Caroline/ maart 30, 2017/ Astrologie/ 0 comments

Als je inzicht wilt krijgen in je eigen geboortehoroscoop, dan dien je de tekening best in je bezit te hebben. Je kunt deze maken via onderstaande handleiding of je kun mij contacteren voor een pdf met jouw tekening als je mij je geboortedatum, tijd en plaats toestuurt. De gemakkelijkste manier om zelf je geboortehoroscoop te tekenen, is door je geboortegegevens in te vullen op de volgende astrologische website. Hiermee krijg je een tekening van de standen op het ogenblik dat jij geboren werd.

Handleiding voor het tekenen van jouw geboortehoroscoop

Je eigen blauwdruk stond in de hemel bij je geboorte.

Hoe bereken ik mijn eigen geboortehoroscoop?

Als je de gegevens invult kan het interessant zijn om te weten dat het huizensysteem standaard Placidus is. Ikzelf werk met Koch en pas dit dus aan. Hieronder vind je een printscreen van de manier waarop ikzelf mijn horoscoop opvraag op deze website.

Koch geboortehoroscoop berekenen

Printscreen Astro.com instellingen

Als je hierna klikt op “klik om de tekening te berekenen” dan kom je op een tekening van je eigen persoonlijke geboortehoroscoop. Dan kom je onderstaande zaken tegen.

Koch handleiding horoscoop astro

Voorbeeld van een horoscoop

Als je hier op de tekening zelf klikt dan krijg je een afdrukbare tekening zoals hieronder.

Koch geboortehoroscoop voorbeeld handleiding

geboortehoroscoop voorbeeld

En als je op aanvullende tabellen klikt krijg je onderstaande zaken.

voorbeeld Koch tabellen astro horoscoop

Voorbeeld tabellen

Nu lijkt dit nog allemaal Chinees voor het grootste deel onder jullie. Het is een beetje zoals een vreemde taal waar je niet aan gewend bent. Ik zal waarschijnlijk regelmatig zaken vertellen over astrologie en dan kan het gewoon handig zijn je eigen blauwdruk te hebben ongeacht of je deze al kunt lezen of net niet. In de tabellen kun je de planeten zien en de tekens waarin deze zich bevinden. Ook eventuele contacten tussen de verschillende planeten, aspecten genaamd vind je hier op terug.

Net zoals de mens heel veel verschillende lagen heeft, heeft de astrologie ook immens veel lagen. Het is zo dat je een horoscoop uit heel veel verschillende invalshoeken kunt bekijken. Zo bestaat er psychologische astrologie, esoterische astrologie, financiële astrologie, kinderastrologie, relatie-astrologie,… Al deze disciplines voegen een extra laagje toe aan de persoonlijke blauwdruk van een individu.

Astrologie heeft mij de kans gegeven om bepaalde psychologische processen in mijzelf verder te gaan onderzoeken. Alleen al doordat het mij verplicht mijzelf steeds weer in vraag te stellen, vind ik het een waardevol instrument. Ik ben niet steeds akkoord met de zaken die ik lees, maar net hierdoor ontdek ik terug nieuwe zaken aan mijn eigen persoon. Soms zorgt astrologie voor mij voor een nieuwe invalshoek, maar dit hoeft zeker niet voor iedereen zo te zijn.

Als je al in contact bent gekomen met astrologie en hier ervaringen rond hebt, dan hoor ik het graag. Ik ben mij bewust dat de meesten niet zo’n positieve ervaringen hadden met astrologie, wat ik jammer vind. Het is immers zoveel complexer dan de huis, tuin, keukenastrologie.

Als je iets wilt delen kun je me steeds mailen op caroline@astrosanitas.be. Ik antwoord persoonlijk op je berichtje.


 

Wil jij graag toetreden tot de wonderlijke wereld van astrologie en naturopathie?

* indicates required
Share this Post

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.