Hoe lang is het geleden dat jij nog eens alle tijd voor jezelf had? Zou het niet eens tijd zijn om hier ruimte voor te maken in jouw drukke schema? Echt tijd voor jezelf, me-time. Een zeldzaamheid in deze tijden waar je constant van hot naar her moet rennen. Even een moment waar je niet alle ballen in de lucht hoort te houden, maar gewoon mag zijn in het hier en nu. Één zijn met jouw lichaam. Rust. Ontspanning.

Ik bied jou een uur massage aan waardoor je weer helemaal zen naar huis kunt gaan. Die stijve spieren smelten als sneeuw voor de zon onder een massageolie met etherische olie. Je ervaart de kracht van natuurlijke gezondheidszorg. Een uurtje speciaal voor jou gereserveerd. Echte me-time dus.

Me-time brengt rust in jouw drukke bestaan.

De voordelen van me-time

  • Het geeft je de mogelijkheid om even bij te tanken in jouw drukke bestaan.
  • Je kunt hierdoor jouw hoofd even helemaal leeg maken.
  • Bovenal is het even bewust aandacht aan jezelf besteden.

Door regelmatig me-time in te lassen verminder je de invloed die dagelijkse stress op jouw lichaam heeft. Zo kun jij de hectiek veel beter de baas zonder bij het kleinste akkefietje jouw kalmte te verliezen. Op lange termijn kan het jou behoeden van stressgerelateerde klachten zoals spierpijn, hyperventilatie, slaapproblemen … Zorg op tijd voor preventie voor meer levenskwaliteit.

Massage heeft veel voordelen voor jouw gezondheid.

Boek nu jouw moment van ontspanning

Door in mijn agenda tijd in te nemen voor een zalige massagebehandeling van een uur, kun jij bewust ruimte maken voor jezelf. Afhankelijk van jouw lichamelijke noden wordt dit een dieptemassage, voetmassage of ontspanningsmassage. Maak nu ruimte voor jezelf en boek dat uurtje ontspanning! Jij bent het meer dan waard!