Caroline/ augustus 8, 2022/ Astrologie/ 0 reacties

Dat kan! Willen we namelijk allemaal niet wat meer overvloed in ons leven aantrekken? Jouw geboortehoroscoop wijst jou de weg! Volg deze unieke leidraad om een altaar te bouwen om overvloed te manifesteren in je leven op basis van jouw eigen geboortehoroscoop.

Geld en inkomsten zijn klassiek verbonden met het tweede huis uit jouw geboortehoroscoop. Neem deze er dus bij en kijk welk teken zich in het begin van jouw tweede huis bevindt. Heb jij nog geen geboortehoroscoop in je bezit? Vraag de jouwe dan gratis hier aan.

Overvloed manifesteren met Ram op het tweede huis

Maak een collage waarin jij jezelf in het midden plakt. Er rond kies je voor plaatjes die jou tonen wat jij allemaal zou ondernemen als jij overvloed zou kennen. Welke activiteiten zou jij doen? Waar zou jij naartoe gaan? Gebruik vooral de kleur rood op jouw altaar. Leg er gerust een rode robijn op om jouw overvloedsenergie te versterken. 

Het altaar van de Stier op het tweede huis.

Op jouw altaar mag de fysieke representatie van overvloed niet ontbreken. Vergeet er dus zeker geen fysieke geldstukken op te leggen. Gebruik ook wat rijpe vruchten in een mooie goudkleurige schaal om jouw altaar aan te kleden. Het is belangrijk dat jouw idee van overvloed ook fysiek zichtbaar is op jouw altaar. Een visionboard kan helpen om alles nog concreter en tastbaarder te maken.

overvloed manifesteren voor stier op het tweede huis

Tweede huis in Tweelingen

Wat bij jou zeker niet mag ontbreken op jouw altaar zijn inspirerende quotes. Kies een aantal geldgerelateerde quotes en schrijf die op een leuke manier neer om jouw altaar te decoreren. Wat dacht je bijvoorbeeld om een groen kleedje te gebruiken waar jij in textielstift overvloed gerelateerde woorden op schrijft? Een brainstormlijstje met manieren waarop jij overvloed kan creëren mag niet ontbreken op jouw altaar. Je kan deze ook ritueel verbranden om het over te laten aan de kosmos hoe je het moet doen en je hoofd wat leger te maken.

Kreeft op je tweede huis

Jouw overvloedsaltaar mag echt gelinkt worden met vruchtbaarheid. Het kan interessant zijn om beeldjes erop te zetten van vruchtbare vrouwen of een afbeelding van een vruchtbaarheidsgodin zoals Diana. Het gebruiken van een gouden ei in een mooi nestje kan voor jou een beeld zijn om geld zich bij jou thuis te laten voelen.

Overvloed manifesteren met Leeuw op het tweede huis

Jij decoreert jouw altaar best met edelstenen die overvloed aantrekken. Je zou kunnen kiezen voor een jade nefriet. Deze steen verbind je met de energie van ware overvloed, waardoor je die energie in materiële vorm kan manifesteren. Durf ook gebruik maken van metalen voorwerpen die voor jou overvloed voorstellen of dit nu een beeldje is of effectief geldstukken.

Meer overvloed met maagd op het tweede huis

Gebruik op jouw altaar een granenvlecht of een boeket met prachtige rijpe grassen. Bak een heerlijk brood en zet het als offer op jouw altaar. Probeer jouw altaar dicht bij de keuken te plaatsen en schenk er aandacht aan voor elke maaltijd. Je zou er ook voor kunnen opteren om effectief een bord en bestek te schikken op jouw altaar met een goudstuk en/of stuk brood erop.

Overvloed manifesteren met weegschaal op jouw tweede huis

Voor jou moet jouw altaar vooral een plek zijn waar je schoonheid ziet. Ga op zoek naar kunst die voor jou symbool staat voor overvloed. Zet een hele mooie vaas op jouw speciale plekje en vul deze met vers water en een prachtig boeket met gele en/of paarse kleurschakeringen. Je kan er ook voor kiezen om een balancerende constructie te bouwen met platte stenen. Gebruik peridoot als edelsteen om jou de bron van overvloed te laten zien.

Tweede huis in Schorpioen

Zet op jouw altaar een schaal met licht vochtige aarde waar je wat koperen muntstukken begraaft en doe hier zaadjes van tuinkers in om kleine kiemen te kweken. Geef dagelijks water aan deze pot met aandacht voor het uitspreken van positieve affirmaties. Gebruik vooral aardende tinten op jouw altaar en decoreer het met goudgele bladeren. Schrijf elke dag minstens 1 beperkende overtuiging neer op een blad en verbrand deze ritueel in een vlam op een dinsdag.

Het altaar van de Boogschutter op het tweede huis

Gebruik op jouw altaar afbeeldingen van een gouden zonsondergang. Als het lukt, liefst in een kader met een gouden glinsterende rand. Gebruik een purperen kleed en leg er wat goudgele bloemen op. Werk af met een goudgele en een paarse kaars. Steek elke dag bewust de kaars even aan op het ogenblik dat jij zaken neerschrijft in een manifestatiedagboek. Door dagelijks bewust om te gaan met de zaken die je die dag manifesteerde, trek je meer hiervan aan.

Overvloed manifesteren met steenbok in jouw tweede huis

Jij verlangt naar een duurzame manier van overvloed. Het kan interessant zijn om zaken voor op jouw altaar te maken in klei of fimo. Ga op zoek naar een aantal leuke aarden schaaltjes waar je verschillende voorwerpen in kan leggen of maak ze gewoon zelf. Je kan denken aan een schaaltje met wat honing, eentje met wat melk en eentje met mirretakjes. Bouw jouw altaar op in stapjes en gebruik meerdere lagen om tot je eindresultaat te komen.

Overvloed manifesteren met Waterman op het tweede huis

Jij doet er goed aan om op zoek te gaan naar een aantal esoterische voorstellingen van overvloed zoals de slang die in zijn eigen staart bijt. Je zou ook het cijfer acht meermaals terug kunnen laten komen op jouw altaar. Gebruik wat pentakel tarotkaarten die voor jou het best aangeven welke overvloedsenergie jij wil gaan ervaren. Haal je inspiratie vooral bij de mystieke systemen van deze wereld.

Het altaar van het tweede huis in Vissen

Zorg er vooral voor dat jouw altaar qua vibe echt goed voelt. Gebruik wat grondende wierook op je altaar om jou te helpen om overvloed aan te trekken. Leg een witte doek op je altaar waarop je allemaal verschillende affirmaties rond overvloed neerpent. Zoek een bundel met interessante quotes met inspirerende afbeeldingen rond geld om jouw bijzondere plekje te decoreren.

Wil jij graag leren om meer overvloed in je leven te creëren op basis van jouw eigen geboortehoroscoop? Dan is het embodied astrologie traject vast iets voor jou. Je ontdekt hem hier!

Wil jij ook eindelijk jouw dromen realiseren?

Om je volle potentieel te ontluiken, is het belangrijk om te weten welke stappen je kunt nemen. 

Merk jij ook dat er meer aan het leven is, maar dat je er geen grip op lijkt te krijgen? Ben jij op zoek naar jouw echte ík?

Dan is embodied astrologie jouw partner in crime.

word jezelf in mei 2022
  • Start met jouw horoscoop te gaan leven en ontdek meer levensenergie.
  • Op basis van het afstemmingsgesprek maken we een curriculum op met 4 thema’s die jou nu vooruit gaan helpen. Je kan denken aan: psychologische patronen, gezondheidsprofiel, relatiepatronen, spirituele pad, talentenanalyse…
  • Elke sessie wordt aangevuld met extra materialen zoals een werkboek, meditatie, clearings, schrijfoefening… waar je op eigen tempo mee aan de slag kan.
  • Hoe meer jij jezelf kan worden zonder al die laagjes van conditionering, hoe meer energie jij tot jouw beschikking hebt om jouw mooie potentieel in de wereld te zetten.

Wie ben ik?

Caroline Risack is een professionele astrologe. Ze gelooft erin dat ze vanuit de complexiteit van de astrologische horoscoop praktische en down-to-earth adviezen destilleert die de levens van haar cliënten transformeert.

Zelfkennis is het begin van alle wijsheid. Of cliënten nu kiezen voor een éénmalige Astrologische Gidsingsessie of een diepe duik nemen in hun geboortehoroscoop door middel van het Astrologie Embodied traject, ze maken terug connectie met zichzelf. Dit komt hun zelfvertrouwen en zelfbewustzijn ten goede.

Caroline’s expertise helpt cliënten om zich aan te passen aan hun eigen natuurlijke ritmes en zo hun flow in het leven terug te vinden. 

Omdat Caroline gelooft in echt holistische zorg is zij ook nog werkzaam als naturopaat. Hiernaast is zij bezig met de opleiding tot vroedvrouw om zo vrouwen te ondersteunen in hun hormonale gezondheid. Haar expertise leert ieder terug connectie maken met hun lichaam en deze te eren en vertroetelen als een heilige tempel.

Caroline’s missie is het terug verbinden van klanten met hun ziel, oerkracht en fysieke lijf zodat ze hun volle potentieel kunnen bereiken en hun gaven aan de wereld kunnen schenken. Zo maakt zij de wereld tot een mooier plekje.

Deel dit Bericht

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.