp van Venus of door voldoende humor te gebruiken met Mercurius. De keuze die jij maakt, hangt ook af van de planeten in jouw eigen horoscoop waar jij op dit ogenblik een sterke band mee hebt.

Wil jij meer ontdekken over de werking van de planeten voor jouw gezondheid? Schrijf je nu in voor de mini-cursus zelfheling en ontdek in 1 week hoe jij met simpele technieken jezelf kunt ondersteunen naar een betere gezondheid.

Deel dit Bericht

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.