Caroline/ december 4, 2017/ Astrologie/ 0 reacties

We vinden heel veel informatie terug in de geboortehoroscoop. Voor wij geboren werden, kozen wij een aardse taak op deze aardbol. Soms is het een roeping, maar vaak zijn het zaken die we doorheen het leven ontwikkelen. Informatie hierover ligt onder andere verscholen in het tiende huis. De cusp (het beginlijntje) van het tiende huis wordt ook onze midhemel genoemd. Als je wil beginnen ontcijferen wat er vervat zit in je geboortehoroscoop is een tekening noodzakelijk. Je vraagt jouw exemplaar hier aan.

Ons tiende huis staat symbool voor alle omstandigheden die gelinkt zijn met ons maatschappelijk functioneren in de openbaarheid. We vinden er hetgeen in het oog springt en zichtbaar is voor anderen, maar ook hoe wij door de maatschappij gezien wensen te worden. Het toont net die domeinen waarvoor we bewonderd, gerespecteerd en geëerd wensen te zijn. Langs de andere kant vinden we er tevens terug wat de maatschappij van ons verwacht. Hier vinden we onze wisselwerking met de buitenwereld.

Hier vinden we wat we voor anderen proberen te betekenen, alsook de aard van onze relatie met de wereld en maatschappij. Het is de publieke plaats, waar we ons plaats proberen te vinden door middel van carrière, reputatie of toegiften. We vinden er onze weg naar de top en welke ambities wij koesteren. Onze autoriteit en authenticiteit die we ontwikkelen in de loop van ons leven, bevindt zich hier. We vinden er wat we nodig hebben om onze reputatie te verbeteren en te ondersteunen. Het zijn onze bijdragen aan de wereld waar wij deel van uitmaken. Het toont ook ons ouderbeeld.

Een midhemel in Ram geeft een actieve carrière met risico’s

Ram op cusp 10 van de horoscoop toont ons mensen die de neiging hebben een zeer actieve rol te spelen in de maatschappij. Ze initiëren nieuwe projecten en zijn echte voorvechters van hun ideeën. Ze worden graag gerespecteerd voor hun assertiviteit en vechtlust. Qua carrière zullen rammen gemakkelijk voor een actieve carrière kiezen waar ze hun talenten kunnen inzetten. Je vindt ze gemakkelijk terug in technische beroepen, verkoopsfuncties en zelfstandigen. Ze durven risico’s nemen in hun job.

De Stier is productief met oog voor de geneugten van het leven

Stier op cusp 10 van de horoscoop toont personen die vooral tastbare, kwaliteitsvolle zaken willen doen in de maatschappij. Ze worden door anderen vaak als productief aanzien en voelen zich best thuis in een job waarbij het milieu en de natuur enigszins gerepresenteerd zijn. Qua carrière kun je ze ook gemakkelijk vinden in een restaurant als kok en in de financiële wereld. Het is voor hen belangrijk om ook te kunnen genieten in het leven van alledag. Vaak zijn deze mensen de rots in de branding voor anderen en worden zij als zeer betrouwbaar ingeschat.

Bij Tweelingen staat netwerken en variatie

Tweelingen op cusp 10 van de horoscoop toont ons mensen die geboren zijn om te netwerken. Ze vormen een communicatieve draaischijf in hun wereld. Vaak hebben deze mensen meerdere gevarieerde functies of een zeer divers takenpakket. Qua carrière vind je ze gemakkelijk in een job in de informatietechnologie, een klantendienst of een andere functie waarbij communicatie belangrijk is. Hun ambities zijn niet vastomlijnd, maar fluctueren naargelang de mogelijkheden. Routine is dodelijk voor hen.

ram, stier, tweelingen, kreeft, leeuw, maagd, weegschaal, schorpioen, boogschutter, steenbok, waterman, vissen, 10de huis, tiende huis, midhemel, carrière, beroep, maatschappelijke functie, roeping, aardse taak, karma

De maatschappij is een grote familie voor de Kreeft

Kreeft op cusp 10 van de horoscoop toont ons personen die zorg dragen voor anderen op maatschappelijk gebied. De maatschappij is hun familie en ze zijn erg aangedaan van elk onrecht in de wereld. Het liefst zouden ze de hele wereld voeden en beschermen. Je ziet deze mensen vaak terug in een carrière in de zorgsector of het maatschappelijk werk. Soms kun je ze ook aantreffen in de immobiliën of in een horecafunctie. De maatschappij is hun thuis, de leden ervan zijn als hun jongen die ze dienen te beschermen en voeden.

Leeuw wil de leidersrol in de schijnwerper

Leeuw op cusp 10 van de horoscoop toont ons mensen die voluit gaan voor de leidersrol in de maatschappij. Leeuwen treden gemakkelijk in het openbaar en worden gemakkelijk door de maatschappij in een leidende rol gezet. Je kunt ze tevens terugvinden in beroepen waarin ze zichzelf sterk kunnen in de schijnwerper zetten en poneren. Het zijn de managers, leiders, acteurs en sterren van onze maatschappij.

Nuttige dienstbaarheid naar maatschappij staat centraal bij midhemel in maagd

Maagd op cusp 10 van de horoscoop toont ons mensen die zeer hard en nauwkeurig werken. Er is veel oog voor orde en detail in hun werk. Het werk dat ze afleveren is van hoge kwaliteit en zonder fouten. Ze voelen zich het best in functies waarbij ze hun analytische vaardigheden kunnen inzetten en waar de details belangrijk zijn. Het is belangrijk dat een functie nut heeft voor de maatschappij. Je kunt maagden terugvinden bij schoonmaakfirma’s, boekhoudkantoren, spa’s en gezondheidsberoepen.

Weegschalen zijn bruggenbouwers

Weegschaal op de midhemel van de horoscoop toont ons personen die een brug slaan tussen tegenstellingen in de maatschappij. Het zijn degenen die groepen bij elkaar brengen en de plooien glad strijken. Ze kunnen zich erg thuis voelen in een diplomatieke functie waar het sluiten van compromissen belangrijk is. Daarnaast vind je ze ook gemakkelijk in functies waarbij schoonheid belangrijk is, zoals een kunsthandelaar of galeriehouder. Het is belangrijk voor hen om gerespecteerd te worden voor hun diplomatieke vaardigheden.

Bij de Schorpioen draait het om transformatie

Schorpioen op cusp 10 van de horoscoop geeft mensen die de dieptes van de maatschappij proberen te bevatten, confronteren en transformeren. Ze wensen een diepe invloed te hebben en de zaken van onderuit te transformeren. Ze kunnen de minder mooie kanten van de maatschappij blootleggen en hier een lans voor breken. Het kunnen ware maatschappijcritici zijn. Je vindt ze ook gemakkelijk in een carrière als psycholoog of detective.

Verspreiden van kennis en wijsheid is Boogschutter zijn ding

Boogschutter op de midhemel van de horoscoop geeft mensen die veel kennis en wijsheid verzamelen en deze dan ook verspreiden. Het zijn de leraars en de filosofen van onze samenleving die inspireren en motiveren. Het is voor hen belangrijk dat we open staan voor andere culturen en religies om samen te leven als multiculturele samenleving. Je zou ze ook gemakkelijk kunnen aantreffen in een internationale functie of een functie waarbij ze reizen begeleiden.

ram, stier, tweelingen, kreeft, leeuw, maagd, weegschaal, schorpioen, boogschutter, steenbok, waterman, vissen, 10de huis, tiende huis, midhemel, carrière, beroep, maatschappelijke functie, roeping, aardse taak, karma

Bij Steenbok is Rome niet op 1 dag gebouwd

Steenbok op cusp 10 van de horoscoop geeft personen die het belangrijk vinden om een stevige structuur te bouwen voor hun maatschappelijke carrière. Ze schenken veel aandacht aan het leggen van een goed fundament en gaan veel organiseren en regelen om de maatschappij op de sporen te krijgen en te houden. Het zijn degenen die met gemak een verantwoordelijke positie in de maatschappij innemen. Ze kunnen veel frustraties doorstaan op hun carrièrepad zolang ze het lange termijn doel maar behalen.

Waterman zijn onafhankelijke vernieuwers

Waterman op de midhemel van de horoscoop vindt zelf zijn eigen maatschappelijke functie uit. Ze hebben de neiging om een heel eigen kijk op de maatschappij te hebben en houden ervan om baanbrekend bezig te zijn. De omgeving ziet vaak dat het mensen zijn die zaken vernieuwen op een onafhankelijke wijze. Je vindt ze tevens gemakkelijk in onderzoekscarrières en in ondernemerschap. Hun carrière is vaak gevormd door out of the box denken en kan een bont allegaartje van functies zijn.

De muzes van de maatschappij? Dat zijn de Vissen

Vissen op cusp 10 van de horoscoop geeft personen die de neiging hebben om anderen te inspireren. Het zijn de muzes van onze samenleving die ons het contact met onze dromen niet laten verliezen. Vaak weten deze mensen zelf niet volledig wat ze aan het doen zijn en vloeien zij mee met het geheel van de samenleving. Je kunt deze mensen gemakkelijk terugvinden in een artistieke carrière of in een carrière waarbij zingeving en het onzichtbare belangrijk is.

Is het tijd om eindelijk jouw zielenpad in de wereld te gaan zetten en te ontdekken hoe je die beperkende overtuigingen de deur uit stuurt? Dan is het embodied astrologie traject mijn pareltje wat je zoekt. Ontdek hier dit transformerende traject.

Wil jij eindelijk jouw sterrenpad bewandelen?

Om je volle potentieel te ontluiken, is het belangrijk om te weten welke stappen je kunt nemen. 

Merk jij ook dat er meer aan het leven is, maar dat je er geen grip op lijkt te krijgen? Ben jij op zoek naar jouw echte ík?

Dan is embodied astrologie jouw partner in crime.

  • Ga aan de slag om eindelijk jezelf ten volle te omarmen zoals jij bent
  • Ontdek belangrijke relatiedynamieken of patronen en doorbreek deze met behulp van de Akasha kronieken
  • Leer jouw lessen en spirituele pad kennen

Kortom een unieke transformatieve reis naar de kern van jouw zijn zodat jij eindelijk jouw ware potentieel in de wereld kan gaan zetten met behulp van astrologie, Human Design en de Akasha kronieken. 

Wie ben ik?

Caroline Risack is een professionele astrologe. Ze gelooft erin dat ze vanuit de complexiteit van de astrologische horoscoop praktische en down-to-earth adviezen destilleert die de levens van haar cliënten transformeert.

Zelfkennis is het begin van alle wijsheid. Of cliënten nu kiezen voor een éénmalige Astrologische Gidsingsessie of een diepe duik nemen in hun geboortehoroscoop door middel van het Astrologie Embodied traject, ze maken terug connectie met zichzelf. Dit komt hun zelfvertrouwen en zelfbewustzijn ten goede.

Caroline’s expertise helpt cliënten om zich aan te passen aan hun eigen natuurlijke ritmes en zo hun flow in het leven terug te vinden. 

Omdat Caroline gelooft in echt holistische zorg is zij ook nog werkzaam als naturopaat. Hiernaast is zij bezig met de opleiding tot vroedvrouw om zo vrouwen te ondersteunen in hun hormonale gezondheid. Haar expertise leert ieder terug connectie maken met hun lichaam en deze te eren en vertroetelen als een heilige tempel.

Caroline’s missie is het terug verbinden van klanten met hun ziel, oerkracht en fysieke lijf zodat ze hun volle potentieel kunnen bereiken en hun gaven aan de wereld kunnen schenken. Zo maakt zij de wereld tot een mooier plekje.

Deel dit Bericht

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.