Caroline/ augustus 29, 2022/ Astrologie/ 0 reacties

September 2022 begint met een verbinding tussen Mercurius en Saturnus plus een verbinding tussen Mars en Jupiter op donderdag 1 september. Het brengt je de mogelijkheid om geluk te ervaren op het materiële vlak als je wat enthousiasme en plezier kan brengen in je werkzaamheden. Contacten met anderen gaan vandaag wel niet zo vlotjes. Ga dus op zoek naar een manier om alleen te kunnen doorwerken en echt in die vrolijke energie te gaan staan. Zo haal je het meeste uit deze krachtige energie.

Soms is het goed om wat veiligheidsmarge te nemen

Op zaterdag 3 september 2022 heb je het lastig om jouw focus te houden. Je gedachten lijken alle kanten uit te schieten. Overal zie je interessante zaken en ideeën oppoppen als paddenstoelen uit de grond. Laat je hoofd vooral niet gek maken vandaag! Besef ook dat je wel eens iets te overmoedig kan zijn vandaag in je inschattingen. Neem overal maar lekker een veiligheidsmarge op om geen problemen tegen te komen.

De verbinding tussen Zon en Pluto op zondag 4 september kan wel eens wat lastige confrontaties met anderen brengen. De neiging om jezelf ten koste van anderen naar de voorgrond te schuiven hangt in de lucht. Het lijkt me interessanter om deze krachtige energie te kanaliseren in het scheppen van nieuwe zaken. Verspil je energie maar niet aan akkefietjes.

Tijd om de draad terug op te pikken begin september 2022

Vanaf maandag 5 september komt Venus in Maagd. We hebben nu terug meer aandacht voor onze routines, rituelen en gezondheid. Misschien neem je wel oude gewoontes terug op die je gedurende de zomermaanden even aan de kant hebt geschoven? Welke zaken mag jij gaan veranderen in jouw dagelijkse gewoontes om jezelf fijner te gaan voelen? Vandaag is alvast een ideale eerste dag van een nieuwe gezondheidsroutine.

September 2022 tijd voor introspectie

Emotioneel volwassen worden

Op zaterdag 10 september 2022 gaat Mercurius retrograde gaan lopen op de 9de graad van Weegschaal. Een tijd om naar binnen te keren en even bij jezelf te komen. Je wordt uitgenodigd om bij jezelf na te gaan waar jij te afhankelijk bent van anderen. Waar geef jij als het ware jouw macht weg? Je mag de komende weken aan de slag om hier verandering in te brengen en echt jouw ruimte meer te gaan claimen. De kracht van de verbinding tussen Mars en Pluto onderlijnt dit nog eens door je de mogelijkheid te geven krachtige actie te ondernemen om bepaalde toestanden te beëindigen om een nieuwe start te forceren.

Ook de volle maan op de 18de graad van Vissen valt vandaag. Het geeft je een emotionele openheid als je durft te luisteren naar je eigen emotionele diepten. Zo ontstaat echt emotioneel bewustzijn. Je kan dit idealiter doen in een meditatie of gebed. Durf hier ook jezelf kritisch onder de loep te nemen op een zachte manier. Door aan introspectie te doen, zal je de geschenken van deze maan ten volle mogen ontvangen.

Boeiende informatie om problemen op te lossen

Op zondag 11 september zien we een verbinding tussen Zon en Uranus die je geniale invallen kan brengen om praktische problemen op te lossen. Probeer hier wel niet te impulsief op te handelen met Mercurius retrograde. Je mag gerust zaken in gang zetten, maar lees zaken goed na en slaap er liefst een paar nachtjes over.

De verbinding tussen Venus en Pluto op woensdag 14 september toont mij dat je wel eens interessante informatie kan bekomen uit jouw dichte vertrouwelingen. Deze informatie kan je helpen om die nieuwe start te maken op de lange termijn. Of misschien kom je vandaag wel de partner van je leven tegen? De energie toont me alvast dat het mogelijk is als je die al lang niet tegenkwam natuurlijk.

Ontploffingsgevaar en mist in je hoofd, niet zo best midden september 2022

Vrijdag 16 september 2022 brengt een verbinding tussen Venus en Mars die best wel eens wat strubbelingen kan geven in relaties. Er is ontploffingsgevaar die dag. Voel je dus dat de energie wat te veel escaleert? Ga even lekker sporten om de energie kwijt te geraken. Of kies er gewoon voor om je volop te focussen op een andere passie van je.

Verwacht op zaterdag 17 september niet te veel resultaten met de verbinding tussen Zon en Neptunus. Als het even kan zou ik niet te veel zaken inplannen waarbij de details belangrijk zijn. Het is wel een ideale dag om inspiratie op te gaan doen in een museum of op een voorstelling. Probeer vandaag ook wat voorzichtig te zijn met de hoeveelheid alcohol die je nuttigt. Je zou sneller aangeschoten kunnen zijn dan gewoonlijk.

De volhouder wint

Op maandag 19 september zien we een verbinding tussen Mercurius en Jupiter en een verbinding tussen Mercurius en Saturnus. Deze twee energieën lijken erg tegenstrijdig aan elkaar te zijn. Je kan hele mooie resultaten neerzetten vandaag als jij met discipline en volharding aan je dromen durft te werken. De verbinding tussen Zon en Pluto helpt je daar nog een handje bij! Je kan gemakkelijk zaken uit je leven elimineren die daar niet meer in thuis horen. Wat tolereer jij al veel te lang? Waar mag jij nu afscheid van nemen?

De verbinding tussen Mercurius en Uranus op dinsdag 20 september 2022 zorgt voor een excentrieke insteek. Gewoon staat vandaag niet op de planning! Combineer dat nog eens met de verbinding tussen Venus en Uranus en je weet dat het best wel eens interessant kan worden in contacten met anderen. Hou je ogen en oren open voor onconventionele ideeën. Of ga gewoon zelf aan de slag met je artistieke kunsten en kijk wat het jou brengt. Durf vooral eens uit de band springen op deze dinsdag.

Woensdag 21 september brengt een verbinding tussen Jupiter en Saturnus die je eindelijk uitgesteld succes kan brengen na lange en zware beproevingen die je de voorbije periode onderging. Op voorwaarde dat je ten minste het werk gedaan hebt. Als jij jouw verantwoordelijkheid daarentegen heel hard hebt verloochend, dan zal je merken je vandaag wel eens op deze nalatigheid wordt gewezen.

Sociale contacten nieuw leven inblazen

Vanaf vrijdag 23 september 2022 komt de Zon in Weegschaal. Tijd om je meer te verbinden met anderen. De samenstand tussen Zon en Mercurius vindt ook vandaag plaats op de 1ste graad van Weegschaal. Dit luidt het tweede deel van de Mercurius retrograde in. We gaan dan ook collectief aan de slag met het bedenken van de plannen voor de komende 4 maanden. Welke mensen kan jij hierin betrekken? Misschien zijn er wel oude vrienden waar je de behoefte voelt om ze te contacteren? Laat je hierdoor vooral leiden en bouw samen met anderen aan jouw doelen.

Voorzichtig met informatie

Daarnaast komt Mercurius even terug in Maagd vandaag. Dit geeft je de kans om in dit tweede deel van de retrogradecyclus de plannen en dromen die je hebt ook echt heel concreet te gaan maken. Omarm de maagdenergie maar om alle punten en komma’s juist te gaan zetten.

Op zaterdag 24 september zien we een verbinding tussen Venus en Neptunus die een grote kans weergeeft om ontgoocheld te worden. Houd dus je ogen goed open en laat je vooral niets wijsmaken. Check en dubbelcheck informatie die je krijgt vandaag extra goed.

Ga de transformatie aan.

De nieuwe maan op de 3de graad van Weegschaal vindt plaats op zondag 25 september 2022 en brengt jou de kans om wat innerlijk in jou zit ook naar buiten te gaan brengen. Een nieuwe maan is als een soort geboorte. Je mag dus jouw plannen nu echt geboren laten worden. Maar vermoed niet dat dit vanzelf gaat. Net als de geboorte van een kind, dien je hier inspanningen voor te leveren. Als jij durft deze transformerende energie aanpakken, zal je hele mooie zaken kunnen neerzetten tegen de tijd dat de volle maan in Weegschaal komt.

Maandag 26 september brengt ons een verbinding tussen Venus en Pluto, een verbinding tussen Zon en Uranus, een samenstand tussen Mercurius en Venus op de 27ste graad van Maagd en een verbinding tussen de Zon en Jupiter. Best wel druk aan de hemel dus! Het brengt je een bepaalde gevoeligheid voor conflict, waardoor jij jezelf niet durft overgeven aan de creatiekracht die in deze dag verscholen ligt. Nochtans komen deze vreemde, bruuske gebeurtenissen niet zomaar op jouw pad. Kun jij met nieuwsgierigheid de boodschappen in ontvangst nemen die je hoort? Even je ego aan de kant zetten en echt gaan luisteren? Je zou wel eens mooie pareltjes kunnen ontdekken als jij dit doet.

Jouw batterijen opladen is prioritair eind september 2022

Op dinsdag 27 september hebben we een verbinding tussen Zon en Saturnus en tussen Mercurius en Pluto. Dit brengt een heel mooie energie om een dagje voor jezelf in te plannen. Je kan toch moeizamer contact leggen met anderen en voelt je alsof er een muur tussen jou en de buitenwereld staat. Het kan dan interessant zijn om je op je eigen noden te gaan focussen en vooral op die zaken die jou helpen om jouw spanningen en zorgen van je af te schudden. Hoe kan jij vandaag jouw batterijen gaan herladen?

Woensdag 28 september zien we een verbinding tussen Mars en Saturnus en eentje tussen Jupiter en Uranus. Dit brengt jou de mogelijkheid om zaken echt gedaan te krijgen. Door je initiatief mooi te doseren en geduldig jouw stappen te overwegen kom je dan ook het verst. Geef vooral niet toe aan de nood om tactloos iemand de waarheid te vertellen. Het zal je immers niet brengen wat jij nodig hebt. Houd jezelf de spiegel voor.

Eind september 2022 van ik naar wij

Vanaf donderdag 29 september 2022 zien we dat Venus in Weegschaal gaat lopen. Het is nu echt tijd om meer sociale activiteiten in te gaan plannen. Of misschien beslis je wel gewoon om jouw nieuwe gezondheidsroutine met iemand anders te delen en samen aan jullie gezondheid te werken. Als je een relatie hebt, is het nu wel een goed moment om hier energie in te gaan steken. Toon gerust aan die ander wat die voor jou betekent!

Wil jij graag de sterren jou laten gidsen voor het komende levensjaar? Dan is mijn astrologische gidsingsessie vast iets voor jou. Je ontdekt hem hier!

Benieuwd waar jij naartoe gaat?

Soms is alles wat we nodig hebben een zachte hand met een vleugje magie die jou de juiste weg aanwijst. 

Wil jij terug connectie maken met jouw zielenpad en die dromen eindelijk tot vervulling laten komen?

Dan is een astrologische gidsing jouw eerste stap. 

  • Begrijp welke levensthema’s nu jouw aandacht vragen en wat de juiste gebieden zijn om nu jouw focus op te gaan leggen.
  • Krijg inzicht in de bedoelingen achter de huidige gebeurtenissen en welke lessen er in verborgen liggen.
  • Ontvang mogelijkheden om met toekomstige transits en progressies om te gaan zodat je er het meeste uit kan halen.
  • Begrijp de rode draad doorheen het komende jaar op basis van jouw solaarhoroscoop.
  • Praktische tips en tricks om het komende jaar gracieus door te komen.
  • Allemaal in 1 individuele sessie via Zoom!

Wie ben ik?

Caroline Risack is een professionele astrologe. Ze gelooft erin dat ze vanuit de complexiteit van de astrologische horoscoop praktische en down-to-earth adviezen destilleert die de levens van haar cliënten transformeert.

Zelfkennis is het begin van alle wijsheid. Of cliënten nu kiezen voor een éénmalige Astrologische Gidsingsessie of een diepe duik nemen in hun geboortehoroscoop door middel van het Astrologie Embodied traject, ze maken terug connectie met zichzelf. Dit komt hun zelfvertrouwen en zelfbewustzijn ten goede.

Caroline’s expertise helpt cliënten om zich aan te passen aan hun eigen natuurlijke ritmes en zo hun flow in het leven terug te vinden. 

Omdat Caroline gelooft in echt holistische zorg is zij ook nog werkzaam als naturopaat. Hiernaast is zij bezig met de opleiding tot vroedvrouw om zo vrouwen te ondersteunen in hun hormonale gezondheid. Haar expertise leert ieder terug connectie maken met hun lichaam en deze te eren en vertroetelen als een heilige tempel.

Caroline’s missie is het terug verbinden van klanten met hun ziel, oerkracht en fysieke lijf zodat ze hun volle potentieel kunnen bereiken en hun gaven aan de wereld kunnen schenken. Zo maakt zij de wereld tot een mooier plekje.

Deel dit Bericht

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.