“Voed je ziel met evenveel aandacht als je lichaam en je wordt de gelukkigste vrouw op aarde.”

– Caroline Risack

Astrologische gidsingssessie

 

Soms is alles wat we nodig hebben een zachte hand met een vleugje magie die jou de juiste weg aanwijst. 

Wil jij terug connectie maken met jouw zielenpad en die dromen eindelijk tot vervulling laten komen?

Dan is een astrologische gidsing jouw eerste stap. 

In een éénmalige individuele sessie via Zoom geef ik je concrete stappen en beeldige vertalingen van jouw kosmische blauwdruk. We bespreken jouw geboortehoroscoop en hebben voldoende aandacht voor de transits, progressies en de solaar. Je krijgt inzicht in wat er momenteel gaande is in jouw leven en hoe je kunt meebewegen met deze energie. Het is weer mogelijk om keuzes te maken en niet in angst te blijven vastzitten. Je voelt je terug meester van jouw eigen weg voor slechts 97 euro.

Embodied astrologie coaching traject

 

Om je volle potentieel te ontluiken, is het belangrijk om te weten welke stappen je kunt nemen. 

Merk jij ook dat er meer aan het leven is, maar dat je er geen grip op lijkt te krijgen? Ben jij op zoek naar jouw echte ík?

Dan is embodied astrologie jouw partner in crime.

In dit individueel traject gaan we gedurende 4 sessies inzoomen op wie jij bent en wat jij nodig hebt om jouw volledige potentieel waar te maken. De thema’s kiezen we in onderlinge samenspraak naar wat jij nodig hebt. Je ontvangt verdiepende oefeningen om je horoscoop ten volle te gaan ervaren en beleven. Dit traject wordt voorafgegaan door een vrijblijvend afstemmingsgesprek. Voor het pakket betaal je 397 euro.

Soul reconnect halve dag retreat

 

Soms is het tijd om de blokkades los te laten die jou tegenhouden om te thriven.

Wil jij meer connectie met jouw intuïtie en oerkracht? 

Dan is de soul reconnect jouw ding. 

In een halve dag gaan we individueel aan de slag om jou te ondersteunen om terug connectie te maken met je intuïtie, je zielenpad en je kern. We staan samen stil bij de grotere levenscycli en jouw eigen persoonlijke plaatsje op deze tijdlijn. Door middel van een aantal energetische technieken maak je contact met jouw innerlijke wijsheid om jouw oerkracht aan te spreken. We plannen daarna nog twee follow-up gesprekken in om te kijken hoe je nog beter de inzichten in de dagdagelijkse praktijk kunt gaan toepasen. Je kunt m.a.w. terug in de flow van je eigen leven gaan staan voor 447 euro na een gratis afstemmingsgesprek.