Hieronder vind je de webinars die nu al ingepland zijn naar de toekomst toe. Je kan je registreren via de knop met de gewenste datum. Normaal gezien worden er geen opnames gemaakt zodat iedereen zich veilig voelt om vragen te stellen of zaken te delen.

Leven met de Maan

In deze lezing neem ik jullie mee doorheen de maanfases en wat deze voor ons persoonlijke leven betekenen. Je ontdekt hoe jij jouw energie voortaan meer kan afstemmen op de natuurlijke cyli om zo meer flow in jouw eigen leven te kunnen ervaren.

Door jouw leven op de Maan af te gaan stemmen, gebeurt er iets magisch. Zeker als je leert om maandelijks te manifesteren op basis van de maan. Een unieke introductie in dit boeiende thema.

Emoties van de organen

In Emoties van de Organen neem ik je mee op een wonderbaarlijke reis op het kruisvlak van astrologie en natuurgeneeskunde. Je ontdekt wat emoties met ons lichaam doen en waarom ze kunnen bijdragen aan ziektes. Zo krijg jij waardevolle inzichten in het ontstaan van ziektes en hoe jij ook op emotioneel vlak jezelf kan ondersteunen om meer gezondheid te ervaren.

Hoe gezond zijn jouw cellen echt?

Soms kun je oprecht denken dat je goed bezig bent. Je ervaart geen klachten en het leven loopt prima. Zalig toch? 

Maar als je onder de oppervlakte gaat kijken zie je dat je eigenlijk al maanden vermoeid loopt. Je vindt allerlei excuses: niet vroeg genoeg gaan slapen, kinderen die je wakker houden, druk op het werk…

Deze subtiele signalen van je lichaam kunnen de voorbode zijn van grotere problemen. In deze webinar neem ik je mee naar de basis van gezondheid: celgezondheid. Door jouw cellen optimaal te ondersteunen, hoeft die stressperiode jou later helemaal geen gezondheid te kosten. Echte preventieve gezondheid dus!