Caroline/ juni 20, 2022/ Astrologie/ 0 reacties

Heb jij de zon in het teken Kreeft staan? Dan heb jij meer kans gezondheidsklachten te ontwikkelen in systemen die gelinkt worden met dit teken. Hierdoor ga je sneller last hebben van maagproblemen, hormonale onevenwichtigheden en emotionele klachten. De tekst hieronder dient louter ter informatie. Indien u (ernstige) gezondheidsklachten heeft, dient u dit steeds te bespreken met uw arts en/of behandelaar!

Zon in Kreeft heeft veel nood aan rust en regelmaat

Met de zon in Kreeft is het belangrijk om regelmatig een retraite in te lassen. Dutjes zijn van levensbelang! Je neemt ze dus best veelvuldig op in jouw schema. Jij vindt het uiterst belangrijk om in je dagelijkse omgeving rust te ervaren. Al kan een streepje prachtige muziek ook zeker zijn plekje verdienen bij je. Jij houdt ervan dat jouw leefomgeving knus en gezellig is. Dan ben jij het meest te genieten.

Als je niet zo goed in je vel zit, kan het interessant zijn om even een blik te werpen op jouw mediagebruik. De informatie die jij dagelijks consumeert via het nieuws, de krant, de media… heeft een enorme impact op jouw gezondheid. Eigenlijk is jouw informatiedieet even essentieel voor jouw gezondheid als goed eten. Moest je last hebben van eetproblemen, dan is hier bijna altijd een emotionele component aan verbonden.

Veiligheid en emotionele ontspanning

Veiligheid is een kernbehoefte van jou. Als je merkt dat je last hebt van angsten, is het belangrijk om tijdig professionele hulp in te schakelen. Toch mag je hier ook ruimer denken. Soms kunnen die angsten hun wortels hebben in familiepatronen, miasma’s of eigen jeugdtrauma’s. Dit kan chronische problemen veroorzaken die moeilijk op te lossen lijken. Door hiermee aan de slag te gaan, kun je jouw gezondheid een serieuze boost geven. 

Emotionele spanningen zijn echt niet jouw dada. Je bent er erg gevoelig aan. Gelukkig ben je even gevoelig aan de Bachbloesemremedies. Deze subtiele energieën zijn een ideale manier om jouw gezondheid te ondersteunen. Ze kunnen ook een mooi hulpmiddel zijn om standaard in je huisapotheek te hebben liggen. Al kom je met een beetje vriendelijkheid en genegenheid bij jou heel ver. Door jezelf met de juiste mensen te omringen, verbetert jouw humeur zienderogen.

Zon in Kreeft heeft nood aan een rustige omgeving

Zon in Kreeft: erg sensitief

Het kan een heel fijn idee zijn voor je om veel zachte en warme dekens in huis te hebben liggen. Je kan namelijk de neiging hebben om het snel koud te krijgen bij de minste temperatuursverandering. Te lang tijd doorbrengen in de zon kan jouw gezondheid echt schaden alsook te veel tijd doorbrengen in een heet bad. Extreme temperaturen vermijd je beter om jouw gevoelig systeem niet te veel te belasten. 

Gezien Kreeft wordt geregeerd door de maan, zal jij sterker op de maan reageren. De maangetijden voel jij als geen ander! Zelfs jouw lymfestelsel zou wel eens kunnen reageren op de maancyclus door extra vocht vast te gaan houden. Om stagnatie van je lymfe te voorkomen is het belangrijk om dagelijks te bewegen. Vooral wandelen of trampolinespringen zijn ideale opties.

Let op jouw hormonen

Zon in Kreeft wordt daarnaast ook gelinkt met hormonale klachten. Dit betekent dat vrouwen met dit zonneteken gevoeliger zijn voor menstruatieklachten. Als Zon in Kreeft is het een goed idee om jouw hormonale gezondheid van tijd tot tijd te onderzoeken. Dat kan bijvoorbeeld laagdrempelig met een celgezondheidstest.

Wil je meer ontdekken over jouw gezondheid volgens jouw geboortehoroscoop? Dan kan een gezondheidsprofiel jou vast bekoren. Je ontdekt hem hier!

Meer zicht op die onderliggende emotionele patronen?

Wat zou het voor jou betekenen als jij de echte oorzaak van jouw gezondheidskwaaltjes zou weten? Je zou in staat zijn om de klachten voor te zijn en de patronen te doorbreken. Stelsels die van nature zwakker zijn, zou je extra kunnen ondersteunen in periodes waarin dit nodig is. Zou dit geen gigantische sprong betekenen voor jouw gezondheid?

Jouw geboortehoroscoop herbergt deze informatie. In jouw gezondheidsprofiel neem ik je mee op reis in je eigen lichaam door middel van jouw geboortehoroscoop. Je ontdekt er handvaten om preventief jouw gezondheid te versterken zodat je geen nood hebt om ziek te worden. Wil jij ook graag meer gezondheid in je leven?

  • Detecteer de organen en stelsels die extra ondersteuning nodig hebben in jouw lichaam.
  • Krijg inzicht in de periodes waarin bepaalde klachten zich meer manifesteren en wat je hieraan kunt doen.
  • Ontdek of er bepaalde voedingsmiddelen niet goed matchen met jouw blauwdruk.
  • Achterhaal welke psychologische- en omgevingsfactoren een rol spelen in chronische klachten.
  • Kom te weten welke levensstijl echt bij je past.
  • Ontdek hoe jij de gezonde versie van jezelf kan worden en blijven.

Wie ben ik?

Caroline Risack is een professionele astrologe. Ze gelooft erin dat ze vanuit de complexiteit van de astrologische horoscoop praktische en down-to-earth adviezen destilleert die de levens van haar cliënten transformeert.

Zelfkennis is het begin van alle wijsheid. Of cliënten nu kiezen voor een éénmalige Astrologische Gidsingsessie of een diepe duik nemen in hun geboortehoroscoop door middel van het Astrologie Embodied traject, ze maken terug connectie met zichzelf. Dit komt hun zelfvertrouwen en zelfbewustzijn ten goede.

Caroline’s expertise helpt cliënten om zich aan te passen aan hun eigen natuurlijke ritmes en zo hun flow in het leven terug te vinden. 

Omdat Caroline gelooft in echt holistische zorg is zij ook nog werkzaam als naturopaat. Hiernaast is zij bezig met de opleiding tot vroedvrouw om zo vrouwen te ondersteunen in hun hormonale gezondheid. Haar expertise leert ieder terug connectie maken met hun lichaam en deze te eren en vertroetelen als een heilige tempel.

Caroline’s missie is het terug verbinden van klanten met hun ziel, oerkracht en fysieke lijf zodat ze hun volle potentieel kunnen bereiken en hun gaven aan de wereld kunnen schenken. Zo maakt zij de wereld tot een mooier plekje.

Deel dit Bericht

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.