Hieronder kun je een overzicht terugvinden van geplande workshops, workshops op aanvraag en events waar ik binnenkort aan deel neem. Gezien workshops een vaste datum hebben, zal deze pagina vaak bijgewerkt worden. Wil je graag op de hoogte blijven? Dan schrijf je best in op mijn wekelijkse inspiratiebrief.

Workshops

De Elementen: Workshopreeks

Deze workshopreeks is opgebouwd rond de vier elementen: aarde, water, lucht en vuur. Gedurende 4 weken gaan we telkens aan de slag met één element. Het is mijn bedoeling om tijdens de workshops ook persoonlijke feedback te geven op basis van jouw eigen elementenverdeling in je eigen horoscoop. Een soort minicursus dus in groep die je hands on manieren geeft om de elementen te gebruiken in je leven om meer kwaliteit van leven te ervaren.

pexels-daniel-watson-762679

Aarde en gronding

We starten met de grond onder onze voeten. Wat roept het element aarde op bij jou? Welke organen zijn hiermee gelinkt? Wat betekenen de typische gezondheidsklachten van dit element? En vooral wat kun je eraan doen? Het zijn maar enkele vragen die we in het eerste deel van deze workshop gaan behandelen.

Goed geaard zijn is een must voor hoogsensitieve mensen. Toch weten we vaak niet goed hoe dat moet en wat dat betekent. We gaan in het tweede deel van de workshop met concrete opdrachten aan de slag om onze gronding te verbeteren. Zodat jij steviger in je kracht kunt staan.

Datum: maandag 8 november 2021
Tijdstip: 20:00 tot 23:00
Locatie: online (opname wordt beschikbaar gesteld)
Prijs: 100,00 euro voor de hele reeks

Water en emotie

Emoties zijn vaak een hele opgave om mee te leren omgaan. Vooral als je dan nog eens hoogsensitief bent en bovenop jouw eigen gevoelens emoties ervaart die niet van jou zijn. In deze workshop gaan we aan de slag met technieken om emoties te verwerken en jezelf af te schermen van anderen. 

Verder staan we ook stil bij de betekenis van het element water. Wat roept dit element bij jou persoonlijk op? Welke organen en ziektes horen bij dit element? Hoe kun je jezelf ondersteunen als je hier last van hebt? Een klein tipje van de sluier: emotionele klachten horen vooral bij het waterelement.

Datum: maandag 22 november 2021
Tijdstip: 20:00 tot 23:00
Locatie: online (opname wordt beschikbaar gesteld)
Prijs: 100,00 euro voor de hele reeks

pexels-samad-deldar-66346
pexels-jasmin-chew-6440273

Lucht en mindset

Om stappen te zetten in het leven, moet je ook durven groeien. In deze workshop gaan we dieper in op een fixed mindset of een groeimindset. Wat heb jij nodig om uit je comfortzone te komen en te groeien als persoon?

Vervolgens bekijken we ook de klachten die horen bij een onevenwicht van het luchtelement en wat je kunt doen om deze balans te hervinden.

Datum: maandag 29 november 2021
Tijdstip: 20:00 tot 23:00
Locatie: online (opname wordt beschikbaar gesteld)
Prijs: 100,00 euro voor de hele reeks

Vuur en je lichaam

De laatste workshop focust op het element vuur. Welke klachten en ziekten horen onder dit element? Hoe kunnen we ons lichaam ondersteunen als er vuurklachten worden ervaren? En vooral wat ervaar jij zelf van dit element? Door ruimte te maken om stil te staan bij jouw relatie met dit element, maken we plaats om een nieuw evenwicht te creëren in onszelf.

Deze workshop gaat dieper in op de ontgifting van ons lichaam en laaggradige ontstekingen. Je vindt er waardevolle tips om energieproblemen en vermoeidheidsklachten aan te pakken. Zo kun jij met meer energie de volgende maand aanvatten.

Datum: maandag 6 december 2021
Tijdstip: 20:00 tot 23:00
Locatie: online (opname wordt beschikbaar gesteld)
Prijs: 100,00 euro voor de hele reeks

pexels-vlad-bagacian-1059042

Op en top vrouw

Deze workshop rond het bekomen van een optimale vrouwelijke gezondheid wordt binnenkort ingepland.

Workshops op maat

Soms ben je gewoon op zoek naar iemand die een workshop of lezing voor je kan organiseren volgens jouw wensen. Denk maar aan bijzondere gelegenheden zoals een verjaardag of een congres. Contacteer me snel om af te stemmen zodat we samen jouw activiteit op maat kunnen samenstellen. Ik kijk er alvast naar uit om samen te werken!

Toekomstige evenementen

Wordt nog bekend gemaakt.

Recente samenwerkingen

Wie ben ik?

Hallo, mijn naam is Caroline Risack. Ik ben een doorwinterde astrologe, naturopate en vroedvrouw in opleiding. Gedurende de jaren waarin ik voornamelijk met vrouwelijke klanten werkte, was ik getuige van de grote toegevoegde waarde van een holistische aanpak om tot een gezond hormonaal evenwicht te komen.

Mijn deskundige begeleiding helpt vrouwen om zich aan te passen aan hun natuurlijke ritmes en de flow in hun leven te vinden. Ik leer elke vrouw haar lichaam te eren en voeden als een heilige tempel.

Mijn missie is om vrouwen opnieuw te verbinden met hun ziel, oerkracht en fysiek lichaam, zodat ze hun volledige potentieel kunnen bereiken en hun gaven aan de wereld kunnen geven.