Caroline/ januari 21, 2019/ Astrologie/ 0 comments

Elke maand hebben we een nieuwe en een volle maan. Deze valt telkens in een ander teken en dus ook in een ander huis in onze horoscoop. Vandaag neem ik jullie mee in de betekenis van de nieuwe maan in de verschillende huizen van jouw horoscoop. Zoals je misschien al weet is de nieuwe maan een nieuw begin. Het huis waarin de nieuwe maan zich bevindt zal bijgevolg het gebied tonen waarop dit nieuwe zich zal tonen. Dit is het beste gebied om jouw nieuwe maan intentie te plaatsen.

Door te kijken waar de nieuwe maan valt, kun jij jouw nieuwe maan intentie aanpassen

De nieuwe maan in 2019

We hebben een aantal nieuwe manen in 2019. In totaal zijn dat er 13 dit jaar. In onderstaande tabel vind je terug wanneer deze waar vallen. Deze punten kun je dan in je eigen geboortehoroscoop opzoeken waardoor jij weet waar de nieuwe maan in jouw horoscoop zal uitwerken. Zo maak jij in 2019 telkens een nieuwe maan intentie die bij de energie van het moment hoort.

DatumTekenGraden
6 januari 2019Steenbok15˚25'
4 februari 2019Waterman15˚45'
6 maart 2019Vissen15˚47'
5 april 2019Ram15˚17'
4 mei 2019Stier14˚11'
3 juni 2019Tweelingen12˚34'
2 juli 2019Kreeft10˚38'
1 augustus 2019Leeuw8˚37'
30 augustus 2019Maagd6˚47'
28 september 2019Weegschaal5˚20'
28 oktober 2019Schorpioen4˚25'
26 November 2019Boogschutter4˚03'
26 December 2019Steenbok4˚07'

Stel jouw nieuwe maan intentie

Als de nieuwe maan in jouw eerste huis valt, kan dit betekenen dat jij een nieuw kapsel of een nieuwe look wenst aan te meten. Het kan ook het ideale moment zijn om jouw fysieke gezondheid een nieuwe boost te geven door goede voornemens te maken rond sporten of diëten. Alles wat met jouw verschijning te maken heeft, zijn goede intenties om nu te stellen.

Valt de nieuwe maan in jouw tweede huis, dan is het een ideaal moment om plannen te maken rond jouw financiën. Daarnaast kan een cursus waardoor je meer zelfvertrouwen krijgt jou goed bevallen deze maand. Alles wat draait rond jouw financiële middelen, jouw eigenwaarde en jouw talenten zijn goede doelen om nu te stellen.

Indien de nieuwe maan in jouw derde huis valt, is het moment gekomen om nieuw leven te blazen in de relatie met een broer of zus. Verder kun je de keuze maken om een communicatiecursus te volgen. Wil je al heel lang iets op papier krijgen? Een maand waarin de nieuwe maan in jouw derde huis valt, is hier ideaal voor.

Met de nieuwe maan in het vierde huis kun je best doelen stellen in jouw directe leefomgeving. Zo kun je ervoor kiezen om jouw slaapkamer wat te herinrichten of meer tijd te maken voor jou geliefde gezinsleden. Jouw focus kan deze maand erg op comfort liggen.

De nieuwe maan in het vijfde huis is het perfecte moment om die nieuwe hobby eindelijk af te trappen. Alles waarin jij jouw ei kwijt kan en waar jij jezelf in kan uiten zijn goede dingen om nu een begin aan te maken.

Nieuwe maan in het zevende huis brengt je de kans om op andere manieren met anderen te verbinden

Zien we de nieuwe maan in het zesde huis dan is het ideaal om veranderingen in jouw dagelijkse routines als intentie te stellen. Ook zaken die jouw gezondheid op dagelijkse basis ten goede komen zijn nu verstandig.

Met de nieuwe maan in het zevende huis kunnen we nieuwe manieren zoeken om ons met anderen te verbinden. Het kan een nieuwe impuls brengen in onze een-op-een relaties.

Vinden we de nieuwe maan in het achtste huis dan is het belangrijk om deze maand voor transformatie te kiezen. Je kunt nu echt komaf maken met de zaken die jou niet meer verder dienen.

Nieuwe maan in het negende huis is perfect als jij nieuwe studies wenst aan te vatten of nieuwe inspirerende reizen wilt boeken. Alles wat jouw horizonten kan verwijden is een goede intentie bij deze nieuwe maan.

Met de nieuwe maan in het tiende huis is het het uitgelezen moment om jouw carrière die nieuwe impuls te geven. Zijn er stappen die jou hoger op die ladder kunnen krijgen? Wil jij al heel lang een begin maken aan een nieuwe loopbaan? Of wil je enkel op een andere manier jouw carrière vorm geven? Nu is het moment om hier plannen rond te maken.

De nieuwe maan in elf brengt jou mogelijkheden om nieuwe vrienden te ontmoeten die gelijkgestemd zijn. Intenties die het maatschappelijk belang dienen kunnen tevens aan de orde zijn in deze maand.

Ten slotte kun je met de nieuwe maan in twaalf bezig zijn met zaken los te laten. Zoek een spirituele cursus of leef je volledig uit in meditatie.

Wil jij meer weten over hoe jij de maan kunt integreren in jouw leven? Schrijf je dan zeker in voor de webinar van 31 januari. Je ontdekt er hoe jij met kleine ingrepen meer het ritme van de maan kan volgen.

Share this Post

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.