Caroline/ februari 11, 2019/ Astrologie/ 0 comments

Als jij moeite hebt om keuzes te maken die bij jouw authentieke zelf passen, dan kun je wat meer Zon gebruiken. De Zon helpt ons onszelf te respecteren. We kiezen welke regels we volgen. Ze brengt ons een objectieve blik met helderheid en begrip voor de ander. Een handigheid bij hachelijke situaties. Door de Zon kunnen wij op een natuurlijke manier leiden.

Daarnaast staat zij symbool voor vitaliteit en gezondheid. Ze zuivert ons van ziekte en donkerheid. In de Zon lopen laadt ons op en heelt ons. Hoe zalig zijn namelijk die eerste zonnestralen op onze huid na een donkere winter? 

De Zon brengt meer vitaliteit en geluk in jouw leven.

Te weinig Zon leidt tot donkerte en ziekte

Een gebrek geeft bijna steeds een sombere, zieke stemming. We zijn bleek en hebben een gebrek aan vitamine D. Vermoeidheid en lusteloosheid vallen ons ten deel. Een deel van de oplossing van deze kwalen kan bestaan uit het toevoegen van wat meer zonneschijn in je leven. Dit kan op verschillende manieren. Hieronder vind je er een aantal, maar laat je zeker niet tot deze lijst beperken. 

Je kunt meer Zon in je leven brengen door gebruik te maken van kleuren, planten, stenen en voorwerpen. Gebruik meer gele en gouden accenten. Draag eens een mooi gouden sieraad om meer zonneschijn in je leven te bekomen of kies een mooi geel T-shirt uit jouw kast. Ga op zoek naar een citrien, gele topaas of amber om bij jou te dragen zodat je de zonnekracht tot jou kan nemen. Je kunt er ook voor kiezen om deze stenen in je drinkwater te leggen. Zo drink jij water die is opgeladen met zonneschijn. 

Wil je het tekort eerder aanpakken met decoratie dan kun je ervoor kiezen om kaarsen in de ruimte te plaatsen. Zet al je diploma’s, medailles en andere tekens van persoonlijk succes zichtbaar. Zo word je steeds herinnerd aan succesmomenten wat jou een positief gevoel kan bezorgen. Je kunt kiezen voor een boeket zonnebloemen of goudsbloemen om je living op te fleuren met extra zonneschijn. 

Sint-Janskruid is echt een plant van de Zon die ook depressie kan verjagen. Dit kruid is zeker niet zonder gevaren. Gebruik hem niet lichtelijk! Wel kun je ervoor kiezen om de etherische olie van rozemarijn, wierrook, gember of kaneel te verstuiven in de ruimte. Deze oliën brengen zonneschijn in huis. Het verstuiven van etherische olie dient niet lichtelijk te gebeuren. Raadpleeg dan ook steeds jouw behandelaars als jij dit wenst te proberen.

Voeg wat meer Zonlicht toe in je leven door wat vaker een wandeling te doen in de Zon.

Een te groot ego is teken van een overdaad aan Zon

Overdaad schaadt! Zo ook bij de Zon. Als je te lang in de Zon vertoefd, kun je natuurlijk een zonnebrand krijgen. Dit is de meest fysieke uiting van een teveel aan Zon. Daarnaast zijn er ook nog psychologische signalen dat je misschien te veel zonneschijn hebt gehad. Zo is het typisch om te vechten met autoriteiten bij een overdaad. Jouw ego is dan tijdelijk te groot. Hulp vragen zal er op dat ogenblik in geen geval in zitten. Je wilt immers niet zwak overkomen.

Een teveel kun je corrigeren door andere planeten toe te voegen in je dagelijkse leven. Zo kun je meer Maan toevoegen door middel van extra tijd om te slapen en relaxen. Of je kunt een koude douche nemen om de hitte te verminderen wat tevens onder de Maan valt. Daarnaast kun je kiezen om donkere kleren te dragen waardoor je wat meer Saturnus toevoegt. Verder kun je er ook bewust voor kiezen om jezelf meer op de achtergrond te plaatsen en anderen aan te moedigen om de leiding te nemen.

Wens jij graag een onevenwicht te herstellen, maar weet je niet hoe je dit zelf kunt aanpakken? Boek zeker een kennismakingsconsult zodat we samen een plan van aanpak kunnen opstellen.

Share this Post

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.