Caroline/ februari 5, 2018/ Astrologie/ 0 comments

Het achtste huis in de horoscoop heeft vaak veel met ziekte te maken. Ziekte ontstaat vanuit een onevenwicht. In het achtste huis vinden we de kwaliteiten in onszelf waarmee we ons niet willen verbinden. We duwen deze kwaliteiten hierdoor weg in het onderbewuste. Hierdoor komen we deze vaak tegen in de buitenwereld, maar deze kunnen ook chronische kwalen veroorzaken.

Het achtste huis is het huis van heelwording en bezorgt ons doodsangsten. We willen ons vaak niet verbinden met de kwaliteiten die verbonden zijn met het dierenriemteken op de cusp van dit huis. Ons beeld van dit teken is erg meestal negatief. We hebben deze nog niet in onszelf geïntegreerd en getransformeerd waardoor we deze steeds in de buitenwereld blijven tegenkomen tot we dit met inzicht en begrip als een stuk van onszelf gaan ervaren. Als je graag wilt weten welk teken op de cusp van jouw achtste huis staat, kun je dit te weten komen via mijn handleiding rond je eigen geboortehoroscoop of je bestelt jouw gratis tekening hier.

Het onderbewuste in jouw horoscoop

Natuurlijk heeft ieder van ons meerdere blinde vlekken. Zo complex zijn wij menselijke wezens wel. Een van de plaatsen in de horoscoop waar we een grote blinde vlek terugvinden is het achtste huis. Dit huis werkt erg door in het onderbewuste en kan zoals hierboven vermeld voor ziekte zorgen als we er niets mee doen. Ontdek hieronder wat jouw achtste huis jou te vertellen heeft.

Leren opkomen voor jezelf met ram op 8

Ram op het 8ste huis betekent dat we een gezonde manier dienen te vinden om voor onszelf op te komen en assertief te zijn. We moeten leren lef hebben om onszelf eens op de eerste plaats te zetten. Vaak gaan mensen met Ram op het 8ste huis een hekel hebben aan haantje de voorste gedrag en agressie. Dit gaan ze ook vaak tegenkomen bij anderen in hun omgeving.

Onderbewuste heeft last met de balans van rust en inspanning met stier op 8

Stier op het 8ste huis betekent dat we een gezonde houding dienen te vinden naar rust en ontspanning. Ook kan het wijzen op een nood om op een gezondere manier naar het materiële te kijken en niet zo’n probleem te maken van geld. Deze mensen dienen te leren genieten van het goede leven en hebben vaak een probleem met decadent gedrag en lanterfanten. Als ze zich erg ergeren aan hun omgeving op deze punten, is het tijd om deze kant van zichzelf te omarmen.

Tweelingen op 8 heeft de les om zich comfortabeler te voelen met small talk

Tweelingen op het 8ste huis is een vraag om ook aandacht te hebben voor smalltalk. Deze mensen houden er vaak niet van om oppervlakkige gesprekken te voeren en willen direct de diepte in. Deze mensen doen er goed aan om regelmatig nieuwe onderwerpen op te zoeken en hun kennis te verbreden. Voor hen kan dit soms enorm oncomfortabel voelen. Het kan ook een enorme uitdaging zijn om je bezig te houden met feitenkennis als je tweelingen op de cusp van het achtste huis hebt staan.

Kreeft op 8 heeft moeite met kwetsbaarheid

Kreeft op 8 heeft moeite om de kwetsbare kant toe te laten

Met kreeft op 8 is het zaak om emoties te leren toelaten

Kreeft op het 8ste huis betekent dat het voor jou moeilijk is om je emotionele kant toe te laten. Je bent als de dood om kwetsbaar te zijn en als zwak te worden aanzien. Liefst heb je alle gevoelens mooi onder controle en je kunt er een gloeiende hekel aan hebben om mensen emotioneel door het lint te zien gaan. Je identificeert je gemakkelijk met je harde pantser. Mensen met kreeft op het 8ste huis dienen vrede te sluiten met hun eigen emotionele kant en hebben de opdracht om hun emoties als deel van hun wezen te beschouwen. Dit is voor hen een heel moeilijke, maar noodzakelijke opdracht.

Leeuw op 8 heeft onderbewuste nood aan gezond egoïsme

Leeuw op het 8ste huis toont mensen die een gezond egoïsme dienen te leren. Vaak hebben zij in het verleden vooral voorbeelden gekregen van ongezond egoïsme en hebben ze een hekel om zichzelf in het middelpunt te zetten. Het is voor hen een zoektocht om zichzelf te leren op de voorgrond plaatsen en in de schijnwerpers te staan. Deze mensen kunnen doodsangsten uitstaan op een podium.

Als de dood voor kritiek met maagd op 8

Maagd op het 8ste huis geeft mensen die als de dood zijn voor kritiek. Ze zien zichzelf niet als kritisch en lopen in een boog om feedbackmomenten heen. Het is voor deze mensen belangrijk om hun eigen kritische houding te leren appreciëren en het nut van constructieve feedback te leren zien. Kritiek kan gezond worden ingezet als het dient om een onderscheid te maken in het geheel zodat je op een concrete manier dienstbaar kunt zijn aan je hogere principes.

Weegschaal op 8 heeft onderbewuste weerstand om met anderen samen te werken

Weegschaal op het 8ste huis geeft mensen die lak hebben aan goede manieren en etiquette. Voor hen komt dit vaak overdreven en fake over. Ze houden er ook niet van om te moeten samenwerken met anderen en doen liever zaken op hun eentje. Het is bij deze mensen belangrijk om zich te leren verbinden met de ander en echt samen te werken. Dit is voor hen zeer beangstigend. Het is belangrijk om je eigen noden af en toe onder de noden van een ander te kunnen zetten. Er dient een evenwicht te worden gecreëerd.

Idyllisch landschap is moeilijk voor de stier op 8 om te appreciëren

Stier op 8 heeft moeite met het toelaten van rust

De onderbewuste drang om machtspatronen te snappen met schorpioen op 8

Schorpioen op het 8ste huis geeft mensen die heel vaak in vernietigende relaties terechtkomen met hele heftige machtspatronen. Vaak zijn deze mensen als de dood voor de diepere lagen in hun eigen psyche en hun eigen duistere kantjes. Het is heel moeilijk voor hen om te zien dat ook zij macht inzetten. Deze mensen krijgen een les in het transformeren en loslaten van de fysieke realiteit. Occulte zaken kunnen voor deze mensen extreem beangstigend zijn.

Boogschutter op 8 wil liefst op gelijke hoogte met anderen staan

Boogschutter op het 8ste huis geeft mensen die moeite hebben met ongelijke verhoudingen in gesprekken. Ze willen liefst op gelijke hoogte met anderen praten en zeker niet in een leraar/leerling verhouding terechtkomen. Deze mensen hebben een hekel aan mensen die zich als leraar naar hen opstellen. Het is voor hen heel beangstigend om ongelijke verhoudingen toe te laten in gesprekken en zelf in een leraarpositie te gaan staan.

Autoriteit en verantwoordelijkheid is moeilijk met steenbok op 8

Steenbok op het 8ste huis toont mensen die moeite hebben met autoriteit en verantwoordelijkheid. Vaak gaan ze ofwel steeds de vuile was van anderen uitvoeren ofwel alles op anderen afschuiven. Deze mensen hebben te leren om op een gezonde manier verantwoordelijkheid te nemen voor hun eigen leven.

Onderbewuste nood om deel uit te maken van de groep met waterman op 8

Waterman op het 8ste huis toont ons mensen die bang zijn om geen deel uit te maken van de groep. Vaak zijn ze bang om voor hun excentriciteit te worden afgemaakt. Het is voor hen belangrijk om te durven hun eigen ruimte in te nemen los van wat anderen hiervan denken. Dit is voor hen zeer beangstigend.

Vissen op 8 moeten leren zich over te geven

Vissen op het 8ste huis zijn mensen die moeten leren om los te laten en zich volledig over te geven. Vaak zijn dit ook mensen die moeite kunnen ervaren om te durven slapen of onder narcose te gaan. Het is voor hen een hele opgave om te leren vertrouwen op iets wat onzichtbaar is en buiten hun controle valt.

Merk jij dat jij meer wilt weten over deze onderbewuste patronen en vooral hoe je deze kan doorbreken? Dan is een soul reconnect retreat vast iets voor jou. Boek deze hier. 

Soms is het tijd om de blokkades los te laten die jou tegenhouden om te thriven.

Wil jij meer connectie met jouw intuïtie en oerkracht? 

Dan is de soul reconnect jouw ding. 

  • Een éénmalige individuele halve dag sessie
  • Via Zoom of live ter plaatse als er mogelijkheid toe is
  • Terug connectie maken met je intuïtie, je zielenpad en je kern
  • Combinatie van een Birds view perspectief op je horoscoop waarbij we stilstaan bij grotere levenscycli
  • Blokkades doorbreken met energetische technieken uit bijvoorbeeld Access Bars ®, meditaties, visualisaties
  • Je krijgt een neergeschreven weergave van je zielenpad die je kunt koesteren.
  • Je ontvangt nog een aantal extra oefeningen na de sessie die je nog verder op weg zetten naar je nieuwe leven.
  • Opvolging: We plannen na deze sessie nog een tweetal opvolgsessies om de zaken waar je nog tegenaan loopt aan te pakken
  • Prijs: 447 euro

Wie ben ik?

Hallo, mijn naam is Caroline Risack. Ik ben een doorwinterde astrologe, naturopate en kruidenliefhebber. Gedurende de jaren waarin ik voornamelijk met vrouwelijke klanten werkte, was ik getuige van de grote toegevoegde waarde van een holistische aanpak om tot een gezond hormonaal evenwicht te komen.

Mijn deskundige begeleiding helpt vrouwen om zich aan te passen aan hun natuurlijke ritmes en de flow in hun leven te vinden. Ik leer elke vrouw haar lichaam te eren en voeden als een heilige tempel.

Mijn missie is om vrouwen opnieuw te verbinden met hun ziel, oerkracht en fysiek lichaam, zodat ze hun volledige potentieel kunnen bereiken en hun gaven aan de wereld kunnen geven.

Share this Post

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.