Ben jij op zoek naar een hands-on oplossing van jouw spierspanningen en wil jij graag de weldaad ervaren van een diepgaande massage en voetreflexologie? Dan ben je in mijn praktijk in Bredene aan het goede adres. Of jij nu af en toe nood hebt aan een ontstressende sessie of eerder op zoek bent naar een langere termijn opvolging. Elke sessie is op maat van jouw lichaam. Is fysiek langskomen geen optie? Kijk dan hier voor de online mogelijkheden.

Intake Touch of Healing

Jouw gezondheid is je kostbaarste schat, toch? Alleen kan je lichaam met bijhorende klachten soms echt een pain in the ass zijn. Jouw fantastische plannen lijken steeds weer gedwarsboomd te worden door dat lieve lijf van jou. Of is dit slechts een illusie?

Doorheen dit traject kom je terug in contact met de taal van je lichaam. Jouw lichaam heeft haar eigen redenen om de klachten te vertonen die je ervaart. Het verhaal achter die klachten, dat is hetgeen waarvoor ruimte ontstaat. En in die ruimte ontstaat begrip en rust. Een rust die zo hard nodig is om de balans terug te vinden.

Want als jouw lichaam in balans is lief mens, dan heb jij een extra bondgenoot tot je beschikking om jouw dromen te manifesteren. Wil jij eindelijk de gezondheid claimen die in de sterren geschreven staat en zo de sterren van de hemel gaan blazen? Dan ben jij in dit traject aan het juiste adres.

Balanssessie

Soms heb jij nood om gewoon even in jouw lichaam te kunnen zakken. De stress van alle dag even vergeten en lekker wegdromen bij een heerlijke manuele behandeling. Hiervoor is deze Balans Sessie bedoeld. Een losse sessie waarin ik rust schep in jouw lichaam door middel van verschillende manuele behandelingen. Een ideaal geschenk om wat me-time voor jezelf in te plannen.

Want massage is een mooie manier om rust te brengen in je lijf en in je hoofd. Door de combinatie van DSR (een diepe drukpuntmassage), PSR (voetreflexologie) en ontspanningsmassage, voel jij jezelf echt even in je lichaam zakken. Een zachte manier dus om de balans te herstellen tussen je hoofd en je lichaam. Ideaal voor drukke bezige bijtjes die hun lichaam willen verzorgen tegen de stresserende levensomstandigheden.

Ontdek je Celgezondheid

Ontdek hoe gezond jouw cellen echt zijn met een celgezondheidstest. Deze wetenschappelijk onderbouwde methode helpt jou bij het herstellen van een gezonde celademhaling.

Zo verbeter jij jouw vitaliteit, energieniveau en sportieve prestaties.

Door het herstellen van jouw celademhaling, kunnen jouw mitochondriën maximaal energie produceren en herstel jij jouw hormonale balans.

Wat kost dit?

Locatie praktijk

Mijn praktijkruimte bevindt zich op de eerste verdieping en is enkel via een trap toegankelijk.

Indien je een hondenallergie hebt, weet dan dat ik niet alle allergenen kan uitsluiten gezien er een grote hond in huis aanwezig is. 

Is langskomen geen optie? Kies dan hier voor een online optie. 

Wat zeggen anderen over mij?

“Caroline is een warme en zorgzame therapeut met heel wat levenswijsheid die je verderhelpt voor fysieke en mentale gezondheidsproblemen. Geen darmklachten meer sinds haar behandeling met onder andere prebiotica en ook een stuk op vastgeroeste emoties gewerkt. Aanrader: haar aangepaste massages!”

— Ellen Tas

Wie ben ik?

Hallo daar, ik ben Caroline Risack. Een enthousiaste naturopate die ook nog eens vroedvrouw in opleiding is. Hormonen en stressgerelateerde klachten zijn helemaal mijn ding. Ik help jou terug connectie te maken met je lichaam en deze te eren en vertroetelen als een heilige tempel door je te helpen om je aan te passen aan je eigen natuurlijke ritme.

 

Mijn missie is om je terug te verbinden met je natuurlijke flow in het leven zodat jij je volle potentieel kan bereiken en je gaven aan de wereld kan schenken. Zo maken we samen de wereld steeds weer een mooier plekje.