Caroline/ november 12, 2018/ Astrologie/ 0 comments

Mars toont ons hoe onze energiehuishouding werkt. Aspecten op deze rode planeet kunnen een wijziging betekenen in deze uitwerking. Zo zal Saturnus in aspect met Mars ofwel Mars afremmen ofwel een immens doorzettingsvermogen geven. Jupiter in aspect met Mars kan niet stoppen en blijft steeds maar doordraven. Een horoscoop is dan ook steeds de samenvatting van alle delen in jou. Jouw leven heeft als doel om al deze aspecten in jezelf te integreren.

We kunnen aan de hand van het teken van Mars afleiden op welke manier wij onze energie gebruiken. Hieronder vind je een samenvatting van de planeet in de twaalf dierenriemtekens. Om te weten waar jouw Mars staat, vraag je de horoscooptekening aan in mijn webshop. Zo krijg je er een fijne legende bij waardoor je de tekening kunt ontcijferen.

Ram gaat voor wat hij wil in een vingerknip

Jij voelt je comfortabel in jouw energie. Hierdoor kom je op anderen zeer intens, zelfzeker en rechtuit over. Wanneer jij iets in je hoofd hebt ga je erop af en kan niemand het uit jouw hoofd praten. Indien jij een partner hebt, moet die met jouw tempo en libido meekunnen. Anders krijg jij het gevoel steeds op de rem te moeten staan, wat de seksuele aantrekking niet ten goede komt. Emoties kun jij moeilijk wegstoppen en als jij kwaad bent, blijft men beter uit je buurt. Een goede manier om die weg te werken is een goede work-out in de fitness.

Mars in Stier is zoals een dieselwagen

Jij trekt geleidelijk aan op, maar eens jij warmloopt voor iets, ben jij heel moeilijk nog van iets af te krijgen. Liefst doe jij alles in je eigen tempo zodat je noch wordt opgejaagd, noch wordt afgeremd. Jouw belangrijkste drijfveer is comfort. Liefst wil jij een leven waarin al jouw materiële en fysieke noden vervuld zijn. Als dit niet het geval is, kun jij geduldig en koppig hieraan verder bouwen. Geef jou maar niet te veel verrassingen! Een vaste structuur met een duidelijk einddoel, dat is waar jij gelukkig van wordt.

Mars in Steenbok weet niet van ophouden

Steenbok draaft maar door tot het doel bereikt is.

De geest van Tweelingen heeft voeding nodig

Jouw tijd en energie stop je liefst in mentale zaken. Een goed gesprek of een interessante discussie? Daar laad jij van op! Een beetje onenigheid in die discussie maakt jou niets uit. Let op dat je hierdoor niet teveel opgaat in de discussie zodat het voor je gesprekspartner ook nog fijn is. Als jij jouw handen niet gebruikt in een wervelende discussie, kun jij ze prima inzetten om dingen te creëren. Handigheid is jou immers echt met de paplepel ingegeven.

Kreeft vertoeft liefst in zijn eigen huiskamer

Jij doet niets liever dan thuis vertoeven en wegzinken in een knuffel met een dierbare. Als er gekookt dient te worden, kunnen jouw vrienden altijd op jou rekenen. Voor jou is de omgeving waarin je vertoeft cruciaal. Werken lukt het best in je vertrouwde thuisomgeving of in een familiale sfeer. Het ergste wat jou kan overkomen zijn conflicten tussen jou en je geliefden of tussen geliefden onderling.

De Leeuw kun je niet missen

De wereld is jouw podium waar spel en plezier centraal staan. Jij voelt je thuis op een podium in de schijnwerpers. Steeds lijk jij de aandacht op jou te richten door jouw charisma. Indien je niet in de schijnwerpers staat, dan neem jij wel de leiding. Jij bent geen bankzitter die wacht tot er zaken in je schoot worden geworpen. Geef regelmatig ruimte aan anderen om ook hun deel van de koek te verkrijgen. Zo houd jij jouw diva-allures in bedwang.

Bij Maagd zit het in de details

Zeg nooit zomaar details! Dingen staan of vallen er immers bij. Jouw kritisch oog merkt die kleine fouten op en zet ze recht. Steeds zoek je naar dat ene punt waar jij de wereld net dat tikkeltje beter kunt maken. Jouw gezondheid staat dan ook met stip op één op je to do lijst. Je kunt anderen niet helpen als je zelf niet in goede gezondheid bent. Een grote les in dit leven is leren loslaten. Soms is goed, goed genoeg.

Weegschaal brengt diplomatie

Balans in relaties is jouw focus. Jij houdt er dan ook van om relaties in balans te krijgen en te houden. Strijd staat niet in jouw woordenboek. Alles gebeurt op basis van jouw diplomatieke vaardigheden en inzichten. Eerlijkheid en oprechtheid zijn heel belangrijke waarden. Mensen die deze rode lijn overschrijden, kunnen jou heel erg woedend krijgen. Toch zal je de woede eerder op jezelf bekoelen dan tegen degene die het heeft uitgelokt. Voor je gezondheid is het belangrijk dat je leert om ruzie te maken op een gezonde wijze.

Mars in Boogschutter brengt licht in andermans duisternis door optimisme.

Mars in Boogschutter brengt licht in andermans duisternis door optimisme.

Angst voor kwetsbaarheid is het handelsmerk van de Schorpioen

Jouw leven is een aaneensluiting van intensiteit en passie. Jij leeft op van extreme gevoelens en houdt ervan. Gemiddeld is niet aan jou besteed. Hierdoor kun jij je soms eenzaam voelen omdat jouw omgeving te gemiddeld is. Als jij de zoektocht naar jouw groep aanvat, kan deze wel even duren. Toch is het alle moeite waard. In jouw groep van zielsgenoten durf jij voetje bij voetje jouw kwetsbaarheid toelaten.

Boogschutter zoekt wijsheid

Jij wordt geboren met een wil om de wereld te ontdekken en veroveren. De wereld dient om geproefd, gevoeld en ontdekt te worden. Je houdt ervan om nieuwe dingen te proberen, vooral als ze een fysieke component hebben. Optimistisch als je bent, ben jij het zonnetje in huis. Jij leeft in het moment en hebt veel vrijheid nodig. Met een vrije geest kun jij proeven van alle smaken die deze wereld aanbiedt. Zo word je en blijf je gelukkig.

Steenbok draaft maar door

Jij stelt hoge doelen en maakt een plan van aanpak om ze te halen. Succes zit in jouw DNA vervat. Verliezen is geen optie! Jij werkt door tot je jouw doel behaald hebt. Als het dan toch eens minder lijkt te gaan, dan ben je creatief in jouw ideeën om het te keren. Jij beschikt over een immense creatieve visvijver. Rusten dat kun je nog genoeg als je dood bent. Zolang er nog werk te doen is, zal jij geen rust vinden.

De wijde wereld is Watermans thuis

Waterman voelt zich kiplekker in de wijde wereld

Waterman, de eeuwige wereldverbeteraar

De status quo is helemaal niet aan jou besteed. Rebels als je bent, durf jij die status quo regelmatig uitdagen. Anderen vinden in jou een gedreven leider die zijn troepen meeneemt op avontuur voor een betere wereld. Jouw vrienden- en kennissengroep is dan ook immens. Overal ken jij mensen van divers pluimage. Jij voelt je kiplekker in de diversiteit van de grote wereld.

Empathische Vissen

De energie rondom jou kun je perfect waarnemen. Jij bent dan ook sterk afgestemd op de gevoelens die zich rond je bevinden. Het liefst neem jij de pijn en het lijden van anderen weg, maar soms kan het lijken alsof jij de wereld op jouw rug torst. Voor jouw mentale gezondheid is het belangrijk om je te leren afschermen. Het stellen van grenzen kan een noodzakelijke uitdaging blijken.

Wil je graag meer ontdekken over jouw eigen horoscoop? Boek vandaag nog jouw consult!

Share this Post

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.