Caroline/ oktober 24, 2021/ Astrologie/ 0 comments

November 2021 start met veel vrolijk lawaai. De verbinding tussen Mercurius en Jupiter op maandag 1 november kan je gemakkelijk laten praten. Je geest is erg actief en er kunnen heel fijne en gezellige gesprekken gevoerd worden. Een goede dag dus om sociale contacten in te plannen.

Evenwicht is belangrijk begin november 2021

Dinsdag 2 november kun je best goed op je zenuwstelsel passen. Als je te veel door probeert te duwen in een netelige kwestie zou de rebound een zware fysieke impact kunnen hebben. Gebruik de energie van de verbinding tussen Mercurius en Pluto liever om de situatie vanop een hoge niveau te overzien en vraag je af welke informatie je tot nog toe gemist hebt.

Een verbinding tussen Venus en Uranus kleurt woensdag 3 november. Het kan ervoor zorgen dat je heel erg de behoefte voelt om jouw eigen ding te doen en je eigen pad te volgen. Het wilde, onberekenbare kan je erg aantrekken vandaag. Je zou kunnen beslissen om vandaag je routines aan de kant te zetten en alles eens op zijn kop te zetten. Het zou voor een frisse wind in je leven kunnen zorgen waar je erg naar snakt.

Balans is codewoord november 2021.

Tijd om de balans op te maken en je open te stellen voor het nieuwe

Donderdag 4 november 2021 brengt ons een nieuwe maan op de 13de graad van Schorpioen. Het is een goed moment om na te gaan waar jij jou in je leven met handen en voeten gebonden voelt. Welke idealen lijken momenteel niet tot volle bloei te kunnen komen? Ga echt gaan voelen vandaag. De frustraties, de woede, de pijn, het verdriet. Ze mogen er allemaal zijn. Ga ze niet uit de weg. Het is maar door de emotie ten volle te voelen dat je ruimte zal kunnen maken om nieuwe dingen in je leven uit te nodigen. Het is een mooie nieuwe maanenergie om intenties te poneren zodat jouw fundamenten verstevigd mogen worden om jouw groei te ondersteunen.

De verbinding tussen Zon en Uranus op vrijdag 5 november geeft je een mogelijkheid om plotse wendingen te ervaren die een nieuwe richting tonen. Dit wordt versterkt doordat Venus naar Steenbok verhuist en Mercurius naar Schorpioen. Je communicatie verdiept zich de komende weken, misschien wordt de nadruk zelfs meer gelegd op onderliggende motieven en drijfveren bij jou en de ander. Dit terwijl jij je kunt verbinden met je ambities en doelen op langere termijn. Een mooie dag om de inzichten van gisteren om te buigen naar een nieuwe weg.

Rust met mate, blijf goed in het hier en nu

Zaterdag 6 november brengt ons een verbinding tussen Mercurius en Venus die ons een zekere vorm van charisma kan geven in onze gesprekken. We ervaren een zekere mate van stabiliteit en balans. Het kan hierdoor een goede dag zijn om je zenuwstelsel extra tot rust te brengen met een goede diepgaande massage.

Je kunt op zondag 7 november wat teleurstellende resultaten ervaren door de verbinding tussen Mars en Neptunus. Dit zal voornamelijk het geval zijn als je vervalt in chaos en vluchtgedrag. Tracht de ruimte te vinden om aan jouw idealen en doelen te werken. Het is een goed moment om hier concrete onvoorwaardelijke acties rond te gaan doen. Probeer je goed te beschermen en te aarden zodat je niet beïnvloed kunt worden door externe storende factoren.

Dinsdag 9 november zien we een verbinding tussen Mercurius en Neptunus die je eveneens zin kan geven om te vluchten in je geest. Hierdoor kun je zaken verdraaien en lichtgeraakt reageren. Bevraag jezelf of jouw actie ontstaat uit je intuïtie of uit je ratio. Als je intuïtie vandaag aan zet is, kun je mooie progressie zien.

Tijd om te manifesteren

De samenstand tussen Mercurius en Mars op woensdag 10 november 2021 geeft je een krachtige geest die in staat is om interessante zaken te manifesteren. Je kunt vandaag het gevoel krijgen dat in je materiële noden wordt voorzien. Je kunt bereid zijn risico’s te nemen die anderen niet zouden nemen, maar die jou nu die sprong voorwaarts kunnen doen maken. Indien jij nu nog met een grote angst zit om jouw materiële noden te mogen inlossen en met bijhorende geldblokkades, kan het een ideaal moment zijn om deze te tackelen. De verbinding tussen Mercurius en Saturnus kan je helpen om heel gestructureerd en grondig deze zaken te analyseren. Zolang je vandaag maar veel tijd met jezelf doorbrengt, komt het vast goed.

Mars en Saturnus maken een verbinding op donderdag 11 november waardoor je de mogelijkheid krijgt om geduldig zaken uit te werken die je reeds begonnen bent. Een perfecte dag om serieuze actie naar je doelen te nemen. Plan wel tijdig ontspanning in zodat je systeem niet overbelast geraakt.

De ideale tijd om bij te tanken

Vrijdag 12 november brengt ons een verbinding tussen Zon en Neptunus die je een heel goede slaap kan bezorgen. Ben jij dringend toe aan een dagje rust om bij te tanken? Plan vandaag de broodnodige rust in. Is een dag moeilijk vrij te maken? Dan kan een bewust ogenblik van dagdromen vandaag wonderen doen. En wie weet ontdek je er nog interessante informatie in.

Herbronnen midden november 2021

Wees voorzichtig met inschattingen midden november 2021

De verbinding tussen Mercurius en Uranus op zaterdag 13 november kan ervoor zorgen dat je iets te enthousiast je eigen ideeën poneert waardoor anderen afgeschrikt worden. Probeer niets te overhaasten en tast goed af of de ander nu ruimte heeft om jouw boodschap te ontvangen. Je kunt je erg onrustig voelen en zin hebben om uit je routines te breken. Als je dit ervaart, kan het verstandig zijn om manieren te zoeken om dit wat geleid te doen.

Een verbinding tussen Zon en Jupiter brengt je op maandag 15 november de mogelijkheid dat je iets te veel vertrouwt op jouw geluk. Wees voorzichtig in de keuzes die je maakt en koop eventueel extra tijd in. Je kunt wel nieuwe kansen aangeboden krijgen. Toch heb je beter de ruimte om hier nog even een nachtje over te slapen.

Tijd om afscheid te nemen van zaken

Zon en Pluto verbinden zich op dinsdag 16 november waardoor jij de mogelijkheid krijgt om zaken uit jouw leven te verwijderen die jij niet meer wenst. Je kunt je bevrijden van banden en ketens die over datum zijn.

Woensdag 17 november is er een verbinding tussen Mars en Uranus die kan zorgen voor een portie ongeduld, nervositeit en explosiviteit. Het zou kunnen dat je iets meer op eieren moet lopen dan je gewoon bent in huis. Merk je dat jouw vatje te vol loopt? Gebruik de technieken die jij hebt om jouw emmer te legen. Zoek vooral jouw eigen ruimte op en neem even wat afstand van andere mensen.

De verbinding tussen Mercurius en Neptunus van donderdag 18 november geeft je de mogelijkheid om veel inspiratie te hebben voor schrijfwerk. Ook zou het gemakkelijker kunnen zijn om vandaag boodschappen te ontvangen vanuit andere spirituele lagen. 

Vrijdag 19 november 2021 brengt ons een volle maan op de 18de graad van Stier, wat de graad van twisten is. Het zou kunnen zijn dat je merkt dat er erg veel agressie en woede naar buiten komt. Je kunt het gevoel krijgen dat je niet echt het leven leidt wat je wil leiden. Misschien kom je tot het besef dat een bepaalde relatie jou niet meer voedt. Het kan tijd zijn om op goede voet afscheid te nemen van deze persoon in jouw leven. Zeker de verbinding tussen Venus en Uranus kan je helpen om te kiezen voor jouw eigen unieke pad. Wees je bedacht op luiheid en onverantwoordelijkheid vandaag. De verbinding tussen Zon en Venus zou je iets te veel zin in gemakszucht kunnen geven. Gemak kan zeker op een verantwoordelijke manier.

De zoektocht naar (nieuwe) focus

Zondag 21 november brengt twee verbindingen met Mercurius. Eentje met Jupiter en eentje met Pluto. Je kunt last hebben van brede, wollige gedachten waardoor het moeilijk is om de focus echt te houden. Toch kun je door middel van een woordenstroom zorgen en spanningen van je af laten glijden. Het is een ideale dag om een goede vriendin of therapeut te raadplegen om zaken los te laten.

Vanaf maandag 22 november start het Boogschutterseizoen met Zon in Boogschutter. We verleggen onze focus terug meer naar buiten. Wat ligt er aan de horizon? Wat zijn onze doelen en dromen? Je kunt opmerken dat je meer ruimte ervaart. 

Als Mercurius dan ook in Boogschutter belandt op woensdag 24 november dan kun je ervaren dat je de dromen die aan het broeien zijn echt gaat uitspreken. Je maakt ze hierdoor tastbaarder en zet je intentie duidelijker in de wereld.

onderhoud je lichaam in november 2021

Durf creëren en spelen eind november 2021

Vrijdag 26 november brengt ons een verbinding tussen Mercurius en Venus. Het is hierdoor een goede dag om aan handwerkzaamheden te doen. Als jij dringend een creatief kunstzinnig project wilt verderzetten of zelfs afwerken, kun je dit idealiter vandaag inplannen. Ben jij eerder tekstueel ingesteld? Dan zou je vandaag gemakkelijk vlotte teksten kunnen schrijven.

Op de 8ste graad van Boogschutter hebben we op maandag 29 november 2021 een samenstand tussen Zon en Mercurius. Dit kan ervoor zorgen dat je de mogelijkheid hebt om de juiste keuzes te maken die jouw leven vooruit kunnen helpen. Je kunt je geest en energie goed focussen en hebt erg veel aandacht voor de juiste details. Het leven is een spel.  Jij kunt vanuit deze onschuldige energie en vanuit vertrouwen mooie resultaten bewerkstelligen zolang het in lijn ligt met jouw idealen. De verbinding tussen Mars en Neptunus helpt je hierbij.

Evenwicht zoeken tussen werk en ontspanning

Dinsdag 30 november vind je een verbinding tussen Mercurius en Saturnus die je een erg gestructureerde geest geeft waarmee je heel praktisch en methodisch te werk kunt gaan. Deze energie zal zich afwisselen met de verbinding tussen Venus en Neptunus die je de mogelijkheid geeft om tot ontspanning en rust te komen. Het lijkt me interessant om werkcycli af te wisselen met een danssessie of een rondje muziek luisteren vandaag. 

Ben jij benieuwd naar wat jou het komende jaar te wachten staat? Ontdek het nu in een astrologische gidsingsessie.

Benieuwd wat je het komende jaar te wachten staat?

Soms is alles wat we nodig hebben een zachte hand met een vleugje magie die jou de juiste weg aanwijst. 

Wil jij terug connectie maken met jouw zielenpad en die dromen eindelijk tot vervulling laten komen?

Dan is een astrologische gidsing jouw eerste stap. 

  • Begrijp welke levensthema’s nu jouw aandacht vragen en wat de juiste gebieden zijn om nu jouw focus op te gaan leggen.
  • Krijg inzicht in de bedoelingen achter de huidige gebeurtenissen en welke lessen er in verborgen liggen.
  • Ontvang mogelijkheden om met toekomstige transits en progressies om te gaan zodat je er het meeste uit kan halen.
  • Begrijp de rode draad doorheen het komende jaar op basis van jouw solaarhoroscoop.
  • Praktische tips en tricks om het komende jaar gracieus door te komen.
  • Allemaal in 1 individuele sessie via Zoom

Wie ben ik?

Hallo, mijn naam is Caroline Risack. Ik ben een doorwinterde astrologe, naturopate en vroedvrouw in opleiding. Gedurende de jaren waarin ik voornamelijk met vrouwelijke klanten werkte, was ik getuige van de grote toegevoegde waarde van een holistische aanpak om tot een gezond hormonaal evenwicht te komen.

Mijn deskundige begeleiding helpt vrouwen om zich aan te passen aan hun natuurlijke ritmes en de flow in hun leven te vinden. Ik leer elke vrouw haar lichaam te eren en voeden als een heilige tempel.

Mijn missie is om vrouwen opnieuw te verbinden met hun ziel, oerkracht en fysiek lichaam, zodat ze hun volledige potentieel kunnen bereiken en hun gaven aan de wereld kunnen geven.

Share this Post

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.