Caroline/ augustus 29, 2021/ Astrologie/ 0 reacties

September 2021 start met een verbinding tussen Zon en Pluto op 1 september die ervoor kan zorgen dat je jezelf nogal tactloos op de voorgrond durft schuiven. Probeer vandaag respect niet af te dwingen, maar gewoon te verkrijgen door jouw houding. Soms is het veel krachtiger om gewoon te zijn dan om de wapens op te pakken.

September 2021 maakt duidelijk dat Rome niet op 1 dag gebouwd werd

Je kunt op donderdag 2 september wat teleurstellende resultaten ervaren met de verbinding tussen Mars en Neptunus. Er kan sprake zijn van vreemde onverklaarbare angsten die invaliderend zijn. Voel je je erg prikkelbaar en onrustig? Deze verbinding is een ideale combinatie om iets mee te doen waardoor je rust ervaart. Je zou bijvoorbeeld een meditatie kunnen doen, maar ook aan de slag gaan met creatieve middelen. Zolang het iets is wat je inspireert, is het goed.

Zaterdag 4 september is geduldig uitwerken van hetgeen je reeds begon aan de orde met de verbinding tussen Mars en Saturnus. Dit gaat niet zonder slag of stoot. De resultaten zullen enkel komen door volharding en toewijding. Doordat het mogelijk is dat je fysiek wat overspannen bent vandaag, is het belangrijk om voorzichtig te zijn zodat je niet valt of een ander ongeluk meemaakt. Voorzichtigheid is vandaag de moeder van de porseleinwinkel.

Constructieve plannen voor de toekomst

De mooie verbinding tussen Mercurius en Saturnus op zondag 5 september brengt je geest op orde en gestructureerd. Je kunt het gevoel hebben dat je praktischer en methodischer bent dan anders. Het kan een goed moment zijn om aan de slag te gaan met grotere projecten waar je nog een stappenplan van dient te maken. Je kunt vandaag diep en geconcentreerd denken. Doe er je voordeel mee zou ik zeggen!

Maandag 6 september 2021 is een drukke dag aan de hemel. De verbinding tussen Venus en Pluto kan ervoor zorgen dat je door een geliefde persoon zaken te weten komt die jouw richting mee kunnen gaan bepalen. Het kan zelfs een pijnlijke crisis zijn met de verbinding tussen Mars en Pluto. Nu maken zachte heelmeesters natuurlijk stinkende wonden. Het is dus zeker geen dag om half werk te doen. 

De verbinding tussen Venus en Jupiter zorgt ervoor dat je vandaag van nature gemakkelijk connectie maakt met anderen. Je zou wel de neiging kunnen hebben om veel te veel te praten met de verbinding tussen Mercurius en Jupiter. Probeer dus voldoende ruimte te laten voor je gesprekspartner zodat het een dialoog kan zijn. Houd er vandaag rekening mee dat jouw inschattingsvermogen niet optimaal kan zijn. Als je even kan, neem dan wat extra marge en stel belangrijke beslissingen liever uit.

september 2021 is tijd om je sprong voor te bereiden.
Het is door te springen dat de zaken naar je toe komen

De diepte in duiken

De nieuwe maan vindt plaats op dinsdag 7 september 2021 op de 15de graad van maagd. Het is een graad van zuivere en toegewijde liefde. Een mooie dag om lief te hebben en liefde te ontvangen. Je kunt vandaag het gevoel krijgen dat je heel veel nieuwe informatie tot je beschikking krijgt. Met de verbinding tussen Zon en Uranus kun je zelfs spreken van geniale invallen. Sommige van deze dingen kunnen tegenstrijdig lijken. Het is belangrijk om de verwarring die je misschien voelt er gewoon te laten zijn. Kijk vandaag vooral eens waar jij jezelf ontzegt om liefde waard te zijn. Dit zou een mooie nieuwe maanintentie kunnen zijn om hier iets mee te gaan doen. 

Vanaf vrijdag 10 september gaat Venus in Schorpioen lopen. Je zal merken dat je meer nood hebt om alleen te zijn en minder te socializen vanaf nu. Het is de komende weken een ideale tijd om bezig te zijn met psychologische inzichten en zelfonderzoek. Je kunt nu echt graven naar die dieperliggende patronen.

Gevaar op ontploffingen in het midden van september 2021

Dinsdag 14 september kan een explosief kantje hebben met de verbinding tussen Mars en Uranus. Risico’s nemen is niet zo interessant met de verbinding tussen Zon en Neptunus op dezelfde dag. Je zou wel eens last kunnen krijgen van teleurstellende resultaten. Afhankelijk van de grootte van je risico, kun je hier knap wat verliezen lijden. Heb je last van veel ongeduld vandaag? Dan is het belangrijk om voldoende tijd door te gaan brengen in de natuur bijvoorbeeld. Gebruik van eender welk verdovend middel zoals alcohol zou ik vandaag ten stelligste afraden. Plan wel wat pauze in je agenda om even lekker niets te moeten zou ik zeggen.

september 2021 tijd om te zaaien
Je moet zaaien alvorens te oogsten

Onderzoeken en plannen, de basis van jouw toekomst

Vanaf woensdag 15 september komt Mars in Weegschaal. Je kunt de komende weken veel successen boeken met anderen. Het is niet de bedoeling om alles alleen te doen. Vraag hulp! Toch kun jij je vandaag niet gehoord voelen. De verbinding tussen Zon en Saturnus maakt dat je wat moeite kunt ervaren om jezelf correct uit te drukken. Mars loopt toch nog even in Weegschaal, het lijkt me interessant om vandaag de plannen voor de komende weken uit te dokteren.

De verbinding tussen Venus en Neptunus van 16 september wijst erop dat het belangrijk is om vandaag jouw gezond verstand mee te nemen. Zaken die te goed klinken om waar te zijn, zullen het sowieso zijn. Neem je tijd om die inspirerende ideeën te onderzoeken.

Grote schoonmaak door mooie inzichten in september 2021

Op vrijdag 17 september maakt de Zon een verbinding met Pluto waardoor je de kans krijgt om zaken moeiteloos uit je leven te schrappen. Heb jij de voorbije tijd ontdekt dat iets of iemand nog als een blok aan je been hangt? Het is vandaag een mooi moment om hier komaf mee te maken. De verbinding tussen Venus en Saturnus zorgt ervoor dat je nood hebt om alleen te zijn. Als je vandaag gezelschap zou opzoeken, dan is het belangrijk om in jouw eigen verantwoordelijkheid te gaan staan.

De volle maan vindt plaats op dinsdag 21 september 2021 op de 29ste graad van Vissen. Het is een graad van bijzondere vermogens. Gecombineerd met de verbinding tussen Mercurius en Jupiter verwacht ik een vrolijke, humoristische dag waarbij je mooie inzichten cadeau kunt krijgen. Het zou best kunnen dat de voorbije periode voor jou erg turbulent is geweest. Vandaag zou jou kunnen tonen wat het nut geweest is van al die zaken die gewild of ongewild uit jouw leven zijn verdwenen. Waarschijnlijk ben je erg gegroeid. Je bent niet meer de persoon die je een jaar geleden was. Het is een mooie dag om je dromen voor de toekomst te visualiseren. Door bijvoorbeeld een mood board te maken kun je de energie van deze volle maan sterk benutten.

Probeer anderen niet te veel weg te jagen

Woensdag 22 september zien we een verbinding tussen Zon en Uranus die ons een zeer sterke wil kan geven die wat dominant en plots kan overkomen voor de ander. In combinatie met de krachtige, rakende woorden door de verbinding tussen Mercurius en Pluto, zouden er wel eens potten kunnen breken. Een goede dag om verschillende keren je tong te draaien alvorens kritiek te uiten. Als de Zon vandaag verhuist van Maagd naar Weegschaal, zal het gemakkelijker worden om je communicatie beter over te brengen.

Je kunt het gevoel ervaren erg veel vrijheid nodig te hebben op donderdag 23 september. Venus maakt dan een verbinding met Uranus wat dit gevoel kan veroorzaken. Je houdt er niet van om je beperkt en gebonden te voelen vandaag. Als je het kan vermijden, zou ik dat vandaag zeker inplannen. Zoek iets leuk van je bucket lijst om af te vinken of spring eens lekker uit de band. Door gecontroleerd gek te doen, kun je deze energie goed kanaliseren.

Maak in september 2021 plannen om die berg te beklimmen.
Probeer ook nog wat te genieten van de weg naar je doelen. Rust en ontspanning zijn essentieel.

Nog een laatste productief spurtje voor de grote revisie

Zaterdag 25 september kun je best veel voor elkaar krijgen. De verbinding tussen Mars en Saturnus geeft je een laserfocus voor de acties die je uitvoert. Moeilijke zaken kunnen echt lukken met een beetje volharding en serieuze actie. Staan er nog zaken op je planning waarvoor je voldoende geduld moet opbrengen? Plan deze zaterdag in en pluk de productieve vruchten van deze energie.

Vanaf maandag 27 september gaat Mercurius retrograde lopen in Weegschaal. We krijgen de komende weken de tijd om de voorbije periode te gaan reviseren. Je mag evalueren wat getransformeerd mag worden in je leven en wat mag blijven. Veranderingen wordt het sleutelwoord de komende periode. Wat mag er veranderen in je leven? Het is de bedoeling om goed naar binnen te gaan en jezelf om raad te vragen. De verbinding tussen Mars en Jupiter vandaag geeft aan dat overdaad vandaag zeker schaadt. Stop dus tijdig met werken en plan wat extra ontspanning in om de verandering in energie goed te doorvoelen. 

Inspiratie om september 2021 te eindigen

Venus maakt op woensdag 29 september een verbinding met Neptunus waardoor je erg kunt genieten van muziek, dans of poëzie. Zet vanavond dus maar eens lekker die boxen op luid en laat jezelf maar eens gaan in je woonkamer als niemand aan het kijken is. Je kunt door te dansen energie vrijmaken die al even aan het stagneren is. Zeker als je je erg vermoeid voelt, kan dit een interessant experiment zijn.

Op donderdag 30 september 2021 zien we een verbinding tussen Zon en Saturnus die je de mogelijkheid geeft om constructieve oplossingen te vinden. Er ligt zeker de mogelijkheid om vooruit te komen op je pad. Alleen zou ik erop rekenen dat de resultaten niet voor vandaag zijn. De verbinding tussen Zon en Jupiter kan je vandaag een optimistische stemming geven, misschien zelfs een fijn cadeautje. Probeer wel de beide voeten goed op de grond te houden en niet te gaan dromen.

 

Wil jij graag ontdekken hoe al deze zaken jou persoonlijk beïnvloeden? Dan is een astrologische gidsingsessie vast iets voor jou. Ontdek deze hier.

Soms is alles wat we nodig hebben een zachte hand met een vleugje magie die jou de juiste weg aanwijst. 

Wil jij terug connectie maken met jouw zielenpad en die dromen eindelijk tot vervulling laten komen?

Dan is een astrologische gidsing jouw eerste stap. 

  • Begrijp welke levensthema’s nu jouw aandacht vragen en wat de juiste gebieden zijn om nu jouw focus op te gaan leggen.
  • Krijg inzicht in de bedoelingen achter de huidige gebeurtenissen en welke lessen er in verborgen liggen.
  • Ontvang mogelijkheden om met toekomstige transits en progressies om te gaan zodat je er het meeste uit kan halen.
  • Begrijp de rode draad doorheen het komende jaar op basis van jouw solaarhoroscoop.
  • Praktische tips en tricks om het komende jaar gracieus door te komen.
  • Allemaal in 1 individuele sessie via Zoom

Wie ben ik?

Hallo, mijn naam is Caroline Risack. Ik ben een doorwinterde astrologe, naturopate en vroedvrouw in opleiding. Gedurende de jaren waarin ik voornamelijk met vrouwelijke klanten werkte, was ik getuige van de grote toegevoegde waarde van een holistische aanpak om tot een gezond hormonaal evenwicht te komen.

Mijn deskundige begeleiding helpt vrouwen om zich aan te passen aan hun natuurlijke ritmes en de flow in hun leven te vinden. Ik leer elke vrouw haar lichaam te eren en voeden als een heilige tempel.

Mijn missie is om vrouwen opnieuw te verbinden met hun ziel, oerkracht en fysiek lichaam, zodat ze hun volledige potentieel kunnen bereiken en hun gaven aan de wereld kunnen geven.

Deel dit Bericht

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.