Caroline/ mei 3, 2020/ Astrologie/ 0 comments

Voor sommigen is dit een periode geweest van meer werk. Sommigen hadden dan weer een aantal weken minder om handen door de verplichte sluiting van bepaalde bedrijven. Misschien kwamen hierdoor een aantal vragen naar boven tijdens de vorige periode voor jou. Ben jij jou bewust geworden dat je veel stress op het werk ervaart?

Stress op het werk

Het is niet niets dat werk. We brengen er vaak 38 uur van onze week door, het gependel niet meegerekend. Uitgaande van een nacht van 8 uur betekent dit dat we ongeveer een derde van onze wakkere uren op het werk doorbrengen als we voltijds werken. Zo dat kan wel tellen! Als jij je dan elke dag naar het werk moet slepen, dan is dit jammer. Waarmee ik niet zeg dat je elke dag mega enthousiast naar het werk moet gaan. Ook ik heb dingen in mijn job waar ik niet naar uitkijk en die moeten gebeuren. Het is vooral belangrijk dat er sprake is van evenwicht. Als jij veel stress op het werk ervaart, dan is dat evenwicht zoek.

Stress op het werk
Als je een derde van je wakkere tijd op het werk doorbrengt, is stress op het werk een echt probleem.

Natuurlijk kun je dan oplossingen gaan zoeken. Maar zou je die niet al lang uitgevoerd hebben als je wist welke job meer op jouw lijf is geschreven? Voor sommige is loopbaanbegeleiding bij een erkende instantie een goede optie als je minder stress op het werk wilt ervaren. Maar je kunt het ook in een andere hoek gaan zoeken. Astrologie heeft een subtak die we carrière astrologie noemen. Het kan je helpen om de job te zoeken waarvoor jij in de wieg gelegd bent. In deze blog wil ik jou meenemen in de ontdekkingstocht van jouw zielsberoep.

Jouw ideale job in de horoscoop

Zoals je misschien al weet is een horoscoop een grote puzzel vol met verschillende puzzelstukjes. Om een beeld te krijgen op jouw ideale job, kun je ook een kijkje nemen naar de betekenis van jouw tiende huis. Vandaag ga ik echter aan de slag met jouw noordelijke maansknoop. Heb jij momenteel nog geen horoscooptekening ter beschikking? Vraag dan snel jouw gratis exemplaar aan!

Voor de carrièrepaden volgens de noordelijke maansknoop baseer ik mij in dit artikel op het boek van Jan Spiller getiteld Astrologie voor de Ziel.

Job met passie.
Hoe fijn zou het zijn om een job met passie te kunnen doen? Waar je geluk en vreugde uit haalt?

Wat betekent mijn noordelijke maansknoop voor mijn carrière?

Als noordelijke maansknoop in Ram heb je nood aan een job waarin je “de onafhankelijkheid bezit om de eigen instincten te volgen”. Je kunt hiervoor hun diplomatische skills inzetten om te onderhandelen met anderen om je eigen onafhankelijke doelen te kunnen neerzetten. Het is belangrijk dat jij eigenlijk volledig jezelf wordt en bent. Ga zeker niet op zoek naar een beroep als bemiddelaar, want dat zal je niet vervullen.

Heb jij de noordelijke maansknoop in Stier? Dan is het belangrijk dat je een beroep uitvoert die jij werkelijk als waardevol beschouwt. Je moet zelf geloven in hetgeen dat je doet, anders wordt het een grote flop. Iets opbouwen uit het niets, is iets waar je goed in bent. Liefst heb je wel een functie waarbij jij jouw zintuigen ten volle mag gebruiken. Fysieke beroepen kunnen de voorkeur hebben. Je bent goed in crisismanagement en psychologie, maar dient te beseffen dat deze beroepen jouw onvoldoende zullen blijven boeien. Gebruik die vaardigheden liever als onderdeel van een ander beroep.

Met de noordelijke maansknoop in Tweelingen voel jij jou tiptop in een beroep waarbij je anderen hun problemen in een breder kader kunt plaatsen. Dit kan zijn als verkoper, schrijver, lesgever of in een communicatief beroep. Je vindt het fijn om je diep met anderen te verbinden in het alledaagse leven.

Bij de noordelijke maansknoop in Kreeft kreeg je het vermogen om anderen te koesteren en te steunen cadeau. Alle beroepen waarbij je voor anderen zorgt zoals kok, klusjesman, huishoudhulp kunnen een bevredigende keuze voor je zijn. Heb jij meer interesse in vastgoed? Je kunt een fantastische immobiliënmakelaar zijn als je op jouw ingevingen afgaat. Je zoekt best een beroep waarin je op een praktische, financieel haalbare manier anderen koestert.

Waar kun je best terecht met een noordelijke maansknoop in Leeuw? Alle beroepen waarbij jouw individuele creatieve inspanning centraal staat. Je kunt denken aan een beroep op de planken of een beroep waarbij je op een andere manier in de schijnwerpers staat. Misschien ben jij wel de nieuwe Steven Spielberg? Ook alles met kinderen, speculatie en sport en spel kunnen je gading zijn. Voor jouw vitaliteit en geluksgevoel is het belangrijk om een job te doen waarin jij plezier mag ervaren.

Fijne collegiale samenwerking.
Niet iedereen is gemaakt om samen te werken. Respecteer jouw eigenheid en vind meer jobsgeluk.

Heb jij de noordelijke maansknoop in Maagd? Een carrière in de zorg of als paramedicus is dan echt een goede voor jou. Het is de ideale combinatie tussen genezen en op een praktische manier dienstbaar zijn. Vaak is het in deze jobs voor jou gemakkelijk om met je collega’s op te schieten. Je werkt erg efficiënt waardoor een uurloon soms tegen jou kan werken. Alles waarbij je orde schept in de lichamelijke of materiële chaos met aandacht voor detail, kan je erg bekoren. 

Met een noordelijke maansknoop in Weegschaal ben jij super succesvol in het bekomen van wederzijds begrip en eerlijke, harmonieuze compromissen wanneer meerdere partijen betrokken zijn. Eigenlijk ligt elk beroep jou waarin je een steunende rol kunt spelen. Schoonheid en kunst kunnen daarnaast een bijzondere plaats innemen in jouw beroep.

De noordelijke maansknoop in Schorpioen geeft jou de mogelijkheid om diep in de geest van anderen te delven en hun intenties te ontwaren. Je hebt zelfs de mogelijkheid om heel helder te verwoorden wat je ontdekt in deze zoektocht. Dit maakt je tot een goede redacteur, privédetective of psycholoog. Als jij met andermans bezittingen mag werken om die te versterken als bankier, investeringscoach of verzekeringsmakelaar kun jij je hartje ophalen. Het is belangrijk dat jij een beroep zoekt waarin groei en constante verandering centraal staan. 

Een noordelijke maansknoop in Boogschutter geeft je de mogelijkheden om anderen te helpen met behulp van je intuïtieve gaven door te chanelen bijvoorbeeld. Zeker als jij jouw talent om oplossingen te zoeken voor problemen kunt gebruiken, zal jij jou gelukkig voelen. Een job met veel internationale contacten kan jou verblijden. Het mag vooral wat meer op het gebied van de hogere waarheden liggen. Een carrière als professor, uitgever of in de advocatuur kunnen met deze stand bevredigende keuzes zijn.

Heb jij een noordelijke maansknoop in Steenbok in je horoscoop? Dan is het voor jou belangrijk om een functie uit te oefenen waarin jij de baas bent. Je neemt de leiding met voldoende voeling voor degene waarover je de leiding hebt. Een ideale functie voor jou is weggelegd in het management, in de politiek of in het ondernemerschap. Het is vooral belangrijk dat jij aan de leiding staat van je carrière die liefst doelgericht is.

De boog kan niet altijd gespannen staan. Ontspanning op het werk
Een ontspannen job draagt bij aan jouw gezondheid.

Met een noordelijke maansknoop in Waterman, werk jij goed in en met groepen. Alle beroepen waarbij samenwerking belangrijk is met liefst nog een mooi ideaal of humanitair doel doen jouw hart zingen. Werk dat publiek innoverende ideeën brengt, maakt jou gelukkig. Daarnaast is elk beroep waarin je objectiviteit nodig hebt zoals wetenschapper, elektricien, technicus, computerdeskundige of astroloog een fijne carrièrekeuze.

Als jij een noordelijke maansknoop in Vissen hebt is het van levensbelang om jouw eigen privékantoor of -ruimte te hebben. Jij werkt het best alleen in een besloten omgeving. Het is voor jou erg belangrijk om voldoende tijd in afzondering door te brengen op dagelijkse basis en jezelf vaak reflectietijd te gunnen. Kunst en muziek kan een manier zijn om je innerlijke beelden en visies naar anderen te brengen om hen te inspireren. Verder kun jij je echt thuis voelen in een beroep waarbij je achter de schermen helpt om iets te verwezenlijken.

Welk signaal geeft stress op het werk mij?

Stress op het werk beschouw ik als een signaal dat er momenteel iets niet juist zit. Dit kan iets heel klein zijn. Misschien heb jij het gevoel dat jouw baas jou te weinig ruimte laat om jouw eigen ding te doen met een maansknoop in Ram. Door dit aspect van jezelf te begrijpen kun je het gesprek aangaan op een constructieve manier om hier meer ruimte voor te vragen. Als jij immers met concrete vragen naar je werkgever stapt, is de kans groter dat deze hier gehoor aan geeft.

Soms is het ook een grote mismatch. Misschien besef je wel door dit artikel dat jij vastzit in een job waarin jij nooit gelukkig zal worden. Loopbaanbegeleiding kan dan een mooie manier zijn om hier verandering aan te brengen.

Heb jij na dit artikel echter het gevoel dat jij nog niet helemaal duidelijk hebt wat jouw noden zijn en wil jij graag meer astrologische duiding? Dan is een zielenpadrapport een goede optie. Met dit rapport ontdek je jouw levensmissie die jij in de wereld wilt zetten. Het geeft je nog meer puzzelstukjes om jouw plekje op deze aarde te vinden.

Share this Post

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.