Caroline/ oktober 28, 2022/ Astrologie/ 0 reacties

November 2022 begint voor de verandering erg rustig. We zitten wel nog midden in het eclipsseizoen, maar de eerste dagen is er een relatieve rust aan de hemel. Tot donderdag 3 november. Dan gebeurt plots alles tegelijk bij wijze van spreken. De zon maakt dan een verbinding met Mars, Mercurius met Neptunus en Venus met Jupiter. Veel verschillende energieën die erop wijzen dat het een dag kan zijn waarop je best wel eens overspannen kan zijn. Durf dus nee zeggen op overtollige afspraken die donderdag en bekijk wat je eventueel kan verplaatsen. Je kan opmerken dat je minder scherp bent dan gewoonlijk en eigenlijk best wel veel gezelschap verlangt. Een afspraak inplannen met een goede vriendin om samen een film te gaan kijken is een ideale invulling voor deze energieën.

Vrijheid en onvoorzichtigheid begin november 2022

Op zaterdag 5 november zien we dan eerder het omgekeerde. Je voelt een grote nood aan vrijheid met de Venus-Uranusverbinding. Je wil jouw ding doen en hebt best wel wat energie hiervoor met Mercurius in verbinding met Mars. Alleen bestaat de kans dat je even ontploft als jij overbevraagd wordt. Geef dus tijdig jouw grenzen aan en plan niet te veel sociale verplichtingen om deze dag vlotjes door te geraken.

De verbinding op zondag 6 november tussen Zon en Jupiter geeft een vleugje onvoorzichtigheid. Durf vandaag wat meer marge inplannen als je plannen hebt en reken op onverwachte vertragingen. Plan liever geen perfectionistisch werk in waar het op de details komt. Sociale afspraken zijn prima om op de planning te zetten.

Connectie maken met jezelf in november 2022

Nu draait het om jou

Maandag 7 november 2022 zien we dan een verbinding tussen Venus en Saturnus die je het gevoel kan geven dat je moeilijk verbinding maakt met anderen. De verbinding tussen Mercurius en Jupiter zorgt ervoor dat jouw gedachten alle kanten op schieten. Het is moeilijk om jouw focus te bewaren vandaag. Wees je bewust dat jouw inschattingen vandaag niet kunnen kloppen en dat je je later nog eens over bepaalde dossiers zal mogen buigen.

De volle maan van dinsdag 8 november 2022 vindt plaats op de 17de graad van Stier. Het is belangrijk om vandaag vooral te luisteren naar de signalen die je ontvangt. Het is immers ook een maaneclips. De emoties kunnen hierdoor dus extra hoog oplopen. Als je tegen bepaalde problemen opbokst, zie dit dan als tekens om jouw koers te gaan wijzigen. Het is nu zaak om jouw intuïtie te volgen en niet op pure wilskracht de richting te proberen bepalen. Go with the flow is nu echt van toepassing.

De samenstand tussen Zon en Mercurius op dezelfde dag op de 17de graad van Schorpioen geeft aan dat het tijd is om je open te stellen voor inspiratie van je hogere zelf. Door met jouw creativiteit aan de slag te gaan, kun jij zaken manifesteren die je niet voor mogelijk achtte. Keer dus naar binnen en laat dat vonkje jou inspireren voor meer.

Woensdag 9 november hebben we een verbinding tussen Mercurius en Uranus die je wat strubbelingen in relaties kan opleveren. Sommige vrienden zijn helemaal niet mee met jouw revolutionaire ideeën en besluiten om je links te laten liggen. Kies dus bewust aan wie jij jouw processen gaat delen. Dit wordt nog eens benadrukt door de verbinding tussen de Zon en Uranus. Het is een dag waarop je veel plotse wendingen mag verwachten, maar wees niet te impulsief in relaties met anderen.

Moeilijker connectie maken met anderen midden november 2022

De verbinding tussen Mercurius en Saturnus op donderdag 10 november brengt je de mogelijkheid om heel veel denkwerk te verzetten. Alleen kan het wel wat eenzaam voelen. Door goed gezelschap voor jezelf te zijn, kan dit best wel een plezierige dag worden. Zeker met de energie van Venus en Neptunus die jou een extra gevoeligheid geeft voor alle mooie zaken in het leven. Zet dus gerust een extra muziekje op die jou een fijn gevoel geeft om de sfeer goed te zetten tijdens het afwerken van je to do lijst.

Zon en Saturnus maken op vrijdag 11 november een verbinding met elkaar. Dit kan ervoor zorgen dat je het moeilijker vindt om jezelf uit te drukken. Je krijgt je ideeën moeilijk verwoord. De juiste woorden lijken niet te komen. Geen goede dag om te brainstormen dus. Je kan wel zaken afhandelen waar je de stappenplannen voor liggen hebt.

Inspiratie en nieuwe informatie

Zaterdag 12 november is er een verbinding tussen Mercurius en Neptunus. Een ideale dag om zaken op te pikken als inspiratie. Durf dus gerust een museumbezoek in te plannen of bekijk een documentaire die jou nieuwe ideeën kan brengen voor jouw toekomst. Waar loop jij momenteel vast? Plan een inspirerende activiteit hiervoor in.

Wanneer Venus en Pluto op zondag 13 november een verbinding maken met elkaar ontdek je een aantal nieuwe weetjes vanuit jouw netwerk die jou helpen om eindelijk die langverwachte doorbraken uit te voeren. Hou dus jouw oren en ogen open voor interessante informatie vandaag!

Mercurius maakt een verbinding met Pluto op dinsdag 15 november. Maar dat is niet het enige. Ook de Zon maakt een verbinding met Neptunus en Venus met Jupiter. Een perfecte dag om anderen aan te trekken die achter jouw ideeën staan en jouw netwerk verder uit te bouwen. Je hebt de mogelijkheid om jouw ideeën echt vorm te geven in je gedachten en zo het begin te leggen voor het manifesteren ervan. Zorgen kan je op de een of andere manier gewoon gemakkelijker van je afzetten. Een zeer ontspannende dag dus.

Durf te dromen in november 2022

Tijd om terug te gaan dromen

Vanaf woensdag 16 november 2022 komt Venus in Boogschutter terecht. Dit zorgt ervoor dat we de komende weken iets meer zin hebben om onze grenzen te verleggen en nieuwe ervaringen op te doen. De verbinding van Mercurius met Jupiter zorgt ervoor dat er een optimistische sfeer is. Een best wel fijne dag zo.

Wanneer op donderdag 17 november ook Mercurius in Boogschutter komt, richt ook ons denken en spreken zich weer meer naar buiten. We beginnen na te denken over onze dromen voor 2023. Welke intenties ga jij neerzetten voor het nieuwe jaar? Waar wil jij naartoe? Welke groeikansen zie je? Zomaar een paar vragen om de komende tijd je over te gaan buigen.

Zon maakt een verbinding met Pluto op vrijdag 18 november. Dit geeft je de kans om je te bevrijden van kettingen en banden waar jij al te lang in vasthangt. Durf deze energie dan ook aangrijpen om de juiste knopen door te hakken. Je zal met enig gemak de zaken die je niet meer wil achterlaten.

Jezelf gronden is key

Zaterdag 19 november is er een verbinding tussen Mars en Neptunus op til die je erg veel moeite kan geven om te focussen. De resultaten zijn teleurstellend en je kan moeilijk helder nadenken. Het kan zelfs zo erg zijn dat je wegvlucht in drank of andere middelen. Probeer liever wat luchtige activiteiten op de planning te plaatsen en ga radicaal voor het ontspannen van jouw zenuwstelsel.

Op maandag 21 november 2022 hebben we een verbinding tussen Zon en Jupiter die je een boel nieuwe kansen kan brengen. Houd je blik en handen open voor de kansen die zich aanbieden en sta open voor beloningen. De samenstand tussen Mercurius en Venus op de 8ste graad van Boogschutter draagt hier nog eens aan bij. Je kan hierdoor wel erg rusteloos zijn en misschien wat te kwistig met geld omspringen. Ga op zoek naar kansen, maar let dus wat op jouw portefeuille.

Droom groots en durf zaken loslaten eind november 2022

Vanaf dinsdag 22 november komt de Zon in Boogschutter. De ideale maand om jouw jaar te evalueren en na te gaan waar jij volgend jaar de focus op wil gaan leggen. Droom gerust groots. Hoe meer je durft dromen, hoe meer kans dat je volgend jaar zotte zaken zal bereiken. Het is namelijk zoals een spier die je traint. Door wat verder te gaan dan je normaal doet, merk je dat jij jouw blik verruimt. Het proberen alvast waard.

De nieuwe maan in Boogschutter valt deze keer op woensdag 23 november 2022. Dit op de tweede graad. Het is een graad van strijd en vijanden. Niet zo’n fijne energie dus. Het interessantste wat jij hiermee kan doen is aan de slag gaan met alles wat verstard is in jouw denken. Welke zaken zijn eigenlijk al lang over datum in jouw leven? Dit zijn ideale intenties om de komende maancyclus mee aan de slag te gaan. Ga op zoek naar datgene wat jij nu mag achterlaten en verwijderen uit jouw leven. Het is tijd!

Zoek naar balans

Donderdag 24 november heeft een erg Jupiteriaanse invulling gezien Jupiter terug recht gaat lopen op de 29ste graad van Vissen. Het is een graad van bijzondere vermogens. Ideaal dus om aan de slag te gaan met verborgen talenten van jou. Laat je vooral niet door anderen vertellen wat jij moet doen. Het is nu tijd om jouw weg te lopen en in jouw authentieke kracht te gaan staan. De verbinding tussen Mercurius en Pluto maant echter aan tot matiging. Het is belangrijk om niet over je grenzen te gaan zodat je geen breakdown krijgt. Ga op zoek naar afwisseling tussen inspanning en ontspanning.

Venus maakt dan weer een verbinding met Pluto op vrijdag 25 november 2022. Dit brengt je mogelijks wat minder leuk nieuws. Blijf vooral rustig en wees dankbaar dat je de boodschap ontvangt. Je zal merken dat je deze informatie nodig had om verder te kunnen met jouw leven. Hoe onaangenaam dit ook voor je was.

Maandag 28 november zien we een verbinding tussen Mars en Saturnus aan de hemel. Dit brengt je een mooie dosering van discipline en doorzettingsvermogen. Een ideale dag om zaken af te werken en mooie vooruitgang te verkrijgen.

November 2022: tijd om vooruit te kijken

Agendabeheer is nu aan de orde

Wanneer Mercurius een verbinding maakt met Mars op dinsdag 29 november is er een reëel risico op overspanning. Wees voorzichtig en plan jouw agenda niet te vol. Je hebt moeite om jouw hoofd te legen van alle gedachten. Even tijd maken om je neer te zetten met een blad papier om je hoofd leeg te schrijven kan hier een mooie oplossing zijn.

We sluiten de maand november 2022 af met een verbinding tussen Mercurius en Saturnus die je een heel grote denkkracht geeft. Ideaal als jij iemand bent die graag maandelijks jouw planning maakt. Houd woensdag 30 november alleszins vrij in je agenda om planmatige activiteiten uit te voeren of meer ingewikkelde projecten af te werken. Het zal je erg veel brengen.

Wil jij graag weten wat deze informatie voor jou persoonlijk te betekenen heeft? Dan is een astrologische gidsingsessie hetgeen je zoekt. Je boekt hem hier.

Benieuwd waar jij naartoe gaat?

Soms is alles wat we nodig hebben een zachte hand met een vleugje magie die jou de juiste weg aanwijst. 

Wil jij terug connectie maken met jouw zielenpad en die dromen eindelijk tot vervulling laten komen?

Dan is een astrologische gidsing jouw eerste stap. 

  • Begrijp welke levensthema’s nu jouw aandacht vragen en wat de juiste gebieden zijn om nu jouw focus op te gaan leggen.
  • Krijg inzicht in de bedoelingen achter de huidige gebeurtenissen en welke lessen er in verborgen liggen.
  • Ontvang mogelijkheden om met toekomstige transits en progressies om te gaan zodat je er het meeste uit kan halen.
  • Begrijp de rode draad doorheen het komende jaar op basis van jouw solaarhoroscoop.
  • Praktische tips en tricks om het komende jaar gracieus door te komen.
  • Allemaal in 1 individuele sessie via Zoom!

Wie ben ik?

Caroline Risack is een professionele astrologe. Ze gelooft erin dat ze vanuit de complexiteit van de astrologische horoscoop praktische en down-to-earth adviezen destilleert die de levens van haar cliënten transformeert.

Zelfkennis is het begin van alle wijsheid. Of cliënten nu kiezen voor een éénmalige Astrologische Gidsingsessie of een diepe duik nemen in hun geboortehoroscoop door middel van het Astrologie Embodied traject, ze maken terug connectie met zichzelf. Dit komt hun zelfvertrouwen en zelfbewustzijn ten goede.

Caroline’s expertise helpt cliënten om zich aan te passen aan hun eigen natuurlijke ritmes en zo hun flow in het leven terug te vinden. 

Omdat Caroline gelooft in echt holistische zorg is zij ook nog werkzaam als naturopaat. Hiernaast is zij bezig met de opleiding tot vroedvrouw om zo vrouwen te ondersteunen in hun hormonale gezondheid. Haar expertise leert ieder terug connectie maken met hun lichaam en deze te eren en vertroetelen als een heilige tempel.

Caroline’s missie is het terug verbinden van klanten met hun ziel, oerkracht en fysieke lijf zodat ze hun volle potentieel kunnen bereiken en hun gaven aan de wereld kunnen schenken. Zo maakt zij de wereld tot een mooier plekje.

Deel dit Bericht

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.