Caroline/ juni 6, 2021/ Astrologie/ 0 comments

We zitten weer volop in eclipsseizoen. Op 10 juni 2021 is er een zoneclips. Een eclips is best een bijzonder fenomeen die om de 6 maanden zich herhaalt. Als je weet dat een zwangerschap 9 maanden duurt, dan weet je dat er tijdens de zwangerschap van je moeder minstens 1 eclips heeft plaatsgevonden. Dit noemen we de prenatale eclips. Deze eclips geeft een diepe imprint in onze persoonlijkheid. Vandaag wil ik jullie dan ook graag laten kennismaken met de betekenis van de prenatale zoneclips in jouw eigen horoscoop. Dit is iets wat niet standaard in een horoscooptekening te vinden is. Wil je graag weten waar jouw prenatale zoneclips stond? Stuur mij dan zeker hier een email met jouw geboortegegevens. Dan zoek ik het even op.

Wat betekent zo’n prenatale zoneclips?

Een prenatale zoneclips wijst ons op een toch wel belangrijke verantwoordelijkheid die wij als ziel hebben opgenomen in dit leven. Het is hetgeen wat jij beloofd hebt om te delen met anderen. Een gave die je kreeg om aan te leren aan anderen. Dit wil niet zeggen dat jij vanaf jouw eerste levensadem deze gave volledig beheerst. Er gaat evenwel een proces van meesterschap vooraf aan het delen van de gaven van een prenatale zoneclips. Je dient eerst te groeien dus als persoon om het dan later aan anderen te kunnen aanleren.

Je kunt een prenatale zoneclips dus zien als een aangeboren talent in jouw persoonlijke schatkist. Het is iets waar je onbewust snel op terugvalt. Toch heeft dit talent zoals alle zaken in het leven twee kanten. Door bewust met jouw prenatale zoneclips aan de slag te gaan kun je dit talent gaan ontwikkelen zodat het jou en je omgeving kan ondersteunen.

Wat betekent het teken van jouw prenatale zoneclips?

Hieronder geef ik even een korte neerslag van de mogelijke uitwerking van jouw prenatale zoneclips. Dit zijn algemene teksten zonder nuance van een professioneel oog. Sommige stukken kunnen herkenbaar zijn, andere minder. Dit komt omdat we meer zijn dan enkel dit ene stukje uit onze horoscoop en dat alle stukjes in interactie gaan met elkaar. Wil je dus graag diepere kennis rond dit thema? Dan is het astrologie embodied traject vast iets voor jou! Je kunt hier jouw afstemmingsgesprek inboeken.

Prenatale zoneclips in Ram

Je hebt de gave om anderen de les van assertiviteit aan te leren. Het zou goed kunnen dat je naar je zin vaak mensen tegenkomt die erg aanhankelijk zijn en claimend. De bedoeling is om een evenwicht te zoeken met deze mensen om hen te ondersteunen om meer op zichzelf te leren vertrouwen zonder dat je geneigd bent om hun leven over te gaan nemen. 

Onafhankelijkheid is voor jou een belangrijke waarde waarvoor je vecht. Het is een dunne lijn om te leren onafhankelijk zijn in de maatschappij en in je relaties terwijl je ook bijdraagt aan het geheel. 

In stier draait alles om waarde

Doorheen je leven word jij uitgenodigd om zeer stevige morele, financiële en spirituele waarden te vormen. Je begrijpt intuïtief dat je enkel kunt klimmen met een goede stevige basis. Mensen die ongeluk hebben meegemaakt, komen gemakkelijk op jouw pad. Jij kan hen namelijk helpen om hun zelfwaarde terug op te bouwen vanuit hun eigen innerlijke kern.

In de loop van de tijd ontdek je dat geld op zich niet negatief of positief is. Het is vooral neutraal. Je ziet dat het vooral de persoon is die het geld beheert die bepaalt of het ten goede of ten slechte wordt ingezet. Net zoals een mes een moordwapen of kookhulpmiddel kan zijn. Het is een grote les om te hebben zonder hierover oordelen te houden. Jij kunt leren overvloed manifesteren. Deze lessen rond geld kun jij dan doorgeven aan anderen die hier nood aan hebben.

Prenatale eclips in tweelingen leert de kunst van communicatie

Jij hebt de gave van communicatie te delen in dit leven. Het belang van het geschreven en gesproken woord, ken je als geen ander. Je zegt het juiste op het juiste moment. Schijnbaar ben jij steeds op de juiste plaats om net dat stukje cruciale informatie in ontvangst te kunnen nemen. Jij kan het leven van anderen veranderen door informatie met hen te delen.

Gevangen zitten is voor jou de grootste nachtmerrie. Je wilt vooral veel experimenteren en proeven. Er is nu eenmaal zoveel te ontdekken! Jij bent degene die anderen kunt aanmanen om regelmatig te stoppen, kijken, luisteren en onderzoeken zodat ze nieuwe dingen kunnen ontdekken. Je maakt de ontdekkingsreiziger in je omgeving los.

prenatale zoneclips in leeuw blijft in contact met innerlijk kind

 

Soms is onbezonnen zijn een gave die we niet verleren zoals bij een prenatale zoneclips in leeuw.

Kreeft en de lessen rond emoties

Jij kreeg de gave om emoties van anderen te kunnen helen. Je biedt hen een schouder om op te huilen. Toch moet je oppassen om vooral de ander in hun proces niet te beïnvloeden. Jij dient niet in hun emotionele leven betrokken te geraken, maar kunt anderen wel laten ontspannen en loslaten. 

Er zit een stuk levensles waarbij je stabiliteit creëert in jouw emotionele lichaam. Dit proces kun je later in je leven doorgeven aan diegenen die er behoefte aan hebben. Jij kunt de emoties op zielsniveau leren helen bij jezelf en anderen.

Prenatale zoneclips in leeuw

Jouw leven draait voor een groot stuk om liefhebben. Jij kan anderen leren om liefde te accepteren. Hierdoor zal je veel mensen aantrekken die moeite hebben om deze liefde te ontvangen. Door vooral met de liefde te blijven strooien die je in je hart voelt, kun je vreugde bij anderen brengen en hen verlichten. Het uitvoeren van yoga of andere meditatieve vormen kan je helpen om af en toe in een onthechte staat te komen zodat je tegenslagen blijft aankunnen.

Jij kunt anderen leren om al spelend zaken te overwinnen. Door het kind in jezelf af en toe los te laten en de creativiteit rijkelijk te laten stromen, blijf je in contact met deze levensbron in jezelf. Jij kunt anderen tonen hoe ze meer plezier in hun leven kunnen aantrekken op een gezonde manier. 

Inzetten van analytische vaardigheden als maagd

Het is voor jou een vanzelfsprekendheid om de fouten bij anderen te zien en de lacunes waar te nemen. De kunst bestaat erin om dit tactvol aan te brengen zodat het bij anderen ook binnenkomt. Balans is heel belangrijk hierbij, want je kritische kant wordt versterkt als je niet in balans bent. Jij kan anderen haarfijn hun werkpunten aangeven en ze aanleren om de leemtes te zien door hun analytische vaardigheden in te zetten.

Andere mensen dienen is voor jou heel belangrijk. Je kunt ze leren om zich af te stemmen op hun noden en te beredeneren hoe ze deze kunnen invullen. Jij bent erg goed in staat om perspectief te bieden met een realistische timing eens je gewerkt hebt aan je communicatiestijl.

De kunst van echte relaties met prenatale weegschaaleclips

Relatieproblemen zijn een manier om te leren echt relateren. Jij weet als geen ander dat liefde een werkwoord is. Door vragen te stellen en feedback te ontvangen over wat anderen over je denken, vorm jij stapje voor stapje grotere relationele inzichten. 

Er is een grote nadruk in een goede balans van geven en nemen in relaties. Jij wordt een crack in het verbinden met anderen op een gelijkwaardige manier. Dit gebeurt niet enkel in je persoonlijke leven, maar zeker ook in je zakelijke leven. Door relaties aan te gaan, breng jij anderen in contact met een gezonde manier van relateren.

Alles rond macht en grenzen voor schorpioen

Jij bent die persoon die de vinger op de pijnlijke wonde durft leggen en de zaken durft benoemen waar anderen van terugdeinzen. Het is voor jou perfect helder waar anderen hun waarden hebben verloochend. Bovenal zie jij waar huidig gedrag naartoe zal leiden in de toekomst. Hierdoor ben jij perfect geplaatst om mensen weg te leiden uit beklemmende en beangstigende plaatsen. 

Geld komt je in dit leven pas later toe. Succes is iets die even op zich laat wachten. Soms betekent dit ook dat je een aantal keer de bodem van de put dient te raken voor deze zaken je kunnen toekomen. Deze gebeurtenissen helpen je om jouw verborgen kracht te ontdekken en te leren doseren. Waar jij later anderen weer in kunt gaan gidsen.

Verbinden vanuit een prenatale zoneclips

 

Waar kun jij de hand reiken aan een ander om nieuwe vaardigheden onder de knie te krijgen?

Oordeelsvrij is de weg van de boogschutter

Het is belangrijk om uit je ivoren toren te komen en je onder de mensen te begeven zonder oordelen of oogkleppen. Jij kunt leren vrij te zijn in gedachten tussen de mensen. Respect voor andere zienswijzen is iets waar jij goed in kunt worden. Zolang je dit nog aan het leren bent, zal je mensen ontmoeten die erg kortzichtig zijn. Onthoud dat dit spiegels zijn voor jou.

Eens je die oordelen achterwege kunt laten, zal je op zoek gaan naar intellectuele voldoening. Je proeft van veel verschillende stromingen en bronnen die je naar keuze kunt integreren. Dit bezorgt je een vrijheid waar je zo naar verlangt. Eens je vrij bent in gedachten, kun je dit ook aan anderen aanleren.

Steenbok prenatale zoneclips

Het is geen gemakkelijke opdracht die jij jezelf hebt voorgenomen. Jij wilt leren om een autoriteit te zijn op een integere manier. Hierbij is het voor jou belangrijk om jezelf te zijn op jouw eigen onafhankelijke manier. Als jij zaken belooft, dan is het belangrijk om deze ook na te komen. Jij bent een rots waar anderen op kunnen bouwen. 

Door jouw weg, word je een rolmodel en inspiratie voor anderen. Je kunt dan het mentorschap opnemen. Wel is het ten alle tijde belangrijk to practice what you preach. Jij leert dit leven om een betrouwbare leidersrol in te nemen en straalt dit ook uit naar anderen.

De weg naar objectieve kennis voor waterman

De kunst om te weten wat van waarde is voor jou in een stroom van informatie is een gave die je bezit. Er komt wel veel informatie op je af en je ziet overal verbanden. Een abstracte studie zoals astrologie, psychologie of tarot kan je helpen om vanuit een objectiever standpunt anderen te benaderen. Je zou deze systemen op termijn prima aan anderen kunnen aanleren.

Toch verlies je jezelf soms iets te veel in het helpen van anderen. Tijd voor jezelf kan soms als een waar egoïstisch ding voelen voor jou. Het is een oefening om het evenwicht te ontdekken tussen geven en nemen. 

Het ontdekken van je intuïtie als vissen

Jij kunt een natuurlijke gids worden voor anderen als jij je open kunt stellen voor boodschappen uit die andere wereld. Hierdoor kun je anderen helpen om hun eigen spirituele kant te ontdekken en te omarmen. In het begin kan dit proces wel beangstigend zijn zoals je weet uit eigen ervaring. Het kan wat overweldigend zijn. Als ervaringsdeskundige kun jij mensen doorheen dit proces loodsen.

Soms kun jij te veel zaken van anderen overnemen. In het begin is dit knap lastig. Het is belangrijk om goed onderscheid te leren wat van jou is en wat van de ander. Op termijn kun je dit onderscheid zeker aan anderen gaan bijbrengen.    

Wil jij graag deze en andere thema’s in je horoscoop in de diepte exploreren? Dan is mijn astrologie embodied traject vast iets voor jou. Ontdek het traject hier.

Tijd om echt in jouw zielslessen te duiken?

Om je volle potentieel te ontluiken, is het belangrijk om te weten welke stappen je kunt nemen. 

Merk jij ook dat er meer aan het leven is, maar dat je er geen grip op lijkt te krijgen? Ben jij op zoek naar jouw echte ík?

Dan is embodied astrologie jouw partner in crime.

  • Start met jouw horoscoop te gaan leven en ontdek meer levensenergie.
  • Op basis van het afstemmingsgesprek maken we een curriculum op met 4 thema’s die jou nu vooruit gaan helpen. Je kan denken aan: psychologische patronen, gezondheidsprofiel, relatiepatronen, spirituele pad, talentenanalyse…
  • Elke sessie wordt aangevuld met extra materialen zoals een werkboek, meditatie, clearings, schrijfoefening… waar je op eigen tempo mee aan de slag kan.
  • Hoe meer jij jezelf kan worden zonder al die laagjes van conditionering, hoe meer energie jij tot jouw beschikking hebt om jouw mooie potentieel in de wereld te zetten.

Wie ben ik?

Caroline Risack is een professionele astrologe. Ze gelooft erin dat ze vanuit de complexiteit van de astrologische horoscoop praktische en down-to-earth adviezen destilleert die de levens van haar cliënten transformeert.

Zelfkennis is het begin van alle wijsheid. Of cliënten nu kiezen voor een éénmalige Astrologische Gidsingsessie of een diepe duik nemen in hun geboortehoroscoop door middel van het Astrologie Embodied traject, ze maken terug connectie met zichzelf. Dit komt hun zelfvertrouwen en zelfbewustzijn ten goede.

Caroline’s expertise helpt cliënten om zich aan te passen aan hun eigen natuurlijke ritmes en zo hun flow in het leven terug te vinden. 

Omdat Caroline gelooft in echt holistische zorg is zij ook nog werkzaam als naturopaat. Hiernaast is zij bezig met de opleiding tot vroedvrouw om zo vrouwen te ondersteunen in hun hormonale gezondheid. Haar expertise leert ieder terug connectie maken met hun lichaam en deze te eren en vertroetelen als een heilige tempel.

Caroline’s missie is het terug verbinden van klanten met hun ziel, oerkracht en fysieke lijf zodat ze hun volle potentieel kunnen bereiken en hun gaven aan de wereld kunnen schenken. Zo maakt zij de wereld tot een mooier plekje.

Share this Post

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.