Caroline/ april 28, 2021/ Astrologie/ 0 comments

Na het ruimen in april 2021, brengt mei 2021 een nieuwe frisse wind. De maand begint dan ook goed met de mogelijkheid om onze zorgen en spanningen van ons af te gooien op zondag 2 mei 2021 door de mooie verbinding tussen Mercurius en Pluto. Het is misschien goed om een ontspannend uitje op zondag in te plannen.

Maandag 3 mei is eerder druk aan de hemel. We hebben een verbinding tussen Venus en Neptunus die ons de mogelijkheid geeft om echt te genieten van muziek, dans en/of kunst. Je kunt nu echt de schoonheid in vele dingen ontdekken. Trek eventueel even de natuur in om de lente waar te nemen als dat je lukt. De verbinding tussen Mercurius en Jupiter kunnen je wat moeite geven om te focussen en je concentratie te houden. Door de verbinding tussen Zon en Saturnus kun je moeite ervaren jezelf uit te drukken. Het is bijgevolg een moeilijke dag om veel ernstig werk te verzetten. Je kunt beter wat lichtere en creatievere activiteiten inplannen of zaken waarbij je intuïtie aan zet is.

Nieuwe interessante dingen begin mei 2021

Vanaf dinsdag 4 mei bevindt Mercurius zich in het teken Tweelingen waar hij tevens zijn retrograde zal hebben op het eind van de maand. We kunnen merken dat we nu veel meer korte gesprekken voeren over heel veel verschillende onderwerpen. Onze aandachtspanne wordt steeds naar nieuwe interessante dingen getrokken. Let de komende periode vooral op met het Shiny Object syndroom.

De verbinding van Venus en Pluto op donderdag 6 mei brengt ons mogelijk informatie waar we nog niet op de hoogte van waren. Een andere optie met deze verbinding in aardetekens is dat er een onverwachte financiële meevaller op je pad komt vandaag. Houd je ogen alvast open voor nieuwe kansen die je worden aangeboden.

Reik de hand naar je dromen in mei 2021

 

Een moment om de hand naar anderen en je dromen te reiken

Connecties maken met anderen

We zien een verbinding tussen Venus en Jupiter op zaterdag 8 mei die je een grote nood aan partnerschap kan geven. Probeer vandaag gezelschap te zoeken zodat je niet alleen hoeft te vertoeven. Het kan een ideale dag zijn om samen met een goede vriend of vriendin nieuwe dingen uit te proberen.

Vanaf zondag 9 mei komt Venus in Tweelingen waardoor we niet allen met onze gedachten wat vaker verspringen, maar ook bij het connectie maken met anderen. Je houdt er van om de komende periode wat meer te netwerken en losse contacten op te bouwen. Het is een goed moment om nieuwe mensen te leren kennen.

Heldere geestkracht tot je beschikking midden mei 2021

Dinsdag 11 mei 2021 brengt naast de nieuwe maan op de 22ste graad van Stier nog een verbinding tussen Mercurius en Pluto. Dit kan zorgen voor een breakdown als je te ver over je eigen grenzen gaat. Gelukkig is de 22ste graad van stier een graad van sympathieke mildheid en praktisch zijn. De nieuwe maan kan je nieuwe inzichten geven, meer bewustzijn en begrip die je kan helpen om de turbulentie te integreren. Er kan zelfs sprake zijn van een nieuwe manier van denken. Het is wel belangrijk om enkel te spreken over zaken die je ook werkelijk weet. Luchtkastelen verkopen zal alleen leiden tot meer breakdowns.

We krijgen een verbinding tussen Mars en Uranus op woensdag 12 mei die ons resultaten kan brengen van een uitzonderlijke kwaliteit. In combinatie met de verbinding tussen Mercurius en Saturnus diezelfde dag, is dit een topdag om mentale werkzaamheden in te plannen. Je geest is helder en onder controle. Je kunt nu op een praktische, voorzichtige en methodische manier werken.

Loslaten, rust en ontspanning

De energie van donderdag 13 mei wordt gekleurd door de verbinding tussen Zon en Neptunus wat je een sterke verbeeldingskracht geeft. Als je nog op zoek bent naar een visie voor een project, kun je daar vandaag ideaal over brainstormen. Ben je eerder op zoek naar rust en slaap? Plan dan vandaag extra ruimte in je agenda voor wat slaaptijd.

Jupiter gaat even al wat verkennen in Vissen vanaf vrijdag 14 mei. Je kunt al een smaakje krijgen van wat het allemaal gaat brengen als Jupiter definitief naar Vissen zal verhuizen voor een jaar. Als je nood hebt aan meer loslaten, dan kan deze energie je er vast bij helpen. Maar wees je ook bedacht dat verslavingen vanaf nu ook in omvang kunnen toenemen. Probeer de subtiele energie van Vissen vooral te gebruiken om je spirituele kant verder te ontwikkelen zonder dat je gaat wegzweven in illusies.

Maandag 17 mei zien we een mooie verbinding tussen Zon en Pluto die je kan helpen om jezelf te bevrijden van de banden en ketens die jou in de weg zitten. Het gaat gemakkelijker dan verwacht om zaken uit je leven te verwijderen. Maak er dus gebruik van en plan eventueel gewoon een goede opruimbeurt in huis in zodat je weer wat dode energie kunt verwijderen.

New food for thoughts

Een verbinding tussen Venus en Pluto geeft je op dinsdag 18 mei de mogelijkheid om bijzonder nieuws te ontvangen van je partner of andere belangrijke anderen. Dit nieuws kan je best van de kaart brengen, maar het helpt je ook om de juiste keuzes te maken om zaken in de voor jou correcte richting te bewegen. Uiteindelijk zal het een cadeautje blijken, alleen zie je het misschien vandaag net nog niet.

Woensdag 19 mei brengt een verbinding tussen Mars en Jupiter die een ideale basis legt om vandaag belangrijke brokken werk te verrichten. Zet je tanden in een groot project en ga ervoor. Let er enkel op om ook voldoende ontspanning in te plannen zodat je op het einde van de dag niet volledig overspannen op de zetel hoeft te ploffen.

Bekijk je commitments met mate

Een mooie verbinding tussen Venus en Saturnus op donderdag 20 mei brengt je mooie geschenken als je in staat bent om keuzes te maken met wie je je vandaag verbindt. Commitment is een belangrijk iets om vandaag helder voor de geest te houden. Zorg ervoor dat de connecties die je vandaag met anderen maakt betekenisvol zijn. Als de Zon dan later op de dag naar Tweelingen verhuist zal je merken dat de nood om te connecteren groter zal worden. 

Vrijdag 21 mei zien we een verbinding tussen Zon en Jupiter die je een beetje te veel vertrouwen kan geven. Zorg dat je wat extra voorzichtigheid inbouwt vandaag en stel belangrijke beslissingen liever nog wat uit als dat mogelijk is.

Ga naar binnen en bewandel de middenweg

Zondag 23 mei heeft twee erg tegenstrijdige energieën in zich. Langs de ene kant zorgt de verbinding tussen Mercurius en Neptunus ervoor dat je last kan hebben van een vertroebelde geest, met verwarring tot gevolg. Langs de andere kant heb je Saturnus die retrograde gaat lopen op de 14de graad van waterman  en een heel sterke stempel op de dag drukt. Saturnus is de planeet van grenzen en verantwoordelijkheden, maar legt ook de vinger op zaken om ze je glashelder te maken. Het lijkt me een interessante dag om je acties vooral vanuit je intuïtie te laten ontspruiten. Spirituele groei is een goede piste om vandaag mee bezig te zijn. Ga op zoek naar inspirerende verhalen die jouw aandacht kunnen pakken.

De verbinding tussen Zon en Mars van dinsdag 25 mei kan zorgen voor een slecht humeur doordat je je wat ziekjes voelt. Doe het liever wat rustig aan en neem niet te veel hooi op je vork. Zo voorkom je dat er vandaag ongelukken gebeuren in een moment van onoplettendheid.

Ruimte om te dromen eind mei 2021

De volle maan op de 6de graad van Boogschutter op woensdag 26 mei 2021 brengt je de mogelijkheid om grote denkoefeningen te doen. Neem een visie die je momenteel hebt en maak die groter. Vergroot je doelen en kijk wat er hiermee gebeurt. Heb vooral het geduld en vertrouwen dat jouw dromen werkelijkheid mogen worden als zij de gemeenschap als geheel kunnen dienen. 

Er is een samenstand tussen Mercurius en Venus op de 25ste graad van Tweelingen op zaterdag 29 mei. Dit brengt je de mogelijkheid om nieuwe dingen te bestuderen en te doorgronden. Door stil te staan of na te denken kun jij jouw ideeën verdiepen. Vooral als je op zoek bent naar gidsing over jezelf of een manier om tot innerlijke groei te komen, is het een interessante dag om wat spiritueel werk in te plannen.

Mei 2021 het moment om wijder te dromen

Durf dromen!

Zicht op wat jouw leven nog in de weg staat

Zondag 30 mei start Mercurius aan zijn retrograde vanop de 15de graad van Tweelingen. We worden uitgenodigd om naar binnen te keren en onszelf ruimte te geven om te groeien. Welke dwaasheden blokkeren nu jouw zielenpad? Het kan goed zijn dat je de komende periode met een aantal figuren uit je verleden geconfronteerd wordt om bij te praten en gezichtspunten uit te wisselen. Dit kan je helpen om bepaalde situaties in je leven een andere richting te geven. Vooruitgang komt meestal voort uit interactie met anderen. Verwacht je dus aan betekenisvolle contacten de komende periode en misschien wel een misverstand die je uiteindelijk een geschenk brengt.

We sluiten de maand mei 2021 af met twee verbindingen op maandag 31 mei. De eerste is een verbinding tussen Mars en Neptunus die je de mogelijkheid kan geven om aan je dromen te werken met goede resultaten tot gevolg. De verbinding tussen Venus en Uranus kan je echter wat rusteloos maken vandaag met een nood om je niet gebonden te voelen. Plan dus zeker voldoende ruimte in je agenda vandaag om in je eigen gezelschap te vertoeven. 

Ben jij nu benieuwd geworden naar wat deze standen voor jou persoonlijk te betekenen hebben? Dan is een astrologische gidsing sessie vast iets voor jou. Je boekt nu hier jouw sessie.

Soms is alles wat we nodig hebben een zachte hand met een vleugje magie die jou de juiste weg aanwijst. 

Wil jij terug connectie maken met jouw zielenpad en die dromen eindelijk tot vervulling laten komen?

Dan is een astrologische gidsing jouw eerste stap. 

  • Begrijp welke levensthema’s nu jouw aandacht vragen en wat de juiste gebieden zijn om nu jouw focus op te gaan leggen.
  • Krijg inzicht in de bedoelingen achter de huidige gebeurtenissen en welke lessen er in verborgen liggen.
  • Ontvang mogelijkheden om met toekomstige transits en progressies om te gaan zodat je er het meeste uit kan halen.
  • Begrijp de rode draad doorheen het komende jaar op basis van jouw solaarhoroscoop.
  • Praktische tips en tricks om het komende jaar gracieus door te komen.
  • Allemaal in 1 individuele sessie via Zoom

Wie ben ik?

Hallo, mijn naam is Caroline Risack. Ik ben een doorwinterde astrologe, masseuse en kruidenliefhebber. Gedurende de jaren waarin ik voornamelijk met vrouwelijke klanten werkte, was ik getuige van de grote toegevoegde waarde van een holistische aanpak om tot een gezond hormonaal evenwicht te komen.

Mijn deskundige begeleiding helpt vrouwen om zich aan te passen aan hun natuurlijke ritmes en de flow in hun leven te vinden. Ik leer elke vrouw haar lichaam te eren en voeden als een heilige tempel.

Mijn missie is om vrouwen opnieuw te verbinden met hun ziel, oerkracht en fysiek lichaam, zodat ze hun volledige potentieel kunnen bereiken en hun gaven aan de wereld kunnen geven.

Share this Post

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.