Caroline/ mei 17, 2020/ Astrologie/ 0 reacties

Soms kun je merken dat wij als mensheid een aantal gemeenschappelijke thema’s hebben. Plots lijkt iedereen aan de slag te gaan met haar financiën of is iedereen bezig met gezonde voeding rondom jou. Zo kan dat ook gaan met bepaalde relatiepatronen. De noordelijke maansknoop in onze geboortehoroscoop geeft ons onze eigen levenslessen waar we mee aan de slag willen.

Maar zoals je misschien ondertussen weet blijft dit punt niet statisch staan. Ongeveer elk anderhalf jaar verandert de noordelijke maansknoop van teken. Tussen 5 mei 2020 en 18 januari 2022 loopt deze in tweelingen. Dit betekent dat wij collectief meer aandacht krijgen voor de patronen van de noordelijke maansknoop in tweelingen en dus ook de onderliggende relatiepatronen meer zullen opmerken. Een ideaal moment dus om ermee komaf te maken als je het mij vraagt.

Relatiepatronen vind je in elke relatie, ook als kleinkind-grootouder
Relatiepatronen kun je in elke relatie tegenkomen.

Wat zijn relatiepatronen?

Elke interactie tussen twee mensen heeft een stijl, een patroon zo je wil. Je zal misschien zien dat je bij je zus heel open en eerlijk bent, terwijl je bij je schoonmoeder iets terughoudender bent. Het zijn zaken die ons in staat stellen om in deze ingewikkelde wereld met anderen te interageren. Sommige van die relatiepatronen zijn functioneel, andere disfunctioneel. Merk je een disfunctioneel relatiepatroon op dan kun je hiermee aan de slag. Meestal staat zo’n patroon je geluk in de weg.

Komend anderhalf jaar staan de patronen die bij de noordelijke maansknoop in tweelingen horen meer in beeld. Als jij zelf je noordelijke maansknoop ergens anders hebt staan in je geboortehoroscoop, kun jij toch deze patronen meer zien opduiken in je leven. Dit betekent dat het nu een goed moment is om hiermee aan de slag te gaan.

Als de communicatie stokt, is het moeilijk.
Communicatie in relaties wordt een speerpunt

Bindingsangst als relatiepatroon

We kennen allemaal wel mensen rondom ons die moeite hebben om zich te binden. Het kan een bewust relatiepatroon zijn of een onbewust. Als dit eentje is waar jij last van hebt, kan deze de komende periode meer naar boven komen. Je kunt er zelfs op gewezen worden dat jij jou niet voor de volle 100% gooit in een relatie, dat er een terughoudendheid op zit. Het is de bedoeling om je te leren verbinden en toewijding te tonen naar anderen.

Het wordt de komende maanden een oefening in water bij de wijn durven doen. Kies bewust om tijd met anderen door te brengen en geef jezelf dan ook volledig in dit contact. Wees niet terughoudend!

NIVEA: een waardevolle les

Niet invullen voor een ander of NIVEA is nu meer dan ooit aan de orde. Je veronderstellingen over de ander kunnen meer dan ooit verkeerd blijken te zijn. Als jij wilt weten of jouw aanname klopt, zal je moeten communiceren met de ander. Het is hierbij zeer belangrijk om integer te blijven. Ga zaken niet uitvergroten of verbloemen. Wees brutaal eerlijk en heb je volle aandacht voor de ander. Probeer de ander te leren kennen in al haar facetten.

Weet ook dat jouw keuzes vandaag niet in steen gebeiteld staan. Je kunt enkel beslissen op basis van de informatie die je nu tot je beschikking hebt. Probeer de tijd te nemen voor keuzes en hou ruimte voor een tussenoplossing of andere oplossing als blijkt dat de keuze voor jou niet de juiste is. Geef jezelf de mogelijkheid om op zaken terug te komen.

Wil jij graag inzicht in onderliggende patronen in jouw horoscoop die nu actief zijn? Dat kan! Boek nu jouw astrologisch consult in en krijg de antwoorden die jij nu nodig hebt.

Deel dit Bericht

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.