Caroline/ november 22, 2020/ Astrologie/ 0 reacties

Met het jaar 2020 die we doormaakten werden we als collectief erg uitgedaagd om te groeien. De progressieve maan helpt ons om emotioneel op te groeien. Ze toont ons de diepere emotionele lagen van onszelf waarin we aan het veranderen zijn. Ik neem jullie vandaag niet toevallig mee in de stand van de progressieve maan per huis. Vandaag verandert die in mijn eigen horoscoop van huis. Er komen dus nieuwe levenslessen aan. Spannende lessen.

Je kunt via deze link je progressieve horoscoop tekenen. Hiervoor dien je naar extended chart te gaan en daar te kiezen voor de progressed chart. Als je daar de graden van je maan afleest, kun je zien waar deze momenteel in jouw geboortehoroscoop verblijft. Kom je er niet uit, mag je me zeker even contacteren. Gemiddeld blijft de progressieve maan 2,5 jaar in hetzelfde huis.

Progressieve maan in het eerste huis brengt een nieuwe wind in je leven

Dit is een erg fijne periode in je leven. De progressieve maan brengt in het eerste huis een gevoel van zelfvertrouwen en avontuur. Je begint een nieuwe cyclus. Er heerst een nieuwe wind in je leven met vele veranderingen. Het is momenteel erg moeilijk om zaken te verbergen die je emotioneel bezig houden. Je hart ligt nu op je tong. Het kan wel verstandig zijn om je eetpatroon wat in de gaten te houden, want je kunt nu ook wat bijkomen. Het is alvast een goed ogenblik om veranderingen aan te brengen die je fysieke gezondheid ten goede komen.

Het tweede huis een tijd van bestendigen en stabiliseren

Wanneer de progressieve maan naar je tweede huis verplaatst wordt de schijnwerper gericht op geld. Hoe creëer jij geld in je leven? Welk uitgavenpatroon heb je? Als je merkt dat er hier best nog wat losse eindjes zijn, is dit een ideaal moment om aan de slag te gaan met je money mindset. Het is tijd om je financiën op orde te zetten en je inkomsten indien nodig te verhogen.

Verder is het nu ook het uitgelezen moment om jouw stabiliteit te vinden. Heb jij het gevoel dat je nog geen vaste grond onder je voeten hebt? Nu krijg je hier de kans voor. Maar ook de veranderingen ten bate van je fysieke gezondheid die je aanbracht wanneer de progressieve maan door het eerste huis liep, kun je nu bestendigen.

progressieve maan in het vierde huis maakt je best kwetsbaar.
Je progressieve maan maakt je ook kwetsbaar en gevoelig.

Starten met netwerken in het derde huis

In het derde huis is communicatie een belangrijk onderwerp. Past de communicatie zoals je hem nu doet eigenlijk bij wie je bent? Als jij aan de slag wilt om jouw communicatiestijl te veranderen, is nu een uitgelezen ogenblik. Er liggen veel mogelijkheden om te schrijven, te connecteren, te denken en te spreken. Mentaal is er erg veel activiteit in deze jaren waardoor er ook een rusteloos gevoel kan zijn.

Er ligt nu een grotere focus op je directe omgeving. Er kan een wijziging optreden met hoe je omgaat met broers en zussen. Je kunt je meer gaan inzetten voor je buurt of betrokken worden bij lokale organisaties. Het is een moment om een netwerk uit te bouwen dicht bij huis.

Met de progressieve maan in het vierde huis gaan we op zoek naar thuis

Waar voorheen je energie erg extravert gericht was, kun je nu merken dat de focus nu erg naar binnen keert. Er kunnen nu veel problemen naar boven komen die te maken hebben met oude wonden in veiligheid en gewoontepatronen. Hechting is een hot topic nu. Je bent erg in jezelf bezig en zal weinig zaken publiek delen. 

Er kunnen nu ook echt letterlijk problemen optreden met je huis. Net zoals Saturnus in het vierde huis dit kan veroorzaken. Onthoud dat je echte thuis niet extern ligt, maar gewoon in jezelf.

Fun-times in vijf

In het vijfde huis wordt de energie lichter. De focus ligt op het creëren van zaken, spelen, creativiteit, hobby’s. Het is hierdoor een echt fijne periode om jezelf tot expressie te brengen. Je kunt nu echt gaan experimenteren met nieuwe zaken. Time for fun!

Indien er toch problemen optreden met dichte vrienden, dan wil dit je vooral zaken over jezelf leren. Het is belangrijk dat je voldoende zelfwaarde hebt nu. Anders kun je er nu aan werken zodat je jouw gaven aan de wereld kunt delen.

Na de fun komt het werk in het zesde huis

Na de vele fun van de voorbije periode, komt er nu een moment aan van hard werken. Tot het slaafse toe zelfs. Maar als je nu de harde noot kunt kraken, zal het je mooie beloningen brengen. De vraag of je het juiste werk doet, kan nu ook naar boven komen. Gelukkig kun je hier nu het antwoord op vinden.

Er kan nu sprake zijn van wat fysieke problemen die je uitnodigen om beter voor jezelf te gaan zorgen. Het starten van een nieuwe gezonde levensstijl kan nu aan de orde zijn. Wees alleen erg alert om je niet obsessief op dit thema te gooien. Het hoeft geen stressbron te worden.

Het zevende huis draait allemaal om relaties

De focus ligt nu de komende periode op relaties. Degene die niet meer bij je passen eindigen. Sommige ontstaan nieuw. Je probeert nu betere intieme en zakelijke relaties te verkrijgen. Hoe je naar relaties kijkt kan in deze periode veranderen. Je houdt er in deze periode niet van om alleen te zijn. Gezelschap is nu heel belangrijk. 

De progressieve maan door het achtste huis is intens

Deze periode kan erg intens voelen. Het is een heel sterke zuiveringsperiode waarin je aan de slag gaat met je eigen innerlijke conflicten. Er ligt een grote focus op machtsdynamieken en je kunt erg gefocust zijn op het negatieve.

In deze periode wil je graag wat verborgen is zichtbaar maken. Je gaat op zoek naar de achterliggende reden. Er kunnen ook financiële problemen opduiken nu en je kunt erg last hebben van eenzaamheid. Meestal ontstaat dit als je tot nog toe niet echt de juiste beslissingen in je leven hebt gemaakt.

Tijd om de horizon te verbreden in het negende huis

Als de progressieve maan in het negende huis terecht komt, merk je een soort van opluchting. Je krijgt meer ruimte om nieuwe avonturen aan te gaan. Misschien zijn er zelfs nieuwe studies of reisopportuniteiten in het verschiet. Het is een tijd om je horizon te verbreden.

Toch kun je in deze periode geconfronteerd worden met je eigen waarden- en/of geloofssysteem. Je kunt jezelf erg in vraag stellen. Er kan sprake zijn van het nemen van risico’s die je vroeger nooit genomen zou hebben. 

Tijd om nieuwe horizonten te ontdekken met de progressieve maan in het negende huis.
Tijd om nieuwe horizonten te ontdekken met de progressieve maan in negen.

Time to shine met de progressieve maan in tien

Nu is het ogenblik aangebroken om je doelen net iets ambitieuzer te maken. Het kan het moment zijn om op carrièregebied net dat stapje hoger te geraken. Hoe kun jij een impact maken in de wereld? Het is het moment om je kans te grijpen. En ja, misschien faal je wel eens of zelfs meer dan eens, maar het zijn broodnodige fouten om te leren. Wees vooral praktisch en je kunt nu jouw plekje onder de zon vinden. 

Netwerken en connecteren behoort bij de progressieve maan in het elfde huis.

In deze periode krijgen we meer oog voor vriendschappen. Je kunt de nood voelen om meer tijd door te brengen met vrienden. Bij die vrienden merk je dat je meer ruimte voelt om jezelf te tonen zoals je bent. Het is een tijd om veel te netwerken en nieuwe mensen te leren kennen. 

Daarnaast is het een periode waarin je best gevoelig kunt zijn of anderen je accepteren. Je wil je geliefd voelen en voelt de nood om er voor anderen te zijn. Ongewone onderwerpen kunnen je nu heel sterk boeien. Zo kun je een fascinatie krijgen voor nieuwe technologie of wetenschap.

Progressieve maan in twaalf: een tijd van opkuisen

Dit is een erg belangrijke periode. Je gaat een soort evaluatie gaan maken van je leven. Je gaat op zoek naar verklaringen voor zaken die je meemaakte, meestal in de spirituele hoek. Het is een soort afsluitperiode. Veel zaken worden beëindigd of worden verwijderd uit je leven. Zoals je de planten snoeit om nieuwe jonge scheuten te kunnen verkrijgen. De zaken die verdwijnen zijn meestal eigenlijk al doods of dienen je niet meer. Een periode van grote opkuis dus.

Is jouw interesse gewekt om meer te weten te komen over de thema’s die nu actief zijn in jouw leven? Dan is een astrologische gidsingsessie vast iets voor jou. Boek hier jouw sessie!

Wil jij jouw prioriteiten graag weten?

Soms is alles wat we nodig hebben een zachte hand met een vleugje magie die jou de juiste weg aanwijst. 

Wil jij terug connectie maken met jouw zielenpad en die dromen eindelijk tot vervulling laten komen?

Dan is een astrologische gidsing jouw eerste stap. 

  • Begrijp welke levensthema’s nu jouw aandacht vragen en wat de juiste gebieden zijn om nu jouw focus op te gaan leggen.
  • Krijg inzicht in de bedoelingen achter de huidige gebeurtenissen en welke lessen er in verborgen liggen.
  • Ontvang mogelijkheden om met toekomstige transits en progressies om te gaan zodat je er het meeste uit kan halen.
  • Begrijp de rode draad doorheen het komende jaar op basis van jouw solaarhoroscoop.
  • Praktische tips en tricks om het komende jaar gracieus door te komen.
  • Allemaal in 1 individuele sessie via Zoom!

Wie ben ik?

Caroline Risack is een professionele astrologe. Ze gelooft erin dat ze vanuit de complexiteit van de astrologische horoscoop praktische en down-to-earth adviezen destilleert die de levens van haar cliënten transformeert.

Zelfkennis is het begin van alle wijsheid. Of cliënten nu kiezen voor een éénmalige Astrologische Gidsingsessie of een diepe duik nemen in hun geboortehoroscoop door middel van het Astrologie Embodied traject, ze maken terug connectie met zichzelf. Dit komt hun zelfvertrouwen en zelfbewustzijn ten goede.

Caroline’s expertise helpt cliënten om zich aan te passen aan hun eigen natuurlijke ritmes en zo hun flow in het leven terug te vinden. 

Omdat Caroline gelooft in echt holistische zorg is zij ook nog werkzaam als naturopaat. Hiernaast is zij bezig met de opleiding tot vroedvrouw om zo vrouwen te ondersteunen in hun hormonale gezondheid. Haar expertise leert ieder terug connectie maken met hun lichaam en deze te eren en vertroetelen als een heilige tempel.

Caroline’s missie is het terug verbinden van klanten met hun ziel, oerkracht en fysieke lijf zodat ze hun volle potentieel kunnen bereiken en hun gaven aan de wereld kunnen schenken. Zo maakt zij de wereld tot een mooier plekje.

Deel dit Bericht

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.