Caroline/ november 21, 2022/ Astrologie/ 0 reacties

Heb jij de zon in het teken Boogschutter staan? Dan heb jij meer kans gezondheidsklachten te ontwikkelen in systemen die gelinkt worden met dit teken. Hierdoor ga je sneller last hebben van bewegingsproblemen en leerstoornissen. De tekst hieronder dient louter ter informatie. Als jij (ernstige) gezondheidsklachten ervaart, dien je dit steeds te bespreken met jouw arts en/of behandelaar!

Zon in Boogschutter moet bewegen

Beweging is een essentiële nood van jou. Je kan gewoon niet zonder. En als jij even helemaal mag kiezen, hoe avontuurlijker en sneller, hoe liever. De spanning van (te) snel rijden vind je fijn. Qua sport verkies je de extremere sporten. Maar het risico op blessures lijkt dan ook hoger te zijn. Het is dus een balans hierin zoeken.

In jou zit een diepe kinetische onrust. Die moet er op de een of andere manier uit. Door dagelijks veel beweging in je dagritme te stoppen zal je zien dat de rusteloosheid vermindert en de slaapkwaliteit verbetert. Ook de kans op blessures kan zo afnemen. Sporten in open lucht is een heel interessante piste om jouw gezondheid net dat extra duwtje te geven. Ga dus op zoek naar die beweging waar jij helemaal vrolijk van wordt en leef je uit lieve zon in Boogschutter!

zon in boogschutter moet haar energie kwijt via bewegen

Een rusteloze geest

Zonder fysieke beweging ontstaat er beweging in jouw geest. Dit kan zich tonen in de vorm van leerstoornissen zoals ADHD, maar ook in de vorm van paniekaanvallen en andere geestelijke gezondheidsklachten. Zodra je een uitlaatklep zoekt en vindt voor de overtollige energie, verminderen deze problemen. Breng je jouw lijf fysiek in beweging, zal je merken dat je hoofd meer tot rust kan komen.

Wanneer jij je niet zo goed in je vel voelt, ga je vaak wisselen tussen uitersten. Jouw humeur gaat van pikzwart naar übervrolijk. Het ene moment vlucht jij in jouw ideale veilige wereld, het andere moment vecht je terug. Deze wisselingen zijn erg vermoeiend voor je. En ook hier is het belangrijk om eens naar jouw bewegingspatroon te kijken. Als jij de hele dag stil op een stoel zit, dan zal je deze extremen vaker ervaren. Een sedentaire levensstijl is een kwelling voor jouw gezondheid. Durf gaan voor een zit-sta bureau, loop regelmatig een ommetje of kies gewoon voor een bureau met een loopband onder om jouw productiviteit te boosten.

Jouw vitale zelfzorgroutines zijn key lieve zon in Boogschutter

Jouw enthousiasme is erg aanstekelijk lieve boogschutter! Maar soms depriveer jij jezelf van een aantal essentiële zaken waar je een hoge tol voor zal betalen op langere termijn. “YOLO!” lijkt echt jouw lijfkreet te zijn. Alleen dien je te begrijpen dat je al die ervaringen in het leven nog zoveel intenser gaat beleven als jij die zelfzorg met stip op 1 zet.

zon in boogschutter krijgt sneller donkere gedachten zonder beweging

Door je slaapkwaliteit te ondermijnen, onregelmatige maaltijden tot je te nemen en jezelf te boosten met cafeïne, kom je op zeer gevaarlijk terrein. Probeer dus goed op jouw slaap te letten en zoek een structuur die voor jou goed voelt. Een tasje koffie mag zeker, zolang het geen lifeline wordt om jouw dag te overleven.

Wil je meer ontdekken over jouw gezondheid volgens jouw geboortehoroscoop? Dan kan een mini gezondheidsprofiel jou vast bekoren. Je vraagt hem hier gratis aan!

Wil je meer lezen over dit onderwerp? Ik heb mijn inspiratie gehaald uit Judith Hill’s Medical Astrology For Health Practitioners. Meer informatie over dit onderwerp is te vinden in haar boeken.

Meer ontdekken over hoe jij jouw gezondheid kan ondersteunen?

Wat zou het voor jou betekenen als jij de echte oorzaak van jouw gezondheidskwaaltjes zou weten? Je zou in staat zijn om de klachten voor te zijn en de patronen te doorbreken. Stelsels die van nature zwakker zijn, zou je extra kunnen ondersteunen in periodes waarin dit nodig is. Zou dit geen gigantische sprong betekenen voor jouw gezondheid?

Jouw geboortehoroscoop herbergt deze informatie. In jouw gezondheidsprofiel neem ik je mee op reis in je eigen lichaam door middel van jouw geboortehoroscoop. Je ontdekt er handvaten om preventief jouw gezondheid te versterken zodat je geen nood hebt om ziek te worden. Wil jij ook graag meer gezondheid in je leven?

  • Detecteer de organen en stelsels die extra ondersteuning nodig hebben in jouw lichaam.
  • Krijg inzicht in de periodes waarin bepaalde klachten zich meer manifesteren en wat je hieraan kunt doen.
  • Ontdek of er bepaalde voedingsmiddelen niet goed matchen met jouw blauwdruk.
  • Achterhaal welke psychologische- en omgevingsfactoren een rol spelen in chronische klachten.
  • Kom te weten welke levensstijl echt bij je past.
  • Ontdek hoe jij de gezonde versie van jezelf kan worden en blijven.

Wie ben ik?

Caroline Risack is een professionele astrologe. Ze gelooft erin dat ze vanuit de complexiteit van de astrologische horoscoop praktische en down-to-earth adviezen destilleert die de levens van haar cliënten transformeert.

Zelfkennis is het begin van alle wijsheid. Of cliënten nu kiezen voor een éénmalige Astrologische Gidsingsessie of een diepe duik nemen in hun geboortehoroscoop door middel van het Astrologie Embodied traject, ze maken terug connectie met zichzelf. Dit komt hun zelfvertrouwen en zelfbewustzijn ten goede.

Caroline’s expertise helpt cliënten om zich aan te passen aan hun eigen natuurlijke ritmes en zo hun flow in het leven terug te vinden. 

Omdat Caroline gelooft in echt holistische zorg is zij ook nog werkzaam als naturopaat. Hiernaast is zij bezig met de opleiding tot vroedvrouw om zo vrouwen te ondersteunen in hun hormonale gezondheid. Haar expertise leert ieder terug connectie maken met hun lichaam en deze te eren en vertroetelen als een heilige tempel.

Caroline’s missie is het terug verbinden van klanten met hun ziel, oerkracht en fysieke lijf zodat ze hun volle potentieel kunnen bereiken en hun gaven aan de wereld kunnen schenken. Zo maakt zij de wereld tot een mooier plekje.

Deel dit Bericht

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.