Caroline/ oktober 1, 2018/ Astrologie/ 0 comments

Heb je er ooit al eens over nagedacht om je planning aan te passen aan de kosmos? Er zijn een aantal manieren om jouw planning aan te passen aan de planeten, de maanstanden en de zon. Hierdoor kun je je activiteiten op een andere manier plannen zodat je er maximaal profijt uit kunt halen. Hieronder vind je meer informatie over het aanpassen van je weekplanning aan de planeten.

Plannen volgens de planeetheer van de dag

Elke dag van de week wordt geregeerd door 1 van de 7 zichtbare planeten. Op basis van deze planeetheer kun je de activiteiten doorheen de week gaan plannen. Zo bekom je een weekplanning in overeenstemming met de kosmos. Hieronder vind je de verschillende dagen en hun planeetheer.

DagPlaneet
MaandagMaan
DinsdagMars
WoensdagMercurius
DonderdagJupiter
VrijdagVenus
ZaterdagSaturnus
ZondagZon

Maandag is een ideale dag om je lichaam te verzorgen. De Maan is immers degene die ons voedt en verzorgt. Het is een goede dag om bezig te zijn met het maken van je maaltijdplanning. Daarnaast is het niet meer dan normaal dat we een maandagochtendgevoel ervaren op deze dag aangezien we meer verlangen naar comfort. Maak op maandag ruimte voor comfort en verwen je met en fijn warm bad.

Zet voeding op maandag in je planning.

Maandag is een ideale dag om jezelf te voeden.

Dinsdag is een goede dag om te gaan sporten of echt in de werkweek te vliegen. Als er zaken zijn die actie vereisen, kun je deze best plannen op dinsdag. Let op dinsdag wel op in het verkeer aangezien je ook meer neiging kunt hebben om te hard te rijden. Ook conflicten kunnen die dag frequenter voorkomen.

Woensdag kun je best vergaderingen en meetings inplannen. Met Mercurius gaat het je goed af om mensen op te bellen of bezig te zijn met verkoop. Je verkoopcijfers analyseren en doelen stellen zijn ideaal voer voor de woensdag.

Donderdag is een dag waarop je tijd kunt vrijmaken om aan langetermijnprojecten te werken. Je kunt die dag je groei heel goed plannen en voorbereiden. Daarnaast kun je op donderdag heerlijk in de boeken duiken of een cursus volgen om je geest te verbreden.

Meetings en vergaderingen staan best op woensdag

Plan meetings en vergaderingen op woensdag.

Op vrijdag houden we vooral van leuke en mooie dingen. We krijgen al een weekendgevoel en willen voornamelijk socializen. Het is een ideale avond om uit te gaan en te feesten. Eigenlijk willen we op vrijdag vooral genieten in de planning voorop te zetten.

Zaterdag kunnen we vooral de nadruk leggen op het uitvoeren van een aantal karweien. Zo kun je die dag prima een was draaien, naar de supermarkt gaan enz. Vaak is dit ook wat gebeurt op zaterdag aangezien dit de eerste vrije dag is na de werkweek.

Op zondag staan wij zelf centraal. Doe op die dag vooral wat jij fijn vindt. Het is de bedoeling dat jij kunt stralen. Het is een dag vol vitaliteit. Omring je door de dingen waarvan jij gaat stralen. Hierdoor maak je in je planning optimaal gebruik van de zondag.

Zoals je ziet kun je je planning zeer eenvoudig aanpassen aan de planeten door rekening te houden met de planeetheerser van die dag. Zo doe je steeds activiteiten van de betreffende planeet op die dag en haal je het maximum uit je week. Er kan ook nog rekening gehouden worden met de maan en de zon. Hierover ontdek je later meer in een toekomstige blogpost.

Share this Post

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.